“I ponavljam – više se postrojenja otvorilo nego zatvorilo zadnjih godina!
Ne po broju 1-2-…. nego po kapacitetima!”
U OVOM TRENUTKU, DRAGI MOJ SAVO, ZBROJ SVIH TVOJIH FAMOZNIH KAPACITETA RAVAN JE NULI. NULA, ZNAŠ ŠTO ZNAČI 0? (čitaj NULA)
"I ponavljam – više se postrojenja otvorilo nego zatvorilo zadnjih godina!
Ne po broju 1-2-…. nego po kapacitetima!"
U OVOM TRENUTKU, DRAGI MOJ SAVO, ZBROJ SVIH TVOJIH FAMOZNIH KAPACITETA RAVAN JE NULI. NULA, ZNAŠ ŠTO ZNAČI 0? (čitaj NULA)
Već sada imaju partnere za 160-200 milijuna eura osigurane prodaje!
A ako se dogovore za VCM s talijanima onda dodaj još 100 milijuna eura!
[/quote]
Imaju to već godinama, zar ti nije čudno zašto to nisu realizirali? Reci mi kakav vlasnik propušta takvu izvrsnu priliku, mislim da ta prilika u stvarnosti ne postoji, jer bi je već realizirali.
Dioki je mjesecima stvarao i trpio gubitak manjkom sirovine, koja se mogla nabaviti i preraditi (puno manje love u pitanju), na opće zadovoljstvo svih bi je preradio, no tvrtka i menadžment za koji navijaš to nije u stanju, jednostavno se kladiš na krivu momčad!
Od posla ne bude bilo ništa, riječ je o skupini bolesnika koji se još uvijek kruže kao sateliti oko R.J. jer on je glavni i dalje, makar se malo mako…
Gdje je nestao čovjek, gdje se sakrio….?
Ivo Sanader je kod Stankovića rekao da se okružio ulizicama i poltronima, komentar: s kim si – takav si, što bi tek rekao tvoj mecena? On je odgovoran za sve ovo, i ne može se izvući, nema te rupe gdje će se sakriti!
Ako ste pročitali knjigu “Something from nothing” koju je napisao Lawrence Krauss tad će vam savini stavovi postati razumljiviji.
[/quote]
Imaju to već godinama, zar ti nije čudno zašto to nisu realizirali? Reci mi kakav vlasnik propušta takvu izvrsnu priliku, mislim da ta prilika u stvarnosti ne postoji, jer bi je već realizirali.
Dioki je mjesecima stvarao i trpio gubitak manjkom sirovine, koja se mogla nabaviti i preraditi (puno manje love u pitanju), na opće zadovoljstvo svih bi je preradio, no tvrtka i menadžment za koji navijaš to nije u stanju, jednostavno se kladiš na krivu momčad!
……
[/quote]
Pa Dioki je jedina kompanija u državi koju su blokirala državna poduzeća – INA i HEP! A zašto – to sam Bog zna!
Kao i to da je HBOR obustavio kredit EIB-a!
Ako se vratiš na početak priče vidjeti ćeš gdje su uzroci a posljedice su da je Dioki prošle godine na financijskim izdatcima imao 360 milijuna kuna gubitaka – ne na proizvodnji nego na posljedicama blokada računa!
Meni doma skidaju brojilo struje ako ne platim račun!
Dioki ili neka plati ili neka pati.
Dioki je krao od svih, ne samo od INE i HEP-a!
Varali su sve, hoćeš da ti kažem kako su prevarili Vodoopskrbu i Odvodnju?
Gadno tone cijena, ovo gašenje pogona na Žitnjaku moglo bi završiti rasprodajom sve imovine (DINA!!!) i kraju gašenjem DIOKI-a??? [emo_beztona]
ovo postaje zanimljivo za kupovinu
Ne brzaj! Još je to preskupo! Strpi se još malo! [emo_smijesak]
Vidimneki su imali bujnu maštu tijekom vikenda[emo_vrtimise] armagedon i tako to[emo_zloban] Totalno neutemeljeno naravno.
sljedeća donja blokada je na 14,40 kn….