DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.jutarnji.hr/bolje-nego-sto-se-ocekivalo–prvi-rast-industrije-nakon-sedam-mjeseci-pada-/1056639/

prvi rast industrije u HR nakon 7 mjeseci pada, štoć e tek biti kad DINA starta? [thumbsup]

moje pisanje je osobno mišljenje te nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ekipa se iskrcali,a naivni ukrcali i sad ide slobodni pad prema dole.

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

ti si se iskrcao pa bi opet naivno ušao

opet vi kolega,nije vas bilo do nedavno na ovom forumu(uopće)…vi ste sigurno out,čim tako pišete

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Prekidaju li se od ponedjeljka sve ovrhe?

Za sad su trgovane 44.000 dionica, a prema većini kalkulacija banka je mogla imati još oko 30.000-35.000 što bi moglo značiti da su vani i da više nema opasnosti od kipanja na veliko.
Je li onda vrijeme za jedan pošten rast, bar na 25 kn? [cool]

forumsko pisanje nije investicijsko savjetovanje niti preporuka za kupnju ili prodaju dionica !!!

Može biti da je to tako …..no ostaje otvoreno pitanje tko je tu u pravu!
I malo širi aspekt i kontekst osim trgovanja koje je u slučaju Diokija rezultat ovrhe.

A možda već u ponedjeljak imamo Zakon o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi!

Načelo dobrovoljnosti

Članak 21.
Predstečajna nagodba smatra se sklopljenom ako na nju dobrovoljno pristanu dužnik i
vjerovnici čije tražbine prelaze polovinu vrijednosti svih prijavljenih tražbina.

Dakle po onome što se vidi iz odluke Vlade i uplate Turaka u slučaju Dina imamo preko 50%!

A to znači i prisilu na preostale da pod istim uvjetima namire svoja potraživanja.

A FINA bi trebala POSKIDATI SVE OVRHE!!!

Evo javnog pristanka banaka!

Bohaček ciljeve Linićevog zakona ocjenio izvrsnim Hina/Lider, 28. rujna 2012. 13:05

Direktor Hrvatske udruge banaka Zoran Bohaček ocijenio je kako su ciljevi donošenja zakona o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi i ono što se njime želi postići izvrsni i pozitivni te da je to ono što je dugo nedostajalo u Hrvatskoj.
http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/-bohacek-ciljeve-linicevog-zakona-ocjenio-izvrsnim/

Što ilI tko stoji na putu – NITKO!

Može biti da je to tako …..no ostaje otvoreno pitanje tko je tu u pravu!
I malo širi aspekt i kontekst osim trgovanja koje je u slučaju Diokija rezultat ovrhe.

A možda već u ponedjeljak imamo Zakon o financijskom poslovanju i predstečajnoj nagodbi!

Načelo dobrovoljnosti

Članak 21.
Predstečajna nagodba smatra se sklopljenom ako na nju dobrovoljno pristanu dužnik i
vjerovnici čije tražbine prelaze polovinu vrijednosti svih prijavljenih tražbina.

Dakle po onome što se vidi iz odluke Vlade i uplate Turaka u slučaju Dina imamo preko 50%!

A to znači i prisilu na preostale da pod istim uvjetima namire svoja potraživanja.

A FINA bi trebala POSKIDATI SVE OVRHE!!!

[/quote]

po ovome, slijedi deblokada, a za državu bi bilo najbolje da otkupi INAin dug i tako poveća svoj udio u INAi … samo … ima li lukavstva, snage i pravnog temelja da to učini?

ja sam svoje prodao i meni je dovoljno,zasada vas napuštam,pozdrav

Poanta je da će ti FIGURATIVNO do12:00 biti jedna situacija a u 12:01 sasvim druga situacija!
To su posljedice ovog novog Zakona kada stupi na snagu!
Ne bi bilo dobro se naći u škarama na ZSE.

Bilance će se pročistiti a likvidnost kompanija narasti!

hoće mi netko objasniti zašto ova dionica skače ovako, jel dioki počeo nešto proizvoditi? cijena skače kao da su se počeo kevlar proizvodit.

New Report

Close