Prodaje nema, blokada ulaza povučena, kada je uravnoteženje cijene, ako bi netko od iskusnijih na ovoj dionici mogao prognozirati ?
Miro hocete li mi, molim Vas, objasniti tu dogovorenu trgovinu?
Ili mi bar dati moguci primjer koji bi odgovarao trgovanju na diokiju ovih dana
Kolega Dina je jos 30.11. predala prijedlog za otvaranje predstecajne nagodbe…Dioki nedavno…za sam Dioki me ne iznenadjuje da jos nema pomaka po pitanju racuna ili otvaranja postupka ali za Dinu je proteko vec vise od mjesec dana..ok..bili su praznici itd..ali svejedno…racun su mogli odblokirat…btw…nema je ni navedene na stranicama Fine da je postupak u tijeku ili poslan na dopunu..!?…Gdje je zapelo..??
Pozdrav
oće li više doći taj befel i za deblokadu računa.
A gluma i dramatika….to je jedini razlog čini mi se!
Ako se sjetiš prijave DORH-u kod kupovine kolosjeka i odbacivanje prijave kao neutemeljene malo jasnije su neke stvari.
Rekoh ti neki dan da je zemljište na Krku u novom prostornom planu županije proglašeno od posebnog državnog interesa.
Kompletna lokacija! Moš viditi u nacrima.
Nije to učinjeno na traženje županije ili Diokija nego direktno na zahtjev iz vrha Vlade!
Pa skontaj – ili je to državno ili će biti!
Korištenje i namjena površina
http://www.zavod.pgz.hr/docs/zzpuHR/documents/361/Original.pdf
nekako sve ove odluke vlade djeluju kao da su napisane za Dioki ( ili ja to samo tako želim vidjeti ).
Sve je to divno i krasno vezano uz zemljiste ali sta nam vrijedi kad imamo ovakve birokrate…
Od LNG-a ništa do lipnja
U međuvremenu je splasnula i prava euforija koju je u ovdašnjim medijima izazvao odlazak diplomatsko-gospodarske “reprezentacije” Hrvatske u “spasonosni” Katar, odakle je stigao veliki broj zvučnih obećanja, među ostalim i ono o katarskom ulaganju u LNG terminal.
No, kako kaže potpredsjednik Vlade Branko Grčić, tek treba razbistriti odgovore na pitanje – gdje bi Hrvatska mogla distribuirati ostatak od 3-4 milijarde kubnih metara plina godišnje, budući da mi trošimo 2-3 milijarde kubičnih metara, a kapacitet LNG terminala bi bio oko 6 milijardi… “Katarska vlada je u pismu namjere dala okvir za razjašnjavanje ključnih pitanja za pokretanje projekta, a mi smo pripremili odgovor…
Cijela priča je jako kompleksna. Jedna strana tvrtka već je na natječaju dobila izradu predstudija i studija vezanih za taj projekt, a dokumentaciju na temelju koje bi nastavili pregovore s katarskom stranom očekujemo u svibnju ili lipnju”, kazat će na tu temu Branko Grčić, potpredsjednik Vlade.
Pozdrav
to je pitanje LNG, hep ce riješiti zemljište…bez obzira na to treba odblokirati račun..model postoji