DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

rocky: ” Savage: ” inače imao sam nešto malo diokija za drugi portfelj kupljen na 400 i prodan na 750. pozdrav! ” [smiley1][smiley2][smiley3] Ovaki likovi su mi najjači na forumu,oni kupuju na samom dnu i prodaju na vrhuncu!!! [smiley7][smiley7][smiley7] ” *** obrisano *** zanima me je li tko popušio posljednjih tjedana na diokiju? (osim caymana i mene, koji smo prerano izašli…[smiley14])

Imaš priliku za dokup koliko god hočeš , pa tražio si pad cijene netribaš druge sada nešto prozivat .Zarada ti je sigurna pogotovo ako LNG izgrade na Ivinoj poziciji , onda ti ostaju dionice i gubitci firme.

zato me nemoj optuživati da nemam srca i pameti jer prije da nemam pameti nego srca.

*** obrisano ***

Dakle. Kemenac, pitaš ki je popušio na Diokiju?
Vjerovatno nitko. Da li sam propustila priliku za prodaju? Jesam. Ispočetka planski, jer sam ovaj put odlučila biti UN i samo promatrati. Nisam bila sigurna koja će biti donja granica otpora. Sada znam. Donja granica je čak i ispod onoga što sam očekivala.
Pred sobom svi imamo mjesec dana. I još puno, puno valova.

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

krenulo je…. i opet dolje… da vidimo sad ipak tko je najprecizniji u predviđanjima…

Korekcija je iza nas...tralalalala

kao što vidite da netko ipak ima velikog interesa da ovo još padne…

Kupnja Cijena
236 571,00

Cijena Prodaja
579,00

120

Korekcija je iza nas...tralalalala

Mene je samo jedna sitnica fascinirala u cijeloj ovoj priči oko k/p.

Primjer od jučer ili prekjučer
K 630
P 631
1 kn razlike

Danas
K 571
P 579
8 kn razlike

Odnos k/p za razliku od ostalih dionica je stvarno “čudan”.

pojavilo se i ‘strašilo’ na prodaji, netko je izložio 2000 kom, ali tako da se ne vidi među prvih pet na asku.
pitam se tko li je…[smiley11]

hate red

Stvarno mora neko mora biti flajpan ili napušen da prodaje ispod 600.
Žalosno je da i da padne na 500 našao bi se neki drhtavi da proda.
Ja sam se čvrsto uhvatio za moj mali čamčić i nedam da me valovi izbace van. [smiley2]

Postoje dva scenarija.

Ili će netko prodati 2000 komada. Cijena pada za 10%
Ili će netko u petak potegnuti cijenu prema gore. Petkom sve ide gore. Ne znam zašto. Valjda se svi vesele vikendu. [smiley11]

Stvarno mora neko mora biti flajpan ili napušen da prodaje ispod 600. Žalosno je da i da padne na 500 našao bi se neki drhtavi da proda. Ja sam se čvrsto uhvatio za moj mali čamčić i nedam da me valovi izbace van. [smiley2]

Ma ima nas svakakvih. Ja sam prvotno dobro kupio po 250, pa podebljao pozicije na oko 400 kn i sada samo cekam “drhtavoga” da dokupim jos malo ispod 500 [smiley2]

[i][b]Carpe Diem[/b][/i]

bez pravih temelja???
samo zato što je Mesić rekao????
kolega dragi, mnogi tu pretpostavljaju ili naslućuju što se iza brda valja, a ja znam. pouzdano.
oni koji danas prodaju (ako ne misle dokupljivati na nižim razinama) shvatit će vrlo brzo (poslije izbora) o čemu pričam. smao tada će im biti zericu kasno. ili neće: ulazit će na mnogo višim razinama. Ali dobro, ni tada neće biti uskraćeni za pristojnu dobit.
da konačno rezmiramo, jednom za svagda_
1. LNG će biti u Omišlju
2. Gradit će se na Diokijevu zemljištu
3. Memorandum o osnivanju Adria LNG konzorcija bit će potpisan najkasnije do kraja godine
4. radovi na terminalu počet će tijekom sljedeće godine
5. ……………………………….. (ono najslađe ostavit ćemo za neku drugu prigodu)
što bi reko cayman: ako vjerujete dobro, ako ne vjerujete opet dobro.

To je sve bez pravih temelja. Niti jedna vijest nije potvrđena i sve ostaje na dobroj vjeri.

kolega Mikeyy ak ne vjerujete gledajte i poslije patite. procitajte svih 223 stranice pa onda donesite zakljucak

Dioki mi zadnih dana izgleda kao da ga je mrkač zgrabio,pa malo pustio da se poigra sa njim pa opet stiskao i td..ali neka proči će i to.

New Report

Close