Ako ništa drugo, barem pravovremeno izvješće o stanju stvari-pregovora..i to je već napredak kod ove firme-dionice
@benzema
I kao što sam juče rekao stigao dopis moćne uprave o eventulanoj isplati početkom idućeg tjedna…
Sad su u tijeku izvanljudski napori Upave vezani uz tehničku provedbu transakcije… Sad će se potrošiti minmum dva tjedan vremena za to ako se još to ne zakomplicira… Recimo da turski novac završi na računu neke bugarske banke a ona to prosljedi nekoj banci na Papuu Nova Gvineju ili neki takav slični scenarijo… Davno sam ja napisao da ni nadrealisti u svojim najboljim danima nebi ovo ovako izrežirali… Složiti isprdak kako bi ja nazvao ovu objavu uprave i nije tako teško… Opet se ništa nezna a kao sve je dogovoreno… Živi bili pa vidili šta će nam donjeti idući tjedan…
Nešto se je Uprava požurila dopisom ovaj tjedan (valjda su se vratili s godišnjeg). Ja jesam.
Obično obavijest o isplati plaća za sljedeći tjedan ide petkom.
Pošto su kladionice dosta popularne na ovoj burzi od sada ćemo pratiti rezultat između DIOKI-A i Turaka.
Hrvatska (domaći) : Hrvatska (turci) = 1 : 1
Suci: glasnovornici sindikata
Još samo da se realizira transfer Modrog.
Uzvratna utakmica očekuje se sljedeći tjedan. Plaće, prijevoz i smještaj za suce su osigurani.
Koliko sam shvatio nedostaje Vam VSS kadra za pokretanje proizvodnje. Nisam vidio u oglasima za posao da tražite nove ljude. Molim Upravu koja se je očito vratila s godišnjeg da pošalje obavijest na burzu da li su počeli pripremati pogone za nastavak proizvodnje ili ne?
Kaj mislite da će Vam Marsovci pripremiti pogone za nastavak proizvodnje?
LP
novi igrači – tursko/azerski, novi poslovi sa sirovinama iz Bliskog istoka (gdje je British Petroleum gazda, a ne neki INAMOL, osobito ne nakon debakla u Siriji), novi pravci opskrbe i nova energija i prerada za EU – to se sprema DINIDIOKIJU kako sada stvari stoje, posao je to u kome su lokalni igrači kao ovi naši tobože jaki HEP, HYPO, INA … samo listovi na vjetru, i da ne zaboravimo, sutra Vlada poslovnjacima iz Azerbajđana ukida vize čime će potvrditi da poslovi i politika idu u jednom paketu kako to (ponekad na žalost, ponekad na sreću) biva samo u najvećim poslovima!
Koliko sam shvatio nedostaje Vam VSS kadra za pokretanje proizvodnje. Nisam vidio u oglasima za posao da tražite nove ljude. Molim Upravu koja se je očito vratila s godišnjeg da pošalje obavijest na burzu da li su počeli pripremati pogone za nastavak proizvodnje ili ne?
Nećeš vjerovati ali VSS kod nas ne igra veliku ulogu nego znanje i iskustvo tako ako treba startati trebaju operateri ,a ne VSS.I ako dođe do toga da treba pokrenuti DIOKI ne brinite fučkat će kotlovi taj čas!
http://www.poslovni.hr/vijesti/burza-obustavila-trgovanje-dionicama-dure-dakovica-214243.aspx
Budući da dostavljena obavijest predstavlja informaciju za koju je razumno očekivati da u značajnoj mjeri može utjecati na cijenu dionice društva, nastala je situacija u kojoj je potrebno zaštititi ulagatelje na način da se trgovina predmetnim dionicama obustavi za vrijeme koje je potrebno da se cjelokupna javnost potpuno i točno informira o sadržaju predmetne obavijesti, ističu s Burze.
đuru su odmah blokirali a ovdje već 6 mjeseci izlaze svakakve obavijesti dionica je padala i rasla već sto puta i tu se nisu trebali zaštiti ulagatelji ????
http://www.poslovni.hr/vijesti/burza-obustavila-trgovanje-dionicama-dure-dakovica-214243.aspx
Budući da dostavljena obavijest predstavlja informaciju za koju je razumno očekivati da u značajnoj mjeri može utjecati na cijenu dionice društva, nastala je situacija u kojoj je potrebno zaštititi ulagatelje na način da se trgovina predmetnim dionicama obustavi za vrijeme koje je potrebno da se cjelokupna javnost potpuno i točno informira o sadržaju predmetne obavijesti, ističu s Burze.
đuru su odmah blokirali a ovdje već 6 mjeseci izlaze svakakve obavijesti dionica je padala i rasla već sto puta i tu se nisu trebali zaštiti ulagatelji ????
ovdje se danima piskara o ulazaku turaka u DIOKI,ali nema niti jedan konkretan odgovor šta ceš se desit sa DIOKIJEM na Žitnjaku ili sa dionicom DIOKIJA ako turci pokrenu proizvodnju u Dini.Ašta onda sa DIOKIJEM kako ce se preformulirat dinica DIOKIJA.
Molim odgovor
Pitaj linića pa možda dobiješ odgovor. Ili Ježića. Tko to ovdje može odgovoriti? Na ovo pitanje dobit ćeš odgovor ovisno o tome kupuju li nickovi tu na forumu dionice ili prodaju. Ili Savine bisere. Sve to skupa ti ionako išta ne znači.
ovdje se danima piskara o ulazaku turaka u DIOKI,ali nema niti jedan konkretan odgovor šta ceš se desit sa DIOKIJEM na Žitnjaku ili sa dionicom DIOKIJA ako turci pokrenu proizvodnju u Dini.Ašta onda sa DIOKIJEM kako ce se preformulirat dinica DIOKIJA.
Molim odgovor
[/quote]
za DIOKI tj. Žitnjak svugdje gdje sam čitao pisalo je da ide u stečaj, a da se pokušava spasiti DINA
Molim odgovor
[/quote]
Mister ti je dao odličan odgovor.. ja da znam odgovor na to il bi već bio u top 10 ili bi sve prodao ovako imam što imam i čekam rasplet kao i svi!!
Molim odgovor
[/quote]
za DIOKI tj. Žitnjak svugdje gdje sam čitao pisalo je da ide u stečaj, a da se pokušava spasiti DINA
[/quote]
daj nadji taj link gdje piše da ce Dioki u stecaj
@pixma Nećeš vjerovati ali VSS kod nas ne igra veliku ulogu nego znanje i iskustvo tako ako treba startati trebaju operateri ,a ne VSS.I ako dođe do toga da treba pokrenuti DIOKI ne brinite fučkat će kotlovi taj čas!
Nisi me razumio. Već sam napisao da su radnici (operateri) srce proizvodnje (a i same tvornice). Vama trebaju kemijski inženjeri (VSS) koji će organizirati proizvodnju. Oni su tamo da Vam rješavaju probleme koji Vi ne možete riješiti. Vi trebate samo raditi a ne brinuti se da li imate dovoljno sirovine, da li su radnici bili na liječničkom itd…
Za to postoje druge službe, odnosno KI.
Što ljudi imaju više znanja i iskustva (neprocjenivo) to će biti i rukovoditeljima biti lakše jer znaju da se mogu osloniti na svoje ljude. Kemijski inženjer (šef) mora znati više nego Vi, inače Vam ne može pomoći kad dođe do problema.
Pozdrav!