Čestitke radnicima što su plaće napokon riješene.
E sad…što dalje? Puno je ostalo otvorenih pitanja?
@gismund
Pozabavimo se otvorenim pitanjima – naprimjer procjena vrijednosti Dina Petrokemije po kojoj će Caliskan i vjerovnici plaćati dionice!
To je po meni jedno od važnijih pitanja – koliko vrijedi dionica Dina Petrokemije – jer očito je da će doći do nove vlasničke strukture.
Obzirom da je Vlada preuzela obvezu da HEP kupi LNG zemljište za minimalno 100 eura po m2 mišljenja sam da je to orjentir za vrijednost zemljiššta Dine i Piros doo – dakle 1,45 milijuna m2 zemljišta vrijedi cca 145 milijuna eura.
Došla lovica, sad vjerojatno radi najboljeg vremenskog trenutka kad svi slave, plaćaju račune, podmiruju dugove, maštaju o čokoladi koja nije na akciji, slijedi objava o zatvaranju etilena, polietilena, kemikalija i dijela energane na žitnjaku!
Dionica je toliko već jadna da je i nebitno više koliko je, stvarnost je da se uništila proizvodnja, a kad turci izvuku što su dali, slijedi resturktuiranje dine na već viđeni način he he
Živjeli !
Bas tako…prije nego ikome cestitamo molio bi nekog od radnika da nam potvrdi primitak place….a ako se ne varam bila je najavljena i konferencija za novinare nakon isplate pa bi tom prilikom mogli dobit odgovore i na pitanja vezana uz zitnjak…naravno ako na toj konferenciji bude netko od relevantnih ljudi vezanih uz taj dio firme.
Pozdrav
Legle para za pola 2, cijeli 3,4,5, i 6 mjesec. Lokacija ZG
Bas tako…prije nego ikome cestitamo molio bi nekog od radnika da nam potvrdi primitak place….a ako se ne varam bila je najavljena i konferencija za novinare nakon isplate pa bi tom prilikom mogli dobit odgovore i na pitanja vezana uz zitnjak…naravno ako na toj konferenciji bude netko od relevantnih ljudi vezanih uz taj dio firme.
Pozdrav
Legle para za pola 2, cijeli 3,4,5, i 6 mjesec. Lokacija ZG
[/quote]
kolega koja banka je u pitanju …
sell on news!? [shocked]
Ja nisam…
KAKAV ISTOVAR!!!!