U Diokiju ističu da najkasnije do srijede očekuju obavijest iz tvrtke Caliskan o tome kad će biti isplaćen novac za plaće radnicima Dine i Diokija
Evo i petka [shocked]
Dolezil je jučer popodne sindikalcima i šefovima rekao da plaće stižu u srijedu i da mu je to turska firma pismeno potvrdila.
Jučerašnje potpisivanje sporazuma s Poljacima i Čačićeva izjava – posebice o 500MW kogeneraciji – stvara sasvim novu sliku o Dini Petrokemiji!
Koncesija na luku Sepen, zemljište, kogeneracija, sirovine iz LNG-a…..
Mogu se već tražiti partneri za sve projekte a ovi tzv Turci su dobili keca na desetku!
Kao da se čekalo da sve legne na svoje mjesto pa da se javno iskaže i potvrdi LNG projekt na Krku.
A i u Zagrebu mogu planirati što je optimalno razvijati na Žitnjaku.
Bio sam prije 3 tjedna na Brijunima kod frenda koji tamo radi ko konobar. Bila je neka odgromna jahturina vezana u luci. Pitam ga ko je to kaže on "Ma neki Turci se tuda motaju sa Linićem već 2 dana.Večeras moram raditi prekovremeno jer imaju večeru.Slave potpis nekog ugovora.Linić im je nešto uvallio".I stvarno poslje šećem a Linić pijucka kavu sa tamnoputom ekipom. Časna pionirska :)))
U Diokiju ističu da najkasnije do srijede očekuju obavijest iz tvrtke Caliskan o tome kad će biti isplaćen novac za plaće radnicima Dine i Diokija
Evo i petka [shocked]
Petak je dan za metak!
Dolezil je jučer popodne sindikalcima i šefovima rekao da plaće stižu u srijedu i da mu je to turska firma pismeno potvrdila.
NE VJERUJEM , DA JE ISTINA BILO BI ," UTORAK ILI PETAK " [lol]
A sad malo ozbiljnije , po Dolezilovim izjavama mi smo već ovaj tjedan trebali plaćati zaostale račune !
Mašala posebice ako Ferdo i Perce rade u istoj sobi, odnosno silom prilika sada ne rade…
NE VJERUJEM , DA JE ISTINA BILO BI ," UTORAK ILI PETAK " [lol]
A sad malo ozbiljnije , po Dolezilovim izjavama mi smo već ovaj tjedan trebali plaćati zaostale račune !
[/quote]
Kako će znati kome treba plaća ako se ne utvrdi tko je radio ovrhe a tko nije?
a pečat je od Sulejmana veličanstvenog [angry]
koje srijede??????
ONE MALO SUTRA!