http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/588023/general-cermak-spasava-dioki/
"Već u ponedjeljak mogli bi biti stečeni uvjeti za Čermakovo preuzimanje tvrke Roberta Ježića."[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]
Zagreb, 14. prosinca 2012. – Slijedom započetih procesa operativnog, financijskog i vlasničkog restrukturiranja društva Dioki d.d. i povezanih društava, obavještavamo investitore da je zaprimljeno Pismo namjere u kojem društvo CRODUX Plin d.o.o. Zagreb izražava svoj interes za uspostavom suradnje s Dioki d.d., i to vezano za proizvodnju polistirena u PJ Doki, te razvoj novih projekata na proizvodnoj lokaciji Društva.
Crodux Plin je upoznat s tehnološkim i komercijalnim potencijalima proizvodnih pogona Društva, te postoji interes da se u kratkom roku, a odmah po završetku pregovora i potpisivanju ugovora o suradnji, pokrene proizvodnja kako je predviđeno planom operativnog restrukturiranja Društva.
preko ovršnog prijedloga u fini dobiti lovu,malo sutra,zakon postoji ali je u praksi totalno beskoristan
stvar hoda samo kad meni treba našto uzeti ,provjereno
U pravu si. Ali i kakav-takav zakon na našoj strani je bolji od nikakvog. Ili još bolje, sigurno je puno bolji od mog potpisa da se ja slažem s tim. Ipak ti je lakše ako te neko prevesla nego ako to sam sebi napraviš i još imaš svoj vlastiti potpis da si pristao na to a nema zakona po kojem to uopće netko može tražiti od tebe pa ispadneš papak na kvadrat.
Ja ne potpisujem ono što ne mislim i s čim se ne slažem. Meni moj potpis i moje ime ipak vrijede više jer u protivnom sam u istom košu s njima.
http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/588023/general-cermak-spasava-dioki/
"Već u ponedjeljak mogli bi biti stečeni uvjeti za Čermakovo preuzimanje tvrke Roberta Ježića."[emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg][emo_palacg]
hahaha, koja gluparija, čermak će preuzeti DIOKI?!=!?!
a čime će on to platiti milijarde dugovanja DIOKIA i stotine milijuna novih gubitaka svake godine???
ovog novinara treba kazneno goniti zbog laži i manipulacija javnošću! [emo_palacd]
Sta nije prodao tifon za sto i nesto milijona eura?!
turci nam uvališe sulejmana ali od diokija odustaše
Sta nije prodao tifon za sto i nesto milijona eura?!
Prava sitnica – 150 milijuna eura.