Kako zanemario akoje je HR kompanije nagradio s 130 milijuna dolara vrijednim poslom a sve zato što je Vlada napokon rekla DA za LNG terminal!
utorak, 04.prosinca 2012
Vrdoljak: Očekujemo pismo namjere Katara za LNG
…..Ante Ramljak, ministrov savjetnik tvrdi kako će HEP ovih dana poslati turskim investitorima (vlasnicima tvrtke Ćuf) ponudu za otkup zemljišta na Krku, no o kojim je iznosima riječ – ni riječ, osim da su ta sredstva u budžetu kompanije već osigurana…….
http://www.dalmacijanews.com/Hrvatska/View/tabid/77/ID/105996/Vrdoljak-Ocekujemo-pismo-namjere-Katara-za-LNG.aspx
[/quote]
Tvrtka
ĆUF, društvo s ograničenom odgovornošću za poslovanje nekretninama
ĆUF, d.o.o.
Sjedište/adresa
Omišalj (Općina Omišalj)
Poje 1
Temeljni kapital
58.420.700,00 kuna
Pravni oblik
društvo s ograničenom odgovornošću
Osnivači/članovi društva
DINA-Petrokemija d.d. proizvodnja, terminali i servisi, pod MBS: 080448438, upisan kod: Trgovački sud u Rijeci, OIB: 89209113164
Omišalj, Poje 1
– član društva
ADRIAOIL S.p.A, Italija, Broj iz registra: 80021250156, Naziv registra: Poslovni registar, Nadležno tijelo: Trgovinsko, industrijsko, obrtničko, poljoprivredna komora u Milanu, OIB: 97067950468
Italija, Milano, Corso Matteotti 10
– član društva
Osobe ovlaštene za zastupanje
Emil Mandekić, OIB: 48232706915
Mali Dol, Mali Dol 41
– direktor
– zastupa pojedinačno i samostalno
HEP će poslati ponudu za Ćuf doo – direktor je Mandekić, dakle ne turskom investitoru.
Predviđena cijena preko 200 milijuna kuna – 4X veća od knjigovodstvene!!!!!
Slijedeći tvoju logiku u EU ne bi smjela postojati nikakva industrija polimera obzirom da se sve sirovine uvoze!!!!!
A argument da je Ina nešto zaključila ide samo u korist Diokija!
U Ini ni izvješća ne mogu pošteno sastaviti no to je problem pravosuđa i HANFA-e!!
Slijedeći tvoju logiku u EU ne bi smjela postojati nikakva industrija polimera obzirom da se sve sirovine uvoze!!!!!
A argument da je Ina nešto zaključila ide samo u korist Diokija!
U Ini ni izvješća ne mogu pošteno sastaviti no to je problem pravosuđa i HANFA-e!!
Ja ti govorim koji su razlozi zasto je DINA prikljucena OKI-ju. Sve ti govori informacija da je DINA stala 2 mj prije DIOKI-ja sa radom.
NEOVISNO o tome kad će netko iz Katara doći u službeni posjet Hrvatskoj, u Vladi razmišljaju o tome da i premijer Zoran Milanović službeno posjeti Katar, donosi današnje izdanje Novog Lista.
“Mi jako ozbiljno shvaćamo mogućnost katarskih ulaganja u Hrvatsku i zato će uskoro vjerojatno i premijer otputovati tamo u tu svrhu. Time bismo dodatno pokazali da nam je stalo do suradnje jer predsjednik Ivo Josipović koji je vodio nedavno izaslanstvo nema ustavnih nadležnosti u gospodarstvu, a Radimir Čačić koji je bio s njim više nije u Vladi” objasnio je visoki izvor iz Banskih dvora razlog Milanovićevog vjerojatnog puta u Katar.
Podsjetimo kako je jučer objavljeno da iz glavnog katarskog grada još uvijek nema nikakvih reakcija s obzirom da su prema dogovoru već trebali posjetiti Hrvatsku. Točnije, Hrvatsku su trebali posjetiti katarski ministar industrije i energetike, Mohamed Bin Saleh Al Sada, s kojim bi se razgovaralo o gospodarskoj suradnji, pa tako i o, moguće, katarskim ulaganjima u samu gradnju LNG-ja na Krku.
Informacije o Kataru opovrgnuo je predsjednik Josipović kazavši kako mediji “plasiraju neistinite informacije”, no od “velikog posla” iz Katra za sada ništa.
“Izlet” u Katar organizirao je predsjednik Josipović za nepoznatu sumu proračunskog novca, ne zna koji su bili kriteriji da se gospodarstvenici nađu u zrakoplovu ni tko je sve išao u tu zemlju.
@joka
Prvi izlet u Qatar je bio 2009.
Istog dana ministar Jandroković održao je sastanak i sa državnim ministrom energetike i industrije Mohamedom Salahom Al Sadom na kojem su sudjelovali i prezentirali vlastite poslovne mogućnosti i predstavnici „Diokija“, „Geofizike“, Brodarskog instituta te tvrtke „CMC Sisak“. Sugovornici su se složili s ocjenom da gospodarska suradnja pruža još mnogo prostora za napredak. Tijekom razgovora detektirana su i zajednička interesna područja gospodarske suradnje te je ministar Jandroković takvima ocijenio infrastrukturne radove, posebno radove na izgradnji energetskih postrojenja i distribucije energije, zatim naftno-plinsku industriju, prehrambenu industriju, metalurgiju, brodogradnju, turizam, kemijsku i drvno-prerađivačku industriju.
http://www.mvep.hr/custompages/static/hrv/templates/_frt_Priopcenja.asp?id=5148
Dioki je davnih dana prezentirao potencijal Krka za LNG i Petrokemiju!!!!
– jedino kaj uspiju sve potencijalno zahebati
– nadam se da Vam nije prehladno za ronjenje
– taj podvodni svijet je stvarno sexy
[emo_cool]
hebiga ove cure stvarno loše utječu na mene.
Božić je malo uranio.
Molim Sve da se ukrcaju na vrijeme.
Izgleda da sam se stal ipak na desnu nogu.
Pusa prijateljima[emo_smijeh]
Tanki su živci. Toliko je zakucan da može buknuti samo tako kad krene. A imali smo i duplo dno na 8,33 – 8,50.
ANRICOM
malo cudno buđenje al nema nikakvih vijesti..ili je netko nešto prokljuko pa kupuje ili je navlakaca
Tko god da jesi ajd ti fino skloni onih 7000 s aska pa možemo razgovarati o rastu.
Tanki su živci. Toliko je zakucan da može buknuti samo tako kad krene. A imali smo i duplo dno na 8,33 – 8,50.
Moguće da se odbije do 12-13, čisto tehnički glednao
@ Nemojte kupovati Kliringove dionice, neka VAM proda za manje.
Ja bi samo podsjetio svekoliko pučanstvo da danas nije petak.
Makar je neka djevojka rekla da je srijeda ženski dan.
Što god to značilo.[emo_smijesak]