DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koga se pita – pa naravno VLASNIKA!!!
A taj još nije prodao zemljište a i neće prodati dok ne dobije dobru cijenu…

Kojeg vlasnika, Ježića? Misliš Ježića se pita koliko hoće za zemljište? Ili privremenu upravu u Zagrebu? O kakvoj ti dobroj cijeni maštaš, dobit će koliko dobiju i bit će sretni zbog toga.
[/quote]

Ma kaav RJ!

Gle ovo!

ZK tijelo I – 1. UDIO 1/1
1. DINA PETROKEMIJA D.D. OMIŠALJ
1.1.
IZ ZK ULOŠKA PRENESENI VLASNICI

ZK tijelo II – 1. UDIO 1/1
1. DINA PETROKEMIJA D.D. OMIŠALJ
1.1.
IZ ZK ULOŠKA PRENESENI VLASNICI

2.1.
Primljeno: 16.lipnja 2006. Z-2997/06.
Zabilježeno je postojanje Ugovora i Anexa Ugovora o opciji od 31.svibnja 2006. zaključenih između predlagatelja UP d.o.o. Zagreb i Dina Petrokemije d.d. Omišalj.

3.1.
Zaprimljeno 26.01.2009. broj Z-399/09
Odbacuje se prijedlog za brisanje zabilježbe postojanja Ugovora i Aneksa Ugovora o opciji od 31. svibnja 2006.g. zaključenog između UPP d.o.o.Zagreb, F. Petrića 4 i Dina-Petrokemija d.d. Omišalj, Poje 1, na z.č.2800/1 zk.ul.2926, z.č.10261/16, 2800/17 zk.ul.2694, z.č.2800/18 zk.ul.2927
k.o.Omišalj

UPP doo = E.ON Ruhrgas!!!!!!!

Ova dionica je stvorena za trejdere

prvo tobogan

free flow information

Obrana na 13 kuna vrlo je slaba TA pokazuje daljnji pad a i sada je dionica blizu all time low cijene tako da ako ne bude nekih novih vijesti vrlo brzo ćemo vidjeti cijenu ispod 10 kuna, u protivnom mogući kupac koga još nema vrlo brzo diže cijenu iznad 20. Kako je kolega rekao idelano za trejdere. Morate obratiti pažnju na tzv. prodaju kupnjom pojam koji se često koristi kod ovakovih dionica tj. da se kupi prvo određena količina po asku te se onda prodaje veća količina po bidu.

E pa Đuro ima tešku ruku.

Miro pa imam ih puno više nego na BIDU, a opet neki imaju puno više na ASKU.

Što bi ja po ASKU.

Mislim da sam dosta lupal.

Već mi je ruka crvena.

[emo_smijeh]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

sve se to radi smišljeno probaj se stavit na kupnju iznad 13kn pa ce vidjet koliko ceš dionica uspjet kupit

Nije. Ova je dionica stvorena za čuvanje ovaca.

Vrlo unosan posao u Hrvatskoj.

Čovjek nudi 3.000 kn, stan, hranu, FACE, a ovce Vas griju besplatno.

Najvažnije je znati zadržati ovce u toru.

Pusa malim janjcima.

LP[emo_namigusa]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Ja čekam otpremninu i plaće i da se vrate “igrači” sa izleta u Katar i objave radosnu vijest pa da dionica padne na 1kunu.Kupim sve i postanem novi vlasnik pa rezanje u staro željeto i sekundarnu sirovinu.Meni dosta.
Nemojte se ljutiti Vi ozbiljni igrači,ali ovo je smiješno šta se ovdje sve piše pa je i ovo gore napisano u skladu s time!

pixma

Ja čekam otpremninu i plaće i da se vrate "igrači" sa izleta u Katar i objave radosnu vijest pa da dionica padne na 1kunu.Kupim sve i postanem novi vlasnik pa rezanje u staro željeto i sekundarnu sirovinu.Meni dosta.
Nemojte se ljutiti Vi ozbiljni igrači,ali ovo je smiješno šta se ovdje sve piše pa je i ovo gore napisano u skladu s time!

Gle ovo ti je zbog gospodina Z.

Koliko se ja sjećam, a dobro se sjećam, DIOKI ne treba spašavati ,to treba zatvoriti, to ništa ne vredi, zakaj bi Hrvati proizvodili i izvozili.

Ali ima zemljište i tu bude LNG terminal, mi ćemo pripremiti taj projekt.

Ako se sjećate to je bila WIN-WIN situacija kada mi je dionica u jednom danu pala s 32 kn na… pa na 8 kn. (dan prije zbog izjave gosp. Linića mislim da je skočila s 17 na 35 kn)

I sada taj gosp. Z koji me je koštao živaca, novaca, čak sam počeo živjeti dječački san da budem pisac krimića i g.luposti, se jučer našalio da njegova Agencija za odabir najboljeg auta s grijanim sjedalima nije osigurala sve papire.

Nisi ti Bik Koji sjedi već onaj koji nema pojma.

Gosp. Liniću molim Vas, ako slučajno nije sve pripremljeno za gradnju LNG-a odmah, odmah dati otkaz ministarstvu za grijanje g.luposti.

Inače, onaj drugi njihov sposoban Ministar kaj bu sve blagoslovil …

Neka mu objasni da može tak i onak graditi bez dozvole, jer to i tak i onak nije važno kada su u pitanju viši interesi (čitaj građevinska mafija).

Idite u Zagrebu s SDP-om jer ne bu te osvojili ni 1 %.

I uopće niste nikakav faktor, a SDP neka razmisli da li mu baš trebaju toliko nesposobni partneri (Jakovčić, HNS) koji gledaju samo kako će nekoga uhljebiti.

[emo_bijesan][emo_bijesan][emo_bijesan][emo_palacd]

Katar će sljedećih 25 godina biti dobavljač plina za LNG terminal

Pa ni valjda da misle ozbiljnoo,ajmo Ratko

HEP je novac osigurao…Katar se obavezao bit dobavljac sljedecih 25 godina…a kako kaze Ratko nije obavezan biti jedini investitor u izgradnji…svi preduvjeti osigurani za kretanje u kupnju i izgradnju terminala.
Za tri tjedna “ekipa” iz Katra dolazi u Rijeku…Ratko nema nista vise od price…moras djelovat
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/vs7BCMDjStlGrXMbbVBFYw==.pdf

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Gosp. Liniću molim Vas, ako slučajno nije sve pripremljeno za gradnju LNG-a odmah, odmah dati otkaz ministarstvu za grijanje g.luposti.

Pa svu dokumentaciju ima Adria LNG osim lokacijske.
A E.ON ima opcijski ugovor za zemljište i obzirom da nisu prodala ostaje da se dogovore. A to znači veliki terminal s 25% HR udjela.

Mogu odmah početi raditi jer su sada ispunjeni svi uvjeti.

New Report

Close