DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/0cxn2hCHRNkl7RzubKbY0Q==.pdf
ovi fakat misle ozbiljno.[emo_smijesak]

Gospodo mali dioničari da li ste dobili poziv na skupštinu.

Ja sam trenutno jako ljut, mislim da bi se trebali udružiti i po meni po broju dionica skačemo na 4. mjesto.

Po meni stečaj nakon ovakve samostalne odluke Uprave postaje jedino rješenje.

Onda ću se namiriti u stečaju s Vama, a vjerujte nećemo loše proći.

lp[emo_bijesan][emo_bijesan][emo_bijesan][emo_ljut][emo_palacd]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Koliko to Turci imaju dionica da su ušli u Upravu, a neki ljudi su u prvih deset pa ih se i ne zove?

Zar Vi stvarno mislite da imate posla s HDZ bu da la ma?

[emo_zloban]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Gospodo mali dioničari da li ste dobili poziv na skupštinu.

Ja sam trenutno jako ljut, mislim da bi se trebali udružiti i po meni po broju dionica skačemo na 4. mjesto.

Po meni stečaj nakon ovakve samostalne odluke Uprave postaje jedino rješenje.

Onda ću se namiriti u stečaju s Vama, a vjerujte nećemo loše proći.

lp[emo_bijesan][emo_bijesan][emo_bijesan][emo_ljut][emo_palacd]

A šta je loše u imenovanju nove uprave? Nisu li stare uprave koje su birane po poltici i podobnosti i dovele DIOKI tu gdje je sada?

A što je loše u stečaju? Ja poberem 800 kn po dionici, naš paketić prodam Turcima ako hoće proizvodnju. Ako ne, neka idu tamo gdje i Mađari.

[emo_bijesan][emo_bijesan][emo_bijesan][emo_palacd][emo_palacd][emo_palacd]

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/0cxn2hCHRNkl7RzubKbY0Q==.pdf
ovi fakat misle ozbiljno.[emo_smijesak]

Od početka….e da sad vidimo one koji su radili šprdanciju.

Vidim da su neki i ljuti

Priopćeno radnicima u ZG:
Gašenje polietilenskog lanaca je zavrseno. Ljudi ce na burzu,a pogoni ce se trajno ugasiti.
Još se ne zna sta ce biti sa EPS i DOKI-jem. Rečeno je da su vrlo male šanse da se pogoni pokrenu.

Papa DIOKI,izgleda da smo svi ubrzo na burzi.

p2.sem

pa pa DINA.

Dao Bog da se ovo gore ostvari pa da mi sa Žitnjaka dobijemo plaće i otpremnine i da se riješimo više DIOKI.a za sva vremena jer tamo ionako nema budućnosti.Treba nastaviti dalje ,a dinašima sve najbolje u daljnjem radu!

pixma

Pa i Dinaši će dobiti otpremninu.

@ sava

– jesam ljut

– upozorio sam ovu Upravu jedanput (pametnima govorim samo jednom), pa drugi put, pa treći put

– mislite da možete i dalje raditi iznad zakona
– evo Hanfa ako sada ne reagiraš jer DIOKI sigurno nema iznad 70 % dionica
– pogledajte kada se je sjednica dogodila 10.10.12.
– pogledajte kada su obavijestili burzu 12.10.12
– za ovakvu privatizaciju ću obavijestiti EU pa da vidimo što oni misle o takvom ponašanju

Zaboravite na proizvodnju. Ako Gredelj, ako Hajduk može u stečaj onda i Vi idete u stečaj.

[emo_bijesan]

Sava o kakvom to oni stečaju pričaju?[emo_smijesak]
http://www.seebiz.eu/murat-turel-na-celu-uprave-dina-petrokemije/ar-47538/

New Report

Close