ma ovdje bi mogla danas biti i blokada prema dolje kakava je podrška na kupnji….
katastrofa…. a mogli smo fino po 5% deset dana i super…. bez blokada…
A lijepo vam je kajman govorio polako i bez žurbe !
Koja ekipa je ušla ovde,u ovom zadnjem valu, bojim se gledaćemo svaki tjedan ovakve stvari !
Svi u apoteku po apaurine ko još nema, trebaće u narednim tjedima………….
[smiley2]
i sad ti uzmi margin na dioki….
grrrrrrrr….. registriraj preregistriraj dodaj cash uzmi cash…..[smiley5]
15. 10. Škojo Franjo 8000 RBA skrb. 4.909 17. 10. Škojo Franjo 7.700 -300 RBA skrb. 3.452 -1.457 RBA počeo rasprodaju potkraj rujna kada je imao oko 7000 dionica. dakle, u tri tjedna skratio se za otprilike polovicu, 3500 dionica. najviše dionica prodavao je prošli tjedan, i to po prosječnim cijenama od 550 – 600 kuna. ovim tempom RBA bi trebao posve izaći iz diokija već do kraja listopada. a onda…[smiley11]
Zna se li koji je razlog tome?
Pozdrav svima na ovom Forumu, a narocito na ovoj temi.
Malo sam slijep danas, pa ne vidim da li je trenutno blokada?
Ovo je super dionica, samo me ovo sve više podjeća na ZTNJ… a to me nervira…
Bok Diokievci !
Evo nakon dužeg vremena i surfanja po forumu,konaćno sam se udostoio i rsgistrirati se.
U Diokiu sam od trećeg mj. i nagledao sam se svega i izgubio hrpu živaca. Svaka čast svima koji vjeruju u Dioki,novi neka ne brinu,sve polako nailazi. Ne zaboravite onu “Sve što brzo dođe,brzo i prođe”,zato strpljenja,jer kaže se,strpljen-spsšen
Pozdrav svima[smiley2]
ljudi ja se upravo riješio DIOKija… idem ja u mirnije vode dok se ovo ne smiri… ulazim ponovno ispod 600… bye
ljudi ja se upravo riješio DIOKija… idem ja u mirnije vode dok se ovo ne smiri… ulazim ponovno ispod 600… bye
Ne znam,ali mislim da se onda nećeš vratiti.