DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

HNS je jako relevantan kada se govori o nezaposlenosti.
Oni su jako stručni urješavanju toga problema!
Kod njih više i nema nezaposlenosti – rješili problem odmah poslije izbora zapošljavajući po javnim poduzećima i upravi.
Usput su i plaće dizali.

hehe ajd da i ja tebi dam stotku za jedan post na forumu. Na zalost, potpuna istina. Najsposobnija stranka na svijetu, ima ih šačica i sve stručnjak do stručnjaka, neophodni na svim razinama.

Ovi nasmješeni ostaviše nas ko pse gladne i na ulici da dočekamo Božić i Novu godinu. Velika večina vas nasmješenih ima djecu, unuke. Po onoj staroj narodnoj ko bi gori sad je doli….. ili još bolje sve se vraća, sve se plaća.

Za svojim punim blagdanskim stolom nemojte ni slućajno pomislit na nas gladne, mogao bi vam neki komad pajceka krivo uletit pa se udavite.

Nadam se samo da ima Boga i da će svi gorit u paklu a predvodit će ih naš bajni debeli dvojac Pavelić – Rumenović sa svojim jednako debelim potrkalima Crkvencem i ostalima. Kad malo bolje promislim, jadna li je firma u kojoj ostaje takva elitna radnička snaga. Sve udarnik do udarnika i ne znaš tko je veći radnik od koga. Mogli bi sjedište firme preseliti u birtiju u kojoj provode svojih 8 sati već godinama. Tamo su čučali svih ovih dana dok su zaposlenici potpisivali otkaze. Nisu se usudili ni blizu. Šupljoglavi guzičari. Neradnici svi od prvog do zadnjeg. Oni su neophodni, vrijedni. Oni će spasiti Dioki….

Ne talasaj! Neka i dalje misle da su Bogom dani. Ovo je pirova pobjeda. Veselje kakvo god bilo, kratko traje a svi znamo kako vrijeme jako brzo prolazi, doći će i oni na red. Neka i dalje pile granu na kojoj sjede, drugo ne znaju. Misle da su pametni, u stvarnosti takvima se ljudi smiju. Nama sada nije lako, od ovog ne može biti puno gore. Od sada vrijeme radi za nas! Pozdrav svim mojim kolegama, bivšim radnicima Diokija!

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

http://www.jutarnji.hr/treba-li-hrvatskoj-plinski-terminal-/1074151/

Potreban Je LNG radi energetske neovisnosti, a isporučiti se može diokiju, plinskim elektranama itd

http://m.poslovnipuls.com/article/izgradnju-lng-terminala-financirat-ce-australska-investicijska-banka-macquarie-/?article-id=337

Hohohoooooo!

Sretan Božić!

Doha- Qatar!

Hohohoooooo!

Sretan Božić!

Doha- Qatar!

Što se događa, ima li tko da zna? Opet idemo dolje….

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

meni ne izgleda tako

opet se veliki nalog maknuo, ne bi li se nakupila kupnja

S nadom u bolje sutra, svim radnicima i dioničarima blagoslovljen Božić i sretna Nova!

eto, sto sam rekao!?
mogao sam kupiti i za 11, a ne 11,30…sto ces, covjek uci dok je ziv
meni ocito nista ne znaci ona- “strpljen, spasen”

Zelim sretan Bozic svima i kupcima i prodavacima!

New Report

Close