DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Gotovo svi naši dragi sindikalni predstavnici i povjerenici zaštite na radu u Diokiju nisu se odrekli mogućnosti da zadrže svoja uglavnom za njih već ranije ‘izmišljena’ radna mjesta, iako će se ona u stvarnosti ukinuta po zadnjoj odluci tzv. Uprave Dioki-ja.

Samo je jedan čovjek izuzetak, Z. Rumenović koji to pravo neće iskoristiti. Dakle svi ostali sindikalni dušebrižnici su najobičniji licemjeri!

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

Polietilen-2 mi je četvrti i vjerojatno zadnji pogon koji sam zatvorio.
Pomirio sam se odavno da ću završiti na burzi, i nalazim se u nekim drugim poslovima. OKI je za mene prošlost,i moja preporuka svim Okijevcima, zaboravite OKI.

Polietilen-2 mi je četvrti i vjerojatno zadnji pogon koji sam zatvorio.
Pomirio sam se odavno da ću završiti na burzi, i nalazim se u nekim drugim poslovima. OKI je za mene prošlost,i moja preporuka svim Okijevcima, zaboravite OKI.

opet crnjak..stecaj gotovo je ..nema buducnosti..ide na 1kn ……koma

Boli me džon za Dioki ali bar pojasni koja je to izjava tebe toliko pogodila da tu pišeš ovakve crnjake.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Boli me džon za Dioki ali bar pojasni koja je to izjava tebe toliko pogodila da tu pišeš ovakve crnjake.

ma to je šala kad pada svi crnjaka pišu a kad raste hvalospjeve pišu
usput pun sam DIOKIJA

tko radi ovi predstavu?

tko radi ovi predstavu?

Netko se nije natrpo sa dionicama.. pa namjerno ruši dionicu i kad se skupi na asku odredjen broj dionica sa pristupacnom cijenom kreneit ce cistit i tako izbija dionice malim dionicarima i trejderima.
To je moje mišljenje

neki dan je to bilo izvedeno s cca 20 000

tko radi ovi predstavu?

Netko se nije natrpo sa dionicama.. pa namjerno ruši dionicu i kad se skupi na asku odredjen broj dionica sa pristupacnom cijenom kreneit ce cistit i tako izbija dionice malim dionicarima i trejderima.
To je moje mišljenje

[/quote]

pepe7

evo sad Milanović na aktualnom satu prica o LNG terminalu…rekao je u tom kontekstu da ce puno firmi imat koristi od LNG terminala ako dodje do realizacije

Ovak.

Pošto me DIOKI trenutno stvarno ne zanima, kazati ću svoje mišljenje.

Za sve je kriv gospodin Z, nitko više ne vjeruje u njegove promjene mišljenja.

Sjedio on ili ne.

Kada vidim da je ekipa stvarno ozbiljna, onda ću novce uložiti u DIOKI.

Po meni DIOKI se duuuugo ne bu pomaknul s ovih razina.

12. mjesec možda dođe deda mraz, prije ne.

Čitajte ljudi, na INTERLIBER, sve Vam piše.

Ova faca gore je ona koja govori istinu.

LP i sretno

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Sa danasnjeg aktualnog sata …

“a LNG? Vi ste nazvali …. izjavu Čačića da nam Katar isporučuje ukapljeni plin. Vi smatrate da bi Katar trebao financirati izgradnju? Pa temeljni uvjet za izgradnju terminala je strateška opskrba plinom. ključna je sirovina, jer bez nje postrojenje je bezvrijedno. Izgradnja je najmanja stvar u toj priči. Ako uspjemo ja ću rećui da ste vi zaslužni – kaže premijer””
http://www.24sata.hr/uzivo/na-posljednjoj-sjednici-sabora-izglasat-ce-proracun-za-2013-289436

Najmanja stvar..?..ajde dobro..nadajmo se da ce biti tako.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

hebemu ova naša berza je ko pijanac:na loše vijesti se smije,a na dobre plače![emo_zacudjen]

New Report

Close