Ja bi molio da stručnjaci za stečaj na ovoj dionici gosp. Plavi i gosp. ING opet napišu da dionica ide
na 7 kuna zbog njih, da bih mogao ipak malo smanjiti prosjek. [lol] [lol] [lol]
Unaprijed zahvaljujem.
Shvatio je gosp Filipovic da ce mu Linic oduzet vlasnistvo zbog neodgovornog upravljanja pa prodaje sto se prodat stigne…Dali je tome tako..?..vidjet cemo uskoro
Pozdrav
Evo onako usput kakve probleme imaju u Ravenni!
I nije na odmet da su nudili otkup VCM-a s Krka!
Ravenna: senza CVM produzione a rischio
Venerdì 31 Agosto 2012 08:47
http://www.polimerica.it/index.php/home/archvio/14-pvc/10813-ravenna-senza-cvm-produzione-a-rischio
Kapaciteti na Krku su sasvim dostatni za kompletnu Ravennu – MIhaljević kaže da su svi radnici pozvani na posao pa se pitam je li to signal da bi se VCM mogao uključiti u spašavanje proizvodnje u Ravenni?
gledam i nevjerujem kakvih kamikaza ima na ovoj dionici,mislio sam da je to prošlost ali uvijek se nađu neki novi.
..može mi neko objasnit razlog pada dionice???..do jučer je imala razlog za pad/rast..ali danas kad je sve jasnije u najgorem slučaju nebi smilo ić ispod 20-21???
…..
Istodobno, nažalost, Dioki ide u stečaj, rekao je Čačić."[/b]
http://www.politikaplus.com/novost/60671/cacic-i-linic-zagrebacki-dioki-u-stecaj-za-dinu-zainteresiran-svicarski-partner
moguće…možda zato ovaj jaki iskrcaj jučer i danas, kao da se nekome žuri izaći van prije neke loše vijesti!
gledam i nevjerujem kakvih kamikaza ima na ovoj dionici,mislio sam da je to prošlost ali uvijek se nađu neki novi.
U igri je samo jedan broker a oko njega se vrte "hlapljivi morski psi" koji su namirisali dobru gozbu. Pih, baš im zavidim.
prosil bi sad objašnjenje, zakaj pak sad ide gore….ne vjerujem da je zbog petka…
prosil bi sad objašnjenje, zakaj pak sad ide gore….ne vjerujem da je zbog petka…
ne petka , već ponedjeljka …
Tako je zbog petka i to treceg u mjesecu. Danas je options expiration u US to uvijek pozitivno djeluje za dionice.
ne petka , već ponedjeljka …
[/quote]
Legendo pa ti si i ovdje. Miami je 0 bodova za tebe.