DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I, je li došlo više do te deblokade računa o kojoj su jučer pričali?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Bit će da jest.

http://predstecajnenagodbe.fina.hr/pn-public-web/predmet/167

Samo, to je Dina Petrokemija, a ne Dioki.

Bit će da jest.

http://predstecajnenagodbe.fina.hr/pn-public-web/predmet/167

Samo, to je Dina Petrokemija, a ne Dioki.
[/quote]

Bilo je i vrijeme[emo_palacg]

Ode nominala na deset kuna, plus izdavanje novih dionica, i to vjerujem dosta novih dionica. Sve iznad deset kuna u ovom trenutku je prerizično, a kad netko izračuna koliko se novih dionica izdaje, onda bumo znali koliko bi DIOK mogao vrijediti.

Glavni dokument je “skriven” pod Ostalo na Fininim stranicama.

Ode nominala na deset kuna, plus izdavanje novih dionica, i to vjerujem dosta novih dionica. Sve iznad deset kuna u ovom trenutku je prerizično, a kad netko izračuna koliko se novih dionica izdaje, onda bumo znali koliko bi DIOK mogao vrijediti.

Glavni dokument je "skriven" pod Ostalo na Fininim stranicama.

S obzirom što se ovdje sprema, ja sam spreman platiti više od 10 kuna i to sam već učinio

Rasprave o zemljištu za LNG terminal

Ima li pomaka u Vladinoj kupnji zemljišta na Krku za gradnju LNG terminala i u rješavanju problema neisplaćenih plaća radnika Dine?

Vlada je još u kolovozu prošle godine odredila da treba osnovati konzorcij HEP-a i Plinokroma koji bi kupio zemljište za gradnju LNG terminala. Problem je u tome što vlasničko restrukturiranje do danas nije provedeno, ali bi trebalo biti riješeno predstečajnom nagodbom koja se ovih dana ipak pomiče s mrtve točke.

Formalno je vlasništvo još privatno: 75% udjela ima Robert Ježić kao vlasnik Diokija u čijem je sastavu Dina. Prodajom zemljišta za terminal, među ostalim, riješio bi se problem šestomjesečne neisplate plaća radnicima Dine.

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak najavio je jedan od sastanaka na kojem bi se nešto moglo i riješiti za 8. siječnja.

S obzirom što se ovdje sprema, ja sam spreman platiti više od 10 kuna i to sam već učinio

Svaka tebi čast, ali ja još uvijek nisam siguran hoće li DIOK sutra postojati. Naime, govori se o Dina-Petrokemiji d.d.

A Dioki d.d. će, u slučaju da se prijedlog realizira, sa stopostotnog udjela spasti na 3,33% vlasništva.

Lako za nominalu kolega…ovim se rjesava dugovanje i ako vjerovnici prihvate ulazak u vlasnicku strukturu INA…HEP..banke odlucuju o nadzornom odboru a to znaci i o upravi…gotovo je sa jezom i slicnim “tajkunima”…To otvara napokon prostor da tvrtka pocne poslovat na ekonomskim..strucnim..i profitabilnim osbovama.
Gledajte malo dalje u buducnost i siru sliku.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Mislim da su zaista špekulativna nagađanja o novoj nominali.Može biti 10,00 kn može i 50,00…???

Pitam se zašto obavijest o deblokadi Fina ili DIOKI nisu proslijedili na ZSE??

…ako je račun odbolokiran, zašto se to ne objavljuje na službenim stranicama zse?

Evo kako Turci misle namiriti radnike Dine

New Report

Close