Prodavatelj prodaje jer MORA a kupci kupuje jer je dobro ulaganje!
[/quote]
Ti si na ovoj temi napisao najmanje 1000 postova i pogubio masu novaca. Da si to vrijeme proveo negdje kopajuci kanale zaradio bi jako puno. Dobra ulaganje je kupiti lopatu. Ne kosta puno a prinos je neusporedivi bolji nego na DIOK-u. Da ne govorimo o zdravsvenim benifitima.
[/quote]
Ako smijem – da je krenuo kopat plinovod do Krka kad je počeo ovdje pisat, i da je prokopao metar po slovu, danas bi Dioki vrijedio milijardu eura. Što je pet posto više nego što sava misli da Dioki danas vrijedi, pa mu se nije dalo kopat…
33.563 dionice su danas trgovane…živo me zanima je li i danas banka prodavala založene dionice i koliko je prodala?
@gismund
Pitaj Upravu. Lijepo je vrijeme pa su malo produžili godišnji.
Očekujem sutra konferenciju za novinare s predsjednikom Uprave na čelu, da objasni ko tu koga.
Ili ću im poslati Mađare pa neka ih krivično gone.
jest da se ne spominje petrokemija,ali bumo vidli….
http://www.business.hr/ekonomija/cacic-ce-s-turcima-razgovarati-o-turizmu-i-tekstilnoj-industriji
banka izgleda i dalje kipa trezorske dionice, ali netko svwe to i kupuje, danas je još 33.500 dionica promijenilo vlasnika??! [huh]
banka izgleda i dalje kipa trezorske dionice, ali netko svwe to i kupuje, danas je još 33.500 dionica promijenilo vlasnika??! [huh]
nešto se dešava a šta mi ne znamo
zaldiar
banka izgleda i dalje kipa trezorske dionice, ali netko svwe to i kupuje, danas je još 33.500 dionica promijenilo vlasnika??!
joka14
nešto se dešava a šta mi ne znamo
I meni se čini….. [thumbsup]
[thumbsup] [thumbsup] [kiss]
Priča o obitelji Josipović… ali ne obitelji Predsjednika Republike
[/quote]
obzirom da Turska još duže vrijeme neće u EU, mi koji učazimo sljedeće godine tj. naše firme idealna su im meta preko koje ulaze na veliko EU tržište, a relativno smo im blizu
[/quote]
obzirom da Turska još duže vrijeme neće u EU, mi koji učazimo sljedeće godine tj. naše firme idealna su im meta preko koje ulaze na veliko EU tržište, a relativno smo im blizu
[/quote]
Ma Turska je 15. svjetsko gospodarstvo!
No ima i ona – što vrijedi katarskom Emiru vrijedi mnogima!
Upit za Dinaše – hoće li se pomoći talijanima da dođu do VCM-a?