DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

DIOK-R-A[emo_novac][emo_palacg][emo_palacg][emo_cool][emo_cool]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Velika većina radnika je prihvatila plan pa samim time s te strane nema nikakvih problema glede početka restrukturiranja na Žitnjaku.
A Čermak čeka ko zapeta puška da sudjeluje s svježim kapitalom projektima na Žitnjaku.

A na Krku je sve može se reći riješeno – ostaje da svatko ispuštuje POTPISANO – Caliskan tu nije problem a to potvrđuje i Mihaljević!
http://www.hrt.hr/index.php?id=466&tx_ttnews[tt_news]=194157&tx_ttnews[backPid]=466&cHash=9ebaa59e9c

Nema to više tko zaustaviti – do sada su usporavali neki ali morati će ispuniti svoje obveze!

[/b]

Ništa nije rješeno,di je računa zašto se oteže,di je obećana proizvodnja di je puno toga što je dogovoreno….
[/quote]

Sve je rješeno – Caliskan i Čermak!

Sve je rješeno – Caliskan i Čermak!

po tebi je sve riješeno već 4-5 godina, još od kad si nagovarao ljude da kupuju DIOKI na 400-500 kn! kako te nije sram i dalje širiti laži i demagogiju među ulagačima koje si financijski uništio??? [emo_palacd]

moji postovi nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica!!

Danas dolazi Castelani iz Generali-osiguranja(Ravena)da snimi stanje u Dini,jer su zainteresirani za investicije i daljnju proizvodnju,a istovremeno radnici misle blokirati ulaz,ako se ne dogovore oko deblokade računa..Bilo na radiju otok Krk

Ovak ljudi.

Ja sam vlasnik dijela DIOKIJA, mali dioničar.

Ja ne mislim plaćati troškove radnicima koji ne rade, a ne rade zbog nesposobne Uprave.

Već sam Vam jednom rekao, a sad ću Vam ponoviti zadnji put.

Pokrenite stečaj, sve po kolektivnom ugovoru Vam moraju isplatiti.

Bolje da dobite te novce (koliko vidim dosta velika otpremnina) pa pokrenite nešto svoje. Dobar radnik će uvijek naći posao.

Znači ovisi o Vama, prestanite biti ovce i počnite se boriti za svoja prava i djecu.

Sava ti kažeš da sam Megaloman jer tražim 800 kn po dionici.

Pa gle bio sam korektan i rekao 400 kn po dionici.
Kriza je, pa da pomognem.
Više nego korektna cijena s obzirom na što se dobiva.

A što meni Uprava napravi.

Bez da konzultira male dioničare, dogovara se ispod stola i to sada već s trećim ulagačem.

Ovako Hrvati, Vi ste jako vrijedni radnici ali za posao (i to veliki) nemate pojma.
Pa da li ste Vi svjesni blaga kojeg držite u rukama.
Gospodi iz Katara je odmah bilo sve jasno.

Da isplatite male dioničare po cijeni 800 kn po dionici, taj trošak isplatite u tri mjeseca. Vi ne kužite kako se ooooogromne brojke tu vrte i potencijal ove dionice.

Što se tiče Uprave imam za njih poruku.

Neki su ljudi (uhljebi) tako nesposobni da bi i od zlata napravili govno.

Još jednom, kao vlasnik ja ne mislim plaćati ničiji nerad.

LP[emo_cool]

[b]CRVENE ZORE[/b] [b]SIVI, MAKNITE SE OD MARSA DOK JOŠ MOŽETE[/b] [b]Naprijed Tigre[/b]

meni je jasno svako se za sebe bori.. al mislim da se ovdje pretjeruje.. meni se čini da se nekim radnicima svidjelo ovo stanje.. nerade ništa već godinu dana i više, za te mjesece hoće plaće a neće da se proizvodnja pokrene?? Čini mi se da se njima i ne radi jer im se ovakvo stanje sviđa i još kad bi se izborili za otpremnine pala bi im sjekira u med!!

Kako pristojno replicirati ovom bezobrazluku? Vrlo učestalo pišem o tome kako je ova talačka kriza kriminalno djelo. U hrvatskoj postoji zakon po kojem radnik mora dolaziti na posao iako ga poslodavac ne plaća! Raskid ugovora o radu se ne provodi u skladu sa zakonom.Poslodavac ne odgovara krivično za takvo postupanje. Na vlasti u hrvatskoj su socijaldemokrati koji ne mjenjaju te zakone.Tko je tu normalan?
Hoćeš se mjenjati sa mnom? Sjekiru za med?

@benito

Roberto Castiglioni iz CO.EM tj Industrie Generali Samarate.

Ako se netko i dalje pita ZAŠTO je HŽ Cargo kupovao nepotrebni kolosjek….

–Ovog će se tjedna u Financial Timesu objaviti oglas kojim će se pozvati zaintersirani investitori na ‘due dilligence’ u HŽ Cargu, nakon čega bi se krajem siječnja mogle tražiti neobvezujuće ponude, i to za dio HŽ Carga, najvjerojatnije oko 75 posto, o čemu Vlada također tek treba donijeti odluku.—

Bez tog nepotrebnog kolosjeka nema ni Diokijevog zemljišta pa tko god dokapitalizira Cargo ima ekskluzivu za neoperativno zemljište u srcu Zagreba!
Ne bi me začudilo i da postoji pravo prvokupa u korist Carga!

http://www.seebiz.eu/predstavljen-projekt-croduxove-termoelektrane/ar-52559/%5Bemo_palacg%5D%5Bemo_palacg%5D

cash je cash,a sve ostalo je sex!

http://www.seebiz.eu/radnici-dina-petrokemije-poceli-novu-blokadu-tvrtke/ar-52618/

http://teletekst.hrt.hr/?str=116-01

Oni na Krku blokiraju a u Zagrebu izigravaju ovce i šute!
bbbbeeeeee beeeeeee beeeee
Sve predstave ove ‘Uprave’ koje se pripremaju i izvode imaju svoju publiku.
Što jadnija publika, da ne kažem gluplja, jadnija predstava!
E radništvo diokija jeste mizerija…

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

Ova dvojica koja su odmah u 10 udarala po asku do 13kn su sigurno sretni sad kako su napravili dobar poso. [emo_zacudjen][emo_zacudjen]

New Report

Close