DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo će biti mrak dionica.

Sanjao sam da ovo ide u stečaj, Čačić s novom idejom u Katar, a onaj Austrijanac je završio na Marsu, otele ga Marsovke za domaću upotrebu.

Jako sam pesimističan što se tiče budućnosti Dioki-a.

Uopće nema svjetla.

[emo_zloban]

PS Za paketić malih dioničara možemo se dogovoriti, za razliku od onog g.. lupog, dobrog (fuj), poštenog (fuj,fuj) humanitarca (marsovskog izroda) ja sam kao političar nemam savjesti ni cijene.

[emo_dolar][emo_kuna][emo_novac][emo_novac][emo_namigusa][emo_palacg]

Turci su optimistični – planiraju za cca 30-ak dana pokrenuti proizvodnju u Dini!
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/0cxn2hCHRNkl7RzubKbY0Q==.pdf

Imaju lovu, sirovinu a imaju i postrojenja – imaju i tržište.
Imaju i garancije Vlade o financijskom i organizacijskom restrukturiranju.

Jeeee Sava. Jedini je problem kaj DIOKI ide u stečaj.

I ne bi vjerovao, i sve po zakonu i to Hrvatskom.

[emo_bijesan][emo_bijesan][emo_bijesan][emo_zloban]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Nitko iz uprave nije spominjao stečaj. Eventualno ako restrukturiranje izjednačavaš sa stečajem[emo_beztona]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Gle nemam pojma kaj je Uprava mislila, nisam bio pozvan na skupštinu.

Pa sad Ja ne vidim zakaj bi Upravi objašnaval da su u stečaju (soon).

[emo_zloban][emo_zloban][emo_novac][emo_palacd]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Nitko iz uprave nije spominjao stečaj. Eventualno ako restrukturiranje izjednačavaš sa stečajem[emo_beztona]

NItko nikada SLUŽBENO nije taku mogućnost najavio!
Ima nekoliko odluka Vlade i službenih Objava Uprave a svugdje se govori o pokretanju proizvodnje i restrukturiranju.
I počelo je s Dinom a i svi ostali će se uključiti u taj proces – za Dioki bitno jer Dina Adriaoilu i Diokiju duguje preko 200 milijuna kuna.
Restrukturiranje Dine dramatično poboljšava situaciju u Grupi.

A tu je i HEP za LNG terminal ali i HŽ Cargo za zemljište na Žitnjaku!
Sasvim dovoljno!

Što nisu službeno objavili restrukturiranje ili stečaj. Koje od ta dva?

Koliko se ja sjećam gosp. Čačić je službeno rekao da DIOKI ide u stečaj jer nije ekonomski isplativ.

Gledajte meni treba malo Više, ali čovjek me je u potpunosti uvjerio.

Pa zašto da mu ne pomognem i gurnem ovo u stečaj.

Što se tiče Uprave, Sava ja i dalje ne znam kak izgledaju.
Onog bedastog Marsovca su i mogli zahebavati.

Mrak čarobnjaka ne. Ja i dalje ne znam vlasničku strukturu, znam samo da sam po nekim pokazateljima među prvih deset (a možda i nisam, lažem čim zinem).

Baš mene briga objave Vlade, rečeno je da Vlada nije vlasnik.

Vlada bolje da se primi posla jer stvarno budemo više plaćali te EU fondove nego što ćemo povući love.

Na kraju ne budemo ni ušli, nakon ovakve privat…azacije DIOKI-a nije ni čudno.

Imam dionice DIOKIJA i do daljneg ne preporučam kupnju ni prodaju istih.

[emo_plazi][emo_novac][emo_palacd]

Današnjim datumom Dioki je dužan svoim zaposlenicima (Linićevim i Ježićevim taocima)tri plaće i dug 3×30% plaće iz 2010 godine.Radnici su i dalje taoci nečasnih radnji i manipulacija S.Linića koje radi za svojeg prijatlja Ježića koji se sada čak i odvažio doći u Dioki.Radnički prestavnici svesrdno se trude da ništa u svezi sa tim ne poduzimaju kako bi sve izgledalo bajno.

Normalno da dionice padaju,kada se zatvara jedino ono što je donosilo pravi prihod…

p2.sem

Normalno da dionice padaju,kada se zatvara jedino ono što je donosilo pravi prihod…

Zatvara se ono što je donosilo gubitak zadnjih godina!

Nakon uplate predujma provedene su isplate plaća zaposlenika društava Dioki d.d. i DINA-Petrokemija d.d. obračunate zaključno s datumom 30.06.2012. godine.
Ovime su ostvareni preduvjeti za realizaciju plana operativnog, financijskog i vlasničkog restrukturiranja Dioki Grupe, te su započele pripreme za postupno pokretanje proizvodnje.
Ovisno o dinamici pokretanja rada postrojenja, nakon restrukturiranja Grupe predviđamo proizvodnju u vrijednosti od 160 do 200 milijuna eura namijenjenu pretežito izvozu, ali očekujemo i zatvaranje dijelova proizvodnih kapaciteta za čiji daljnji rad zbog nedostatka sirovina i posljedično nerentabilne proizvodnje nije pronađeno rješenje.

Zatvara se nerentabilo a raditi će ono što je profitabilno!
Šta je loše u tome da kompanija radi s profitom?

Zatvara se ono što je donosilo gubitak zadnjih godina!

Nakon uplate predujma provedene su isplate plaća zaposlenika društava Dioki d.d. i DINA-Petrokemija d.d. obračunate zaključno s datumom 30.06.2012. godine.
Ovime su ostvareni preduvjeti za realizaciju plana operativnog, financijskog i vlasničkog restrukturiranja Dioki Grupe, te su započele pripreme za postupno pokretanje proizvodnje.
Ovisno o dinamici pokretanja rada postrojenja, nakon restrukturiranja Grupe predviđamo proizvodnju u vrijednosti od 160 do 200 milijuna eura namijenjenu pretežito izvozu, ali očekujemo i zatvaranje dijelova proizvodnih kapaciteta za čiji daljnji rad zbog nedostatka sirovina i posljedično nerentabilne proizvodnje nije pronađeno rješenje.

Zatvara se nerentabilo a raditi će ono što je profitabilno!
Šta je loše u tome da kompanija radi s profitom?

[/quote]Naravno da nema ničeg lošeg,ali ljudi ne žele shvatiti da se ide u restrukturiranje,a ne u stečaj.[emo_smijesak]

@ benito

Pa stečaj ti je jedna vrsta restrukturiranja.

Pitaj gosp. Z.

[emo_zloban]

Što sam kupio, kupio. Više ne bum dijelio kolače.

Sada čekam da se novi vlasnici izjasne o svojim planovima.

Ja imam plan. Kao Štimac, plan A, plan B, plan C.

Ja bi molio gosp. Štimca ako mu sva tri plana propadnu da za vrijeme utakmice na fejsu zatraži pomoć(evo James ako se ne vesi, rado će mu pomoći).

Ja sam isto pun ideja, a oko love neka se ne brine, dogovorit ćemo se.

LP

New Report

Close