ocemo opet u negativnu blokadu?
nije ovo ni tako lose, panicari bjeze a mi ostali cekamo napeti ko puske. dokupio sam 97 kom po 650 prekjucer ali nije mi zao. samo nek pada bit ce sladje kad opet pocne rasti
nema mjesta panici, jeftin dokup će biti u petak i to ispod 500kn… vidjet ćete… ipak ovaj nenormalno velik rast bez pravih temelja nema smisla… samo zato što je Mesić rekao – možda LNG u Omišlju ?!? ipak prije toga mora doći do vidljivih promjena u TOP10, zar ne?
Radnici Diokija žele dionice Ine
Business.hr
17.10.2007 08:45
Radnici Diokija tvrde da i njima pripada pravo na povlaštene dionice Ine zbog činjenice da je Dioki bio u sastavu Ine do 1993. godine, ali sindikalni vođe u Ini to negiraju jer je zaposlenicima Diokija osiguran povlašteni paket u toj tvrtki, piše Večernji list.
Zdenko Mučnjak, sindikalni vođa u Ini, rekao je kako će pravo na Inine dionice po povlaštenim uvjetima dobiti radnici Petrokemije, a Ivan Tomac iz Sindikata energetike kemije i nemetala nada se da će radnički paket Petrokemijinih dionica biti ponuđen na prodaju do početka izbora.
nema mjesta panici, jeftin dokup će biti u petak i to ispod 500kn… vidjet ćete… ipak ovaj nenormalno velik rast bez pravih temelja nema smisla… samo zato što je Mesić rekao – možda LNG u Omišlju ?!? ipak prije toga mora doći do vidljivih promjena u TOP10, zar ne?
a sad zamisli koliki će biti rast ako zbilja bude objavljeno da će bit u omišlju. inače imao sam nešto malo diokija za drugi portfelj kupljen na 400 i prodan na 750. i sve mi se čini da ćemo opet kupovat po 500.
pozdrav!
bez pravih temelja???
samo zato što je Mesić rekao????
kolega dragi, mnogi tu pretpostavljaju ili naslućuju što se iza brda valja, a ja znam. pouzdano.
oni koji danas prodaju (ako ne misle dokupljivati na nižim razinama) shvatit će vrlo brzo (poslije izbora) o čemu pričam. smao tada će im biti zericu kasno. ili neće: ulazit će na mnogo višim razinama. Ali dobro, ni tada neće biti uskraćeni za pristojnu dobit.
da konačno rezmiramo, jednom za svagda_
1. LNG će biti u Omišlju
2. Gradit će se na Diokijevu zemljištu
3. Memorandum o osnivanju Adria LNG konzorcija bit će potpisan najkasnije do kraja godine
4. radovi na terminalu počet će tijekom sljedeće godine
5. ……………………………….. (ono najslađe ostavit ćemo za neku drugu prigodu)
što bi reko cayman: ako vjerujete dobro, ako ne vjerujete opet dobro.
inače imao sam nešto malo diokija za drugi portfelj kupljen na 400 i prodan na 750. pozdrav!
[smiley1][smiley2][smiley3]
Ovaki likovi su mi najjači na forumu,oni kupuju na samom dnu i prodaju na vrhuncu!!!
[smiley7][smiley7][smiley7]
p.s. aj provjeri još jednom jel ti prošao taj nalog od 750kn na prodaji jer ti je max. cijena bila 749.96kn[smiley5]
Savage: ” inače imao sam nešto malo diokija za drugi portfelj kupljen na 400 i prodan na 750. pozdrav! ” [smiley1][smiley2][smiley3] Ovaki likovi su mi najjači na forumu,oni kupuju na samom dnu i prodaju na vrhuncu!!! [smiley7][smiley7][smiley7]
*** obrisano ***
zanima me je li tko popušio posljednjih tjedana na diokiju? (osim caymana i mene, koji smo prerano izašli…[smiley14])
eh, kameni… jesam ja jedan paketić… nisam ga uspio skloniti dok je bio ludi rast… relativno izgubio, apsolutno kapitalizirao…
Savage:
”
inače imao sam nešto malo diokija za drugi portfelj kupljen na 400 i prodan na 750. pozdrav!
”
[smiley1][smiley2][smiley3]
Ovaki likovi su mi najjači na forumu,oni kupuju na samom dnu i prodaju na vrhuncu!!!
[smiley7][smiley7][smiley7]
p.s. aj provjeri još jednom jel ti prošao taj nalog od 750kn na prodaji jer ti je max. cijena bila 749.96kn[smiley5]
provjerio. 745,00 kn. a što si ti ljubomoran kaj se i meni posrećilo jednom pa uspio kupiti na najnižem i prodati na najvišem. što se najgore od svega to nisu moji novci [smiley16]… a i kao što rekoh malo ih je bilo…