DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

znači čeka se srijeda.. [undecid]

da…a nakon toga sljedeći ponedjeljak…pa opet srijeda [thumbsup]
[/quote]
E neće jer ako ne sjedne lova do četvrtka radnici u petak ujutro pokreću zahtjev za stečaj,pa kako bude jer ove laži se ne može više trpjeti.Barem ćemo na burzu i nadati se u stečaju nekoj lovi,a ne slušati laži !

pixma

E neće jer ako ne sjedne lova do četvrtka radnici u petak ujutro pokreću zahtjev za stečaj,pa kako bude jer ove laži se ne može više trpjeti.Barem ćemo na burzu i nadati se u stečaju nekoj lovi,a ne slušati laži !

Ne niti jedan drugi dan, nego su baš u petak našli pokretati stečaj… 🙂

Anonimno, 03.09.2012. u 12:36
ferre
janko66
znači čeka se srijeda..

da…a nakon toga sljedeći ponedjeljak…pa opet srijeda

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Mihaljević kaže čekaju do srijede
http://www.hrt.hr/index.php?id=466&tx_ttnews%5Btt_news%5D=178547&tx_ttnews%5BbackPid%5D=465&cHash=5d9188d5de

vid'la žaba...

Di je NOVAC?Opet je pocetak tjedna a para nema sad se kao ceka srijeda hahahaha,u petak opet novi prosvjedi ali od toga nema nista nazalost,preveslani smo po tko zna koji put ajde vise taj stecaj da idemo u miru na biro svi LAZETE lopovi LAZETE.Uprava ce se sutra oglasit da zbog tehnickih i admistritativnih procedura Turci nemogu uplatit i reci ce uplatit ce krajem tjedna a mi cemo opet povjerovat,full me once shame on you-full me twice shame on me,toliko smo se smijali tim izjavama BUSHA a vidite sada nas koliko smo puta prevareni i dalje cekamo place nema plači do stecaja

Mihaljević kaže čekaju do srijede
http://www.hrt.hr/index.php?id=466&tx_ttnews%5Btt_news%5D=178547&tx_ttnews%5BbackPid%5D=465&cHash=5d9188d5de

I sta ce se desit u srijedu,kad nebude plača STA?Mozda najbolje da zaprijetimo popisat cemo se sa rive u podne ako nam nedate plače i cekati jos 6 mjeseci nas novac mrs gnjido

Kolega, eto dvije stotke. Jbg. oni lovu dobivaju pa ih boli k… , tu i tamo, kao, nešto zaprijete i to je to. A zašto ih ljudi slušaju i zašto im vjeruju, e to je već velika nepoznanica.

znači čeka se srijeda.. [undecid]

da…a nakon toga sljedeći ponedjeljak…pa opet srijeda [thumbsup]
[/quote]
[/quote]
TAKO JE!Ovih lazi mi je vise preko glave do svemira,ako nebudu plače treba proglasiti stecaj dobiti 6 minimalaca i ici na biro jer ovako nemamo nista!Ove protuhe koje vjeruju ljudima koji su i doveli firmu u ovo stanje treba dobro ispljuvati i proglasiti stecaj jer druge nema.Nema love,nema proizvodnje,nema stecaja pa cega pobogu ima?Boje se stecaja jer ce ih uskok procesljati a onda ce biti frke….padat ce veliki.Stecaj nije kraj nego novi pocetak ljudi koji su u stecaju mi govore da posluju bolje nego prije i da ne zele izaci iz stecaja nikad!Ali Dolezil koji je bio glavni financijer Jezicu i kompaniji se boji za svoje dupe naravno skupa sa sindikatima koje je postavio Jezic,zato imate moju punu podrsku u vezi stecaja ako nebudu place predajmo zahtjev za stecaj i tocka ili ili?

Bravo mihaljević majmune čekat češ srijedu.Trebo si organizirat ako u utorak do 12 ne bude uplaćeno dogovorit blokadu mosta i daljne akcije.

Tako je, bravo!!!
Hoćeš li ti Jabulani pokrenuti stečaj, pozvati ljude da ti se pridruže, vjerovati sindikatu da će oni….. tako je rekao Pavelić prošli tjedan; da će sindikat pokrenuti stečaj…. a sada????
Nešto se čeka…..no svi bi htjeli znati što.

Samo siromašni znaju da ima i siromašnijih od njih. Bogati vide samo bogatije od sebe.

Zabranio mu je Linić prosvjedovati smije biti jedan prosvjed na mjesec dana hahahah!Sada mozda uskladuju dokumente koliko koji radnik smije potrositi WC papira kad ide na zahod i koliko tko smije popiti casa vode na dan,a kada se to usuglasi onda to ide na potpis u vladu.Navodno je sve potpisano a para nema,da je njima u interesu pokrenuti proizvodnju vec bi uplatili lovu i ljudi bi bili u pogonima ali nista od toga?Ona sluzbena objava od Diokia procitajte je pazljivo opet,pise:Mogli bi ocekivati isplatu ovaj tjedan vidite onu rijec na pocetku MOGLI.Lakrdija

Zar nije kazneno djelo iznosit lazi od uprave Diokia,oce li netko za to odgovarati?

New Report

Close