DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa sava oni očekuju da će cijena ići na 10 kuna jer je tamo bila kad je Dioki bio mrtvac. Sad živi, rađa se, malo mu koji put pobjegne po bidu ali takve su bebe. Narast će on u pravog momka[emo_namigusa]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

KOmpanija izlazi iz nerada i blokada – počinju raditi profitabilni pogini a neprofitabilni Etilen se zatvara a ti se pitaši dalje koje su to pozitivne vijesti.
Plus objave vezane na Odluku Vlade RH – zar Vi sami se ne upitate jesam li što propustio?

Kako je taj “neprofitabilni” Etilen bio baš zadnji pogon koji je zaustavljen? Svi ostali pogoni stali su već prije.

Kako preformulirati priloženi donji naslov članka : Dioki ostao bez posla za 300 radnika te će iste zaposlenike pobrinuti sukladno zakonskim propisima i obvezama koje proizlaze iz Kolektivnog ugovora… ili?
http://www.24sata.hr/biznis/dioki-zatvorio-dio-postrojenja-bez-posla-ostalo-300-radnika-286115

KOmpanija izlazi iz nerada i blokada – počinju raditi profitabilni pogini a neprofitabilni Etilen se zatvara a ti se pitaši dalje koje su to pozitivne vijesti.
Plus objave vezane na Odluku Vlade RH – zar Vi sami se ne upitate jesam li što propustio?

Kako je taj "neprofitabilni" Etilen bio baš zadnji pogon koji je zaustavljen? Svi ostali pogoni stali su već prije.
[/quote]

Etilen je vezan na Molve tj Etan u Ivaniću i ne može se bez posljedica za Inina postrojenja zaustaviti Etilen?
Čini mi se da ako nema separacije etana ne može biti ni ostale separacije?

@ zizić

Ne znam zizić kako?

[emo_zacudjen]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Samo mi nije jasno zašto nitko nije sazvao skup radnika na žitnjaku?

Zašto imovina nije blokirana i zašto nije određen datum za poslijednji skup, mimo tih naših ‘dušebrižnika’ iz sindikata i stožera?

Zar se bojimo reći upravi što mislimo, zar na žitnjaku nitko nema muda to učlniti?

Radnik Dioki-ja lokacije žitnjak

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

Etilen je vezan na Molve tj Etan u Ivaniću i ne može se bez posljedica za Inina postrojenja zaustaviti Etilen?

Ma daj! A sad više nema posljedica?
Još ćeš reći da je INA tjerala Dioki da radi da ne bi bilo posljedica po njena postrojenja. Zanimljivo, cijelo vrijeme je išla priča da INA želi zatvoriti Dioki, a sad ispada da ga je tjerala raditi.

Samo mi nije jasno zašto nitko nije sazvao skup radnika na žitnjaku?

Zašto imovina nije blokirana i zašto nije određen datum za poslijednji skup, mimo tih naših 'dušebrižnika' iz sindikata i stožera?

Zar se bojimo reći upravi što mislimo, zar na žitnjaku nitko nema muda to učlniti?

Radnik Dioki-ja lokacije žitnjak

Jaksi mi ti neki radnik, visiš na forumu čućeći na bideu s potpisom hasta la vista dijoki. Daj malo dostojanstva. Čini mi se da si blizu penzije pa si jalan što će dioki opstat a ti ne.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Još ćeš reći da je INA tjerala Dioki da radi da ne bi bilo posljedica po njena postrojenja. Zanimljivo, cijelo vrijeme je išla priča da INA želi zatvoriti Dioki, a sad ispada da ga je tjerala raditi.
[/quote]

Pa hebo te jedino postrojenje u RH koje nema Izvješće o sigurnosti su Molve – ili su oni izuzeti iz Zakona’
Tko ti tvrdi da Etan prolazi – ili čak i ostali plinovi – i da Dioki može ostvariti REACH proizvod?
Puno je to kompleksnije no što is ti zamislio.
Etilen ne može raditi bez dovoljno sirovine i kemijski sigurne i čiste sirovine.
I kako misliš da se u Etanu može preskočiti prva sekcija – deetanizer?

Pa hebo te jedino postrojenje u RH koje nema Izvješće o sigurnosti su Molve – ili su oni izuzeti iz Zakona'
Tko ti tvrdi da Etan prolazi – ili čak i ostali plinovi – i da Dioki može ostvariti REACH proizvod?
Etilen ne može raditi bez dovoljno sirovine i kemijski sigurne i čiste sirovine.

Hajde prvo nauči što je to REACH, i zašto nema veze s ostatkom tvog posta, da se ne upetljavaš dalje.

[/quote]

Pa hebo te jedino postrojenje u RH koje nema Izvješće o sigurnosti su Molve – ili su oni izuzeti iz Zakona'
[/quote]

I da ne bi tvoju malenkost zamarao s nepotrebnim detaljima kao što su ima etana – nema etana evi ti kromatografske analize od 21.03.2011 ali i još nekih detalja!
http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CB0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.ex-agencija.hr%2Fbilten%2FIspitivanje%2520paljenja%2520prirodnog%2520plina%2520u%2520ovisnosti%2520o%2520sastavu.pdf&ei=qVCFUPD3KszGtAa_-4CQCA&usg=AFQjCNHPQlfLnDpuFYYbZHs3hRGTRit89g&sig2=2RX_W1GJ76kyFxswKd6QWg&cad=rja

I da ne bi tvoju malenkost zamarao s nepotrebnim detaljima kao što su ima etana – nema etana evi ti kromatografske analize od 21.03.2011 ali i još nekih detalja!
http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CB0QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.ex-agencija.hr%2Fbilten%2FIspitivanje%2520paljenja%2520prirodnog%2520plina%2520u%2520ovisnosti%2520o%2520sastavu.pdf&ei=qVCFUPD3KszGtAa_-4CQCA&usg=AFQjCNHPQlfLnDpuFYYbZHs3hRGTRit89g&sig2=2RX_W1GJ76kyFxswKd6QWg&cad=rja

Kao i obično problematika o kojoj nastojiš raspravljati nije ti jasna, pa linkaš članke koji imaju tek marginalnu vezu sa temom o kojoj raspravljamo.

New Report

Close