Pogledajte si koje dvije dionice imaju najveći promet na ZSE danas.
Na dioki-u Vi kitite mene, a na INI kite Vas.
Uskoro će doći do promjene trenda.
lp
[smiley] [smiley] [smiley] [wink] [cool]
slažem se.izgleda da je kićenje za danas gotovo,a niš idemo dalje za iste pare.. [thumbsup]
Iz ove izjave uprave vi koji ste direktno ukljuceni u proizvodnju i izvoz…moze li sama Dina ostvarivat ovakve rezultate…tj 160 do 200 mil eura izvoza ?
Napokon i da su javno rekli da ce razlog moguceg zatvaranja nekih postorjenja i posljedicno nerentabilne proizvodnje biti…nedostatak sirovina…to i nije nerjesiv problem..
Pozdrav
kolika će biti vrijednost diokija bez dine
Iz ove izjave uprave vi koji ste direktno ukljuceni u proizvodnju i izvoz…moze li sama Dina ostvarivat ovakve rezultate…tj 160 do 200 mil eura izvoza ?
Napokon i da su javno rekli da ce razlog moguceg zatvaranja nekih postorjenja i posljedicno nerentabilne proizvodnje biti…nedostatak sirovina…to i nije nerjesiv problem..
Pozdrav
ne znam kolika je cijena polietilena ako je oko 1,5 eura/kg tada je to oko 150-160 mil. Ako bi radili u ZG polistireni, to je oko 60+65 000 tona X 1.5 eura (ako je ta cijena polistirena). To zbrojeno bi bila ta cifra.
Ili polietilen na dini + vcm na dini, opet može biti i preko 200 mil eura, znaci kombinacija potpuno bez ZG.
Nije jasno na sta se tocno misli, ali u sljedecim danima ce valjda razjasniti.
Zašto tonemo na ZSE?
Zašto tonemo na ZSE?
Zato jer je izbjegnut stečaj.
Krivo sam gore napisao za polistirene
Dakle nije 60+65000 što bi bilo 125 000 tona, već sam mislio na 60-65 000 ( 60 do 65 tisuća tona)
Hvala na pojasnjenu Mister…a kolega Fortuna…to vam je burza…netko kupuje ..netko prodaje…ali ako vjerujete u opstanak ove tvrtke i imate neki zadani cilj…nemojte se obazirat na dnevna kretanja cijene,,
Pozdrav
raste li INA jer uskoro ulazi u vlasničku strukturu DIOKIja pa će "sebi" isporučivati i prerađivati plin
Ina se pumpa sad kako u ponedjeljak mogu krenuti sa naštimavanjima kre – krebexa, i tako ga držati na lancu.