DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ivi deset godina zatvora!

sažetak:
Dioki kao pravni slijednik Xenoplasta mora uplatiti Republici Hrvatskoj 5 milijuna eura u roku 15 dana!

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

to ce Jezić uplatit tih 5 mil eura i sami znate to i Jezić je obeco da ce u roku 30 dana uplatit tih 5 mil eura u državni proracun

Oprostite kolega ako je tako slušao sam presudu uživo i sudac Turudić je spomenuo DIOK-i ( nisam pratio suđenje ).

E pa Đuro ima tešku ruku.

ne Tudurić je rekao da DIOKI mora uplatit 5 mil eura… a tko je bio vlasnik DIOKIJA? Ježic ce uplatit tih 5 mil eura

Svi znamo kad ide otkazni rok a nitko ne zna kad idu plaće i otpremnine. Bit će da to nije više interesantno pitanje obzirom da su se sindikalisti uhljebili ppa ih to ne zanima…..

Čini mi se da bi RJ mogao uplatiti 38% dionica Diokija umjesto 5 milijuna eura!
Okoprilike koliko je i Linić spominjao prije 5-6 mjeseci.

Afera je odlična ako će imati i druge pozitivne rezultate npr Ina – Mol.
Dioki je nahebo upravo zbog Ine i slučajeva.

Ne mora DIOKI uplatiti vec DIOKI HOLDING.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Jezić je izjavio da ce platiti 5 miliona da je na njegovom računu

Ne mora DIOKI uplatiti vec DIOKI HOLDING.

da kolega upravu si..a ovi šta su panicno prodavali jutros bit ce im kasnije jasnije

Čemu ova panika danas.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Hm… ideja nije losa. Samo sto bi prema trenutnoj cijeni morao dati cijeli udio DIOKI HOLDINGA u DIOKIu i jos bi mu falio koji euro.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Hm… ideja nije losa. Samo sto bi prema trenutnoj cijeni morao dati cijeli udio DIOKI HOLDINGA u DIOKIu i jos bi mu falio koji euro.
[/quote]

Turudić je malo dugačije to sročio u objašnjenju presude – 5 milijuna eura mora vratiti Sanader a ne Dioki Holding AG tj Xenoplast.

New Report

Close