DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pogledajte si koje dvije dionice imaju najveći promet na ZSE danas.

Na dioki-u Vi kitite mene, a na INI kite Vas.

Uskoro će doći do promjene trenda.

lp

[smiley] [smiley] [smiley] [wink] [cool]

slažem se.izgleda da je kićenje za danas gotovo,a niš idemo dalje za iste pare.. [thumbsup]

Iz ove izjave uprave vi koji ste direktno ukljuceni u proizvodnju i izvoz…moze li sama Dina ostvarivat ovakve rezultate…tj 160 do 200 mil eura izvoza ?
Napokon i da su javno rekli da ce razlog moguceg zatvaranja nekih postorjenja i posljedicno nerentabilne proizvodnje biti…nedostatak sirovina…to i nije nerjesiv problem..

Pozdrav

svi smo mi Crobex

kolika će biti vrijednost diokija bez dine

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Iz ove izjave uprave vi koji ste direktno ukljuceni u proizvodnju i izvoz…moze li sama Dina ostvarivat ovakve rezultate…tj 160 do 200 mil eura izvoza ?
Napokon i da su javno rekli da ce razlog moguceg zatvaranja nekih postorjenja i posljedicno nerentabilne proizvodnje biti…nedostatak sirovina…to i nije nerjesiv problem..

Pozdrav

ne znam kolika je cijena polietilena ako je oko 1,5 eura/kg tada je to oko 150-160 mil. Ako bi radili u ZG polistireni, to je oko 60+65 000 tona X 1.5 eura (ako je ta cijena polistirena). To zbrojeno bi bila ta cifra.

Ili polietilen na dini + vcm na dini, opet može biti i preko 200 mil eura, znaci kombinacija potpuno bez ZG.

Nije jasno na sta se tocno misli, ali u sljedecim danima ce valjda razjasniti.

Zašto tonemo na ZSE?

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

Zašto tonemo na ZSE?

Zato jer je izbjegnut stečaj.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Krivo sam gore napisao za polistirene

Dakle nije 60+65000 što bi bilo 125 000 tona, već sam mislio na 60-65 000 ( 60 do 65 tisuća tona)

Hvala na pojasnjenu Mister…a kolega Fortuna…to vam je burza…netko kupuje ..netko prodaje…ali ako vjerujete u opstanak ove tvrtke i imate neki zadani cilj…nemojte se obazirat na dnevna kretanja cijene,,

Pozdrav

svi smo mi Crobex

raste li INA jer uskoro ulazi u vlasničku strukturu DIOKIja pa će "sebi" isporučivati i prerađivati plin

Svasta je moguce…ali prije ce bit jer u ponedjeljak ulazi u sastav Crobexa

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Ina se pumpa sad kako u ponedjeljak mogu krenuti sa naštimavanjima kre – krebexa, i tako ga držati na lancu.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

http://www.rast.hr/hr/graf/cijene/DIOK-R-A,ZSE,1.png

New Report

Close