DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ministar Vrdoljak je rekao (radio Rijeka) sastanak oko kupnje zemljišta za LNG je 8.1., procjena vrijednosti je 23 milijuna, a prodavač traži 40, očekuje da će se naći obostrana korist.

vid'la žaba...

Nije bitan LNG trenutno.Kada još nije zemljiste prodano.

Na radio rijeci vam je upravo bila izjava Vrdolajaka da je 08.01 sastanak izmedju hepa i hypa o kupoprodaji istog…Navodno je procjenjeno zemljiste na 25 ili nesto mil eura a hypo trazi preko 40…o tome se radi i sam vrdoljak kaze da se nada dogovoru jer od toga ovise place ali ipak se radi o privatnoj firmi…Treba cuti Slavka…ipak je on zaduzen za problem dine i diokia…bar po odluci vlade

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Na radio rijeci vam je upravo bila izjava Vrdolajaka da je 08.01 sastanak izmedju hepa i hypa o kupoprodaji istog…Navodno je procjenjeno zemljiste na 25 ili nesto mil eura a hypo trazi preko 40…o tome se radi i sam vrdoljak kaze da se nada dogovoru jer od toga ovise place ali ipak se radi o privatnoj firmi…Treba cuti Slavka…ipak je on zaduzen za problem dine i diokia…bar po odluci vlade

Pozdrav
[/quote]

Čije je zemljište od Dine ili Hypa???

Pod hipotekom banke.

p2.sem

Jučer zamjenik ministra financija otkrio da ide deblokada računa s obzirom na zakonske izmjene predstečajne nagodbe i stupanja na snagu uslijed primjenjene procedure.

Zar to nitko ne spominje i ne uvažava!?

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Pozdrav
[/quote]

Hypo je stavio hipoteku na temelju procjene rađene po austrijskom zakonu BGB1.Br. 150/92.
A i krediti su dati u Klagenfurtu.
A razlika u cijeni je razlika u vrijednosti koja se dobije kada se promatra HEP-ov projekt od 5 milijardi m3 i projekt Adria LNG konzorcija koji je inicijalno 10 milijardi m3 plina.

Jučer zamjenik ministra financija otkrio da ide deblokada računa s obzirom na zakonske izmjene predstečajne nagodbe i stupanja na snagu uslijed primjenjene procedure.

Zar to nitko ne spominje i ne uvažava!?

Kolega mi smo se njihovih najava i izjava naslusali ovih godina tako da za uvazavanje moraju pocet i nesto konkretnije poduzimat.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Kolega Lucijan nitko nije kako ga vi zovete Slavka zadužio za Dioki i Dinu nego se on sam pogurao i pomješao se u tuđi resor da bi sačuvao kožu svog prijatelja RJ.Dotični Slavko godinu dana drži Diokijeve radnike kao taoce gladne i žedne kako bi izvukao korist za sebe i za svojeg prijatelja. Zato je deplasirano njega bilo šta pitati i njemu pripisivati zasluge jer on je osoba koja je upropastila Diokijeve radnike.

Napokon je i g.Mihaljevic shvatio da je rijesenje njihovih problema u vladi a ne kod turaka. Javno je rakao da zbog sukoba izmedju ministarstva financija i gospodarstva tj obstrukcije hepa ne dolazi do realizacije dogovorenog. E pa sad kako citam hep se oglusio na linicevu “naredbu” o neisplati bozicnice i lako bi Kovacevic zbog tog mogao odletit…a onda ce se i lakse dogovoarat sa hypom.
Znate li kolega Sava kolika je vrijednost kredita..tj hipoteke koju hypo potrazuje..?…na kraju krajeva ulog plus kamate bi im trebalo bit dovoljno a sama vrijednost zemljista nebi trebala bit njihova briga…osim jasno ako ih Jez nije nasadio i digao kredit veci nego li je sad procjenjena vrijednost..ali to je njihov rizik.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Evo ovo mo čemu Lucijan priča, sa radio Rijeke, u 13 sati
http://www.hrt.hr/index.php?id=466&tx_ttnews%5Btt_news%5D=196146&tx_ttnews%5BbackPid%5D=465&cHash=b2b2596162

vid'la žaba...

Evo ovo mo čemu Lucijan priča, sa radio Rijeke, u 13 sati
http://www.hrt.hr/index.php?id=466&tx_ttnews%5Btt_news%5D=196146&tx_ttnews%5BbackPid%5D=465&cHash=b2b2596162

Ma HAAB ima procjenu rađenu za Adria LNG i cjenu koja je bila u igri a i sada je jer Adria LNG nije odustala od projekta niti je htjela prodati dokumentaciju koju posjeduju i u koju su uložili oko 15-20 milijuna eura.
Na temelju te procjene HAAB je dao kredite i osnovao založno pravo – 47 milijuna eura.
Još ako su s tom cijenom išli u predstečajnu nagodbu…….sve postaje jasnije i jasnije zašto se HR obilazi u širokom luku!

[/quote]

Hypo je stavio hipoteku na temelju procjene rađene po austrijskom zakonu BGB1.Br. 150/92.

[/quote]

Koliko je dioki dužan Hypu ??

idući tjedan će bit bolje...

New Report

Close