DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

činjenica je da je veliki interes za ovom dionicom ,kupnja se stalno gomila.

Prodavatelj prodaje jer MORA a kupci kupuje jer je dobro ulaganje!
[/quote]

Ti si na ovoj temi napisao najmanje 1000 postova i pogubio masu novaca. Da si to vrijeme proveo negdje kopajuci kanale zaradio bi jako puno. Dobra ulaganje je kupiti lopatu. Ne kosta puno a prinos je neusporedivi bolji nego na DIOK-u. Da ne govorimo o zdravsvenim benifitima.
[/quote]
Ako smijem – da je krenuo kopat plinovod do Krka kad je počeo ovdje pisat, i da je prokopao metar po slovu, danas bi Dioki vrijedio milijardu eura. Što je pet posto više nego što sava misli da Dioki danas vrijedi, pa mu se nije dalo kopat…

33.563 dionice su danas trgovane…živo me zanima je li i danas banka prodavala založene dionice i koliko je prodala?

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

@gismund

Pitaj Upravu. Lijepo je vrijeme pa su malo produžili godišnji.

Očekujem sutra konferenciju za novinare s predsjednikom Uprave na čelu, da objasni ko tu koga.

Ili ću im poslati Mađare pa neka ih krivično gone.

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

tko je vlasnik dioki holdinga ,neki link prosim

jest da se ne spominje petrokemija,ali bumo vidli….
http://www.business.hr/ekonomija/cacic-ce-s-turcima-razgovarati-o-turizmu-i-tekstilnoj-industriji

banka izgleda i dalje kipa trezorske dionice, ali netko svwe to i kupuje, danas je još 33.500 dionica promijenilo vlasnika??! [huh]

banka izgleda i dalje kipa trezorske dionice, ali netko svwe to i kupuje, danas je još 33.500 dionica promijenilo vlasnika??! [huh]

nešto se dešava a šta mi ne znamo

zaldiar
banka izgleda i dalje kipa trezorske dionice, ali netko svwe to i kupuje, danas je još 33.500 dionica promijenilo vlasnika??!

joka14
nešto se dešava a šta mi ne znamo

@joka14

I meni se čini….. [thumbsup]

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Anonimno, 26.09.2012. u 20:11
Ljudi još uvijek percipiraju turke kao te sa bazara ili ono šta vide na sapunicama, šta mislite da turske firme kao Turkish Airlines, Beko itd. slučajno osvajaju svijet?

[thumbsup] [thumbsup] [kiss]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Priča o obitelji Josipović… ali ne obitelji Predsjednika Republike

http://www.index.hr/vijesti/clanak/lidl-hrvatska-poklanja-proizvode-u-vrijednosti-od-5-tisuca-kuna-obitelji-josipovic/637937.aspx

[b]Jebeš forum koji Savu nema! Maske su napokon pale: Hasta la vista Dioki![/b] [i]"uljepšavaš svoje stanje al’ ne možeš da me zezneš jer hakersko imam znanje"[/i]

Anonimno, 26.09.2012. u 20:40
Ljudi još uvijek percipiraju turke kao te sa bazara ili ono šta vide na sapunicama, šta mislite da turske firme kao Turkish Airlines, Beko itd. slučajno osvajaju svijet?

[/quote]

obzirom da Turska još duže vrijeme neće u EU, mi koji učazimo sljedeće godine tj. naše firme idealna su im meta preko koje ulaze na veliko EU tržište, a relativno smo im blizu

sava, 26.09.2012. u 21:59

[/quote]

obzirom da Turska još duže vrijeme neće u EU, mi koji učazimo sljedeće godine tj. naše firme idealna su im meta preko koje ulaze na veliko EU tržište, a relativno smo im blizu
[/quote]

Ma Turska je 15. svjetsko gospodarstvo!

No ima i ona – što vrijedi katarskom Emiru vrijedi mnogima!

Upit za Dinaše – hoće li se pomoći talijanima da dođu do VCM-a?

New Report

Close