ljudi ja se upravo riješio DIOKija… idem ja u mirnije vode dok se ovo ne smiri… ulazim ponovno ispod 600… bye
a to je tvoji 10 komada proslo. ajde dobar tek (bit ce za marendu)[smiley1]
Little:
”
ljudi ja se upravo riješio DIOKija… idem ja u mirnije vode dok se ovo ne smiri… ulazim ponovno ispod 600… bye
”
Ne znam,ali mislim da se onda nećeš vratiti.
mislim da će se kolega još vratiti[smiley11]
Little:
”
”
600 će bit kad podijele vrijednost 1 dionice (6000) na 10 novih (600) [smiley2]
Kupnja Cijena
65 682,00
7 681,00
43 680,15
295 677,00
10 670,00
Cijena Prodaja
696,00 18
696,99 31
697,00 50
699,00 54
699,97 150
MIslim da bi se trebalo malo stabilizirati.
600 će bit kad podijele vrijednost 1 dionice (6000) na 10 novih (600) [smiley2]
[smiley2][smiley2][smiley2]
dobra!
sta sada kaze TA?
sta sada kaze TA?
Kaže drži i miruj! [smiley2]
Može,ali teško ispod 600. Kuna vamo-tamo ne igra ulogu,no oni koji znaju koliko ta dionica zaista vrijedi neće je dati surferima.Od trećeg mj. pa do sada,skoćila je ….,pa neka tako i ostane narednih mjeseci. Mislim da će surfanja biti sve manje i da će polako ulaziti ozbiljniji ulagači,samo da se situacija malo uozbilji.
Little:
”
”
Ljudi pa kaj ne vidite kaj vam radi ovaj sa 225 komada, samo stalno diže kupnju i onda nestane…a kladim se da se isto tako iskrcava… a sutra će opet tiskati na dolje… ja evo uspio uloviti dva vala i ljepo zaraditi… čekam treći [smiley2]
Ljudi pa kaj ne vidite kaj vam radi ovaj sa 225 komada, samo stalno diže kupnju i onda nestane…a kladim se da se isto tako iskrcava… a sutra će opet tiskati na dolje… ja evo uspio uloviti dva vala i ljepo zaraditi… čekam treći [smiley2]
ako imaš mostich pro, onda si mogao primijetiti da se netko opasno ukrcava, a ne iskrcava…
u jednom je čišćenju pokupio s aska oko 800 dionica, a prosjek mu je po nalogu negdje oko 200,300 dionica.
moš mislit kako njemu puno znači tih 225 fantomskih komada na kupnji…
a ako si zaradio na trejdingu, neka si – čestitam.
no ima ovdje mnogo mojih kolega po dionici koji isto tako lijepo zarađuju na surfanju, ali ne postaju to odmah na forum.
sudeći kako se lupa po asku , nema šanse da padne ispod 600..
Kenny:
”
Little:
”
”
”
Samo tko onda čisti sve naloge koji se jave na prodaji ?? [smiley1][smiley2]