a cija je DINA
po onome što su do sad objavili DINA i Adriaoil idu turcima
ma to će riješiti, nije to problem…puno veći problem je što se izgleda odustalo od žitnjaka, tj. DIOKI-a i spašava se samo DINA [embarass]
[/quote]
http://www.hanfa.hr/izdavatelji/HR/povlastene_informacije/1220/2012-08-03-17651_pdf.pdf
I Dioki bi trebao dobiti neku lovu od Turaka – Caliskan preuzima Diokijeva potraživanja od Dine.
I to su Turci predložili – ne ja ili netko šta ti ja znam!
A to nije mala lova – puno više od ovih 5 milijuna eura!
A tko je to objavio taj plan – da nije možda poslovni.hr?
ma to će riješiti, nije to problem…puno veći problem je što se izgleda odustalo od žitnjaka, tj. DIOKI-a i spašava se samo DINA [embarass]
[/quote]
http://www.hanfa.hr/izdavatelji/HR/povlastene_informacije/1220/2012-08-03-17651_pdf.pdf
I Dioki bi trebao dobiti neku lovu od Turaka – Caliskan preuzima Diokijeva potraživanja od Dine.
I to su Turci predložili – ne ja ili netko šta ti ja znam!
A to nije mala lova – puno više od ovih 5 milijuna eura!
A tko je to objavio taj plan – da nije možda poslovni.hr?
[/quote]
Onako usput za one koji ne znaju – Financijsko i vlasničko restrukturiranje Dioki Grupe odvija se prema ponudi strateškog investitora sadržanoj u Odluci Vlade od 02.08.
Prema tome je sve I POTPISANO!
dali su sjeli novci ili ne?
Ovo ima samo kod nas!
Ako sutra ne sjednu, moglo bi biti panike, iako senadam da će se ova farsa pozitivno okončati.
bez panike ,novci će sigurno sjesti 🙂
..i ja sam u to uvjeren..30% rast dionice će bit dovoljno…
..i ja sam u to uvjeren..30% rast dionice će bit dovoljno…
[/quote]
Malo preoptimistično , pitanje da li će uopće biti rasta ? Da ne bude po onoj – Sell on news !
Iako , zdravo seljački gledano , do sada je sve samo papirnato ( ugovori , dogovori ) a uplata novaca od strane Turaka biti će ( konačno ) znak ozbiljnosti i znak da nema povratka nazad. Sve do tada može nestati u vidu magle. U tom kontekstu uplata bi mogla biti okidač za rast cijene a možda i ne ?!?