DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

“Osuđen je na jedinstvenu kaznu od deset godina zatvora i mora u roku od 15 dana vratiti protupravno stečenu imovinsku korist od 3,6 milijuna kuna. Dioki Holding mora u državni proračun uplatiti pet milijuna eura.”

Ivo Sanader je kriv!

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

"Osuđen je na jedinstvenu kaznu od deset godina zatvora i mora u roku od 15 dana vratiti protupravno stečenu imovinsku korist od 3,6 milijuna kuna. Dioki Holding mora u državni proračun uplatiti pet milijuna eura."

Ivo Sanader je kriv!

Dioki holding mora uplatit 5 mil eura i to ce Ježic uplatit a ne DIOKI

"Osuđen je na jedinstvenu kaznu od deset godina zatvora i mora u roku od 15 dana vratiti protupravno stečenu imovinsku korist od 3,6 milijuna kuna. Dioki Holding mora u državni proračun uplatiti pet milijuna eura."

Ivo Sanader je kriv!

Ne dezinformiraj – 3,5 milijuna kuna i 5 milijuna eura kao i sudske troškove treba platiti Sanader!
Obzirom da je pripajanje Xenoplasta provedeno po zakonu i da su svi mogli prijaviti potraživanja tijekom 3 mjeseca a nije ih nitko prijavio teško bi se to moglo ostvariti s računa Dioki Holding AG-a.
To bi bilo kršenje zakona.
Pripajanje je obavljeno po zakonu i zakonito je.

To je i Turudiću posve jasno.

Ovime je i Hernadi osuđen kao suučesnik a odnosi Ina – Mol ulaze u novu fazu!
Vidi se sada i zašto je Ina sustavno uništavala Dioki.

Pogledaj još jedanput završnu riječ Turudića – to će ući u Zapisnik!

Ja sam citirao clanak s Indexa. Vidim da isto pise i u Jutarenjm.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Sad kažu na vijestima da će ježić morati uplatiti lovu.

Quatro Mpn Ltd

JEŽIC treba uplatit 5 mil eura sad su rekli na htv1

A ja sam citirao Turudića.
Jasno i glasno tko je u obvezi i to ulazi u Zapisnik.

No mislim da je to i nebitno jer Dioki nije nigdje umješan – Dioki je kolateralna žrtva tih odnosa i najveći oštećenik!

No mislim da je to i nebitno jer Dioki nije nigdje umješan – Dioki je kolateralna žrtva tih odnosa i najveći oštećenik!
[/quote]
upravu si kolega

[/quote]
upravu si kolega
[/quote]

Pa naravno da sam u pravu, zašto bi uostalom izmišljao i lažirao Turudića.
U pravu sam i da će se Sanader žaliti – izjavio je Prodanović – pa se onda sve stavlja na čekanje, dakle Sanader ne mora ništa vratiti do pravomoćnosti presude.

Čemu prepucavanje tko treba uplatiti.
Dajte sad kupujte svi vi naivci koji vjeruju u DIOKI dionice.Pa nikad povoljnije nisu bile,a kažete da će uzletiti na neslućene visine.Ne kužim kako niste već postali većinski vlasnici.

pixma

Dajte sad kupujte svi vi naivci koji vjeruju u DIOKI dionice.Pa nikad povoljnije nisu bile,a kažete da će uzletiti na neslućene visine.Ne kužim kako niste već postali većinski vlasnici.

ja da imam para kupovo bi al prosjek mi je 13kn pa mi ovaj nerealni pad ne smeta

ne vjeruju ni oni u bajke koje pišu, ali ovako hrabre jedni druge ne bi li netko potegao po prodaji pa da se iskrcaju [emo_palacd]

moje pisanje nije poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

New Report

Close