Sve je to uvod u LNG i oko toga se puno toga lomi u čitavoj regiji.
Hrvatsko-katarski plan za LNG ugrožava mađarske strateške interese
22.11.2012 10:58:00 | Izvor: Berislav Jelinić/Aktual/Presscut
http://limun.hr/main.aspx?id=91753&Ticker=INA-R-A&Source=Z
A ekipa je već na Krku preko Caliskana!
odlican post…a ovaj pad u ovih par dana je isceniran i namjerno se ruši cijena dionice
ovaj pad u ovih par dana je isceniran i namjerno se ruši cijena dionice
nitko ne ruši s nekakvom namjerom nego su ljudi u nedostatku informacija i u strahu zbog pada cijene počeli prodavati
sjećam se zadnji put kad je bilo tako, probilo je na kratko ispod 10 kn, a onda je otišla nazad kao raketa preko 20 kn….ne bi me čudilo da se povijest ponovi jer špekulante zapravo i nije briga kad će se pogoni pokrenuti i hoće li DIOKI zaraditi sa zemljištem LNG-a ili ne
nitko ne ruši s nekakvom namjerom nego su ljudi u nedostatku informacija i u strahu zbog pada cijene počeli prodavati
sjećam se zadnji put kad je bilo tako, probilo je na kratko ispod 10 kn, a onda je otišla nazad kao raketa preko 20 kn….ne bi me čudilo da se povijest ponovi jer špekulante zapravo i nije briga kad će se pogoni pokrenuti i hoće li DIOKI zaraditi sa zemljištem LNG-a ili ne
[/quote]
Taj tjedan kad je dionica rasla Sava je bio bolestan pa nije pisao na forumu. Dolazi hladnije vrijeme mozda sa opet razboli pa DIOK odskoci.
Sve je to uvod u LNG i oko toga se puno toga lomi u čitavoj regiji.
Hrvatsko-katarski plan za LNG ugrožava mađarske strateške interese
22.11.2012 10:58:00 | Izvor: Berislav Jelinić/Aktual/Presscut
http://limun.hr/main.aspx?id=91753&Ticker=INA-R-A&Source=Z
A ekipa je već na Krku preko Caliskana!
odlican post…a ovaj pad u ovih par dana je isceniran i namjerno se ruši cijena dionice
[/quote]
25 slijedećih godina je definirana budućnost Krka obzirom da je Qatar osigurao LNG!
Sve je objavljeno i o restrukturiranju iza kojega stoji Vlada pa nema razloga za priče kao da nema ništa nova – sve ide svojim tjekom.
Ima li kakve veze s ZGB Inino potpisivanje ugovora za Izrada glavnog projekta za optimizaciju rada Etanskog postrojenja?
Je li to ono za što se Dioki borio 5 godina sada došlo na red?
Ako jeste što se čekalo do sada?
Pa očito se čekala Nova godina.
Kao što već napomenuh.
– deda mraz i onaj koji misli braniti prepisani diplomski rad
– mislim da li on razumije da bude morao napraviti novi diplomski (ili mu i to treba nacrtati
– mogu samo zamisliti kako je odgovarajući došao do diplomskog
1 janje, 2 pršuta i ja pametan
[emo_plazi][emo_palacd]
[/quote]
Ova cijena postaje zanimljiva za ulaz, makar radi trejda [emo_cool]
Double bottom na 10 kn bio[emo_smijeh]
Budi se istok budi se zapad.