“””Potpredsjednik Vlade Radimir Čačić očekuje da će do lipnja imati studije i lokacijsku dozvolu za LNG terminal na Krku te da će Vlada tada biti spremna za pokretanje ulaganja.”””
Ma evo zasto niste ni za sta sposobni…i ovu cete priliku upropastit s vasom sporoscu i administracijom…
Pa koje studije…?…kojih sest mjeseci za lokacijsku dozvolu..??
Sve je vec sto puta prostudirano…sve ste vec napisali…svi lokalni…zupanijski planovi su uskladjeni…Ima da u roku odmah krenete u natjecaj a ne ljudima prikazivat slicice na power pointu i pricat bajke…I onda se cudite da nema investicija.
Pozdrav
"""Potpredsjednik Vlade Radimir Čačić očekuje da će do lipnja imati studije i lokacijsku dozvolu za LNG terminal na Krku te da će Vlada tada biti spremna za pokretanje ulaganja."""
Ma evo zasto niste ni za sta sposobni…i ovu cete priliku upropastit s vasom sporoscu i administracijom…
Sve je vec sto puta prostudirano…sve ste vec napisali…svi lokalni…zupanijski planovi su uskladjeni…Ima da u roku odmah krenete u natjecaj a ne ljudima prikazivat slicice na power pointu i pricat bajke…I onda se cudite da nema investicija.
Pozdrav
do lipnja ce Arapi odustat….nisu normalni
"""Potpredsjednik Vlade Radimir Čačić očekuje da će do lipnja imati studije i lokacijsku dozvolu za LNG terminal na Krku te da će Vlada tada biti spremna za pokretanje ulaganja."""
Pozdrav
Zašto bi Dioki ili HAAB prodao HEP-u zemljište ako može Qataru?
Zato jer Vlada sad gura taj projekt i samo zato Dioki jos postoji..inace bi odavno zavrsio kao mnogi drugi…a s time i imovina hypa.
Pozdrav
Zato jer Vlada sad gura taj projekt i samo zato Dioki jos postoji..inace bi odavno zavrsio kao mnogi drugi…a s time i imovina hypa.
Pozdrav
to si dobro rekao. sreća je što ovi biseri iz Vlade stvarno trebaju taj projekt.
ma oni sad trebaju bilo kaj iz Quatara,
pa makar i pijesak za žbukanje,
a kaj će ponudit, možda im je najbolje da ponude pozadine…
zabrinjava me jesu li šeici upoznati s administracijom u Hrvata…
ma oni sad trebaju bilo kaj iz Quatara,
pa makar i pijesak za žbukanje,
a kaj će ponudit, možda im je najbolje da ponude pozadine…
zabrinjava me jesu li šeici upoznati s administracijom u Hrvata…
ONI CE ODUSTAT…I to ce bit krah kukuriku koalcije…tamo su otišli doslovce molit..a kakav urcev lipanj? Do lipnja ko živ ko mrtav
Zašto bi Dioki ili HAAB prodao HEP-u zemljište ako može Qataru?
Daj mi reci koga se to u Diokiu pita kome ce se sta prodati? Sta ti zbilja,jos uvijek, mislis da se tamo nekoga nesto pita?
Mislim da je tek sad počelo goriti pod petama kukuriku koaliciji, kad sami vide i govore da je investiciski ciklus zakasnio..
Ovo je dobar znak da se proces oko LNG i otkupa zemljišta i ostalih potrebnih aktivnosti samo ubrza…
ps Pazi reklamu, BOGATI ŠEICI ULAŽU U HRVATKSI LNG 4 MILIJARDE KUNA.-.
Daj mi reci koga se to u Diokiu pita kome ce se sta prodati? Sta ti zbilja,jos uvijek, mislis da se tamo nekoga nesto pita?
[/quote]
Koga se pita – pa naravno VLASNIKA!!!
A taj još nije prodao zemljište a i neće prodati dok ne dobije dobru cijenu jer sada koliko vidim i Čačić je shvatio što je to u geostrateškom smislu LNG pa OZBILJNO priča o široj koaliciji partnera a vjerojatno misli na one iz koalicije Adria LNG koja mu nije ni dala blizu dokumentacije – da je to imao već danas bi mahao Ugovorom o dobavi.
Pa zar ti još vjeruješ da se neka zemlja PROCJENJUJE pola godine!!!
Ovdje se procjenjuje kupac a ne zmljište!
I uostalom – 18,57% i nije na prodaju čini mi se jer to pripada BUDUĆNOSTI Dina Petrokemije!
Koga se pita – pa naravno VLASNIKA!!!
A taj još nije prodao zemljište a i neće prodati dok ne dobije dobru cijenu…
Kojeg vlasnika, Ježića? Misliš Ježića se pita koliko hoće za zemljište? Ili privremenu upravu u Zagrebu? O kakvoj ti dobroj cijeni maštaš, dobit će koliko dobiju i bit će sretni zbog toga.
Glavno da dobiju dovoljno za nastavak poslovanja + jeftiniji plin. Ako je mogla na 750 s istom pričom i istim gubicima može i na 30+ kn.