DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opet panika? Neke neizvjesnost doista ubija. Evo na s na razinama najnižim opet.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

koliko ja vidim, DINA će se spasiti, a DIOKI završiti u stečaju [emo_palacd]

Kliring@ a sto si mislio..ja jos nisam vidio da se neka firma izdignula iz pepela na zse …
penny dionica do daljnjeg

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

A šta su je ovako dugo zablokirali?

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

ovo neko provocira s postavljanjem naloga pa micanjem, šta se sve dozvoljava nevjerojatno

pepe7

Netko se zainatio da zaustavi trgovanje danas i konstantno se igra…kakva lakrdija od burze..:)

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Valjda za dioki vrijede ona stara pravila pa če trgovanje pričekat 2 sata[emo_smijeh]

Šta je ovo neka šala?? Opet sa100 kom u blokadu. Opet sat vremena ili ovaj put 2 sata?

ja sam olučio ako već propadam propada sa 100 danas kupljenih dionica
posjedujem Dioki dionice.. ovo nije nagovor na kupnju..

Zanimljivo kako se dionica sa 200 000 kn u tri dana može spustiti 30%

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Ovo je smiješno što rade s ovim dražbama uravnoteženja…ajde neka netko ostavi 1 dionicu da se uspostavi nova referentna cijena pa taj više neće moći zahebavati s blokadama svakih 10 minuta (ovo je već 6.-ta ako sam dobro brojio) [emo_palacd]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

evo ga opet neko je čekao samo da se makne onaj nalog s 10,55 pa da može opet po starom

pepe7

New Report

Close