caliskan bi mogao idući tjedan isplatiti plaće!
jesam dobro sinoć napisao da to vrijedi stalno,nažalost da baš i bude tako banka me dala utužit tako da sumnjam da ću išta dobiti van
veliko hvala gamadi koja vodi dioki i ovu zemlju,i onima koji su doveli do ovoga
zahvali Ježiću za ovakvu situaciju
[/quote]
A Franji Tuđmanu?
caliskan bi mogao idući tjedan isplatiti plaće!
jesam dobro sinoć napisao da to vrijedi stalno,nažalost da baš i bude tako banka me dala utužit tako da sumnjam da ću išta dobiti van
veliko hvala gamadi koja vodi dioki i ovu zemlju,i onima koji su doveli do ovoga
Pa jel te banka tražila da doneseš potvrdu da radiš u Diokiju kad si dizao kredit? Znači da ti je Dioki bio jamac, neka se isplate iz stečajne mase.
[/quote]
Kao da si se jutros vratio iz prekooceanske diaspore, tako mi nadobudno zvučiš, potpuno nesvjestan društvene situacije i važećih zakona.
Volio bih da je tako kako ti veliš. Općenito mislim da bi bankama trebalo podrezati krila, samo kod nas nema nikoga sa "grande cojones" za takav potez.
Hmm, možda je nešto procurilo u svezi ugovora, ako je, čini se da je nešto dobro [thumbsup]
Procurilo???
Pa ti spavaš zimski san – objavljeno je da je sve usuglašeno s Caliskanom!
Dioki d.d. – Odgovor na upit Zagrebačke burze
20.8.2012 14:30:09
"Vezano za Vaš upit dolje obavještavamo Vas da nemamo novih materijalnih činjenica. Kao i dosad, Društvo će investicijsku javnost redovito izvještavati o svim događajima i aktivnostima od važnosti za njegovo poslovanje, i to u trenutku kada one postanu materijalna činjenica u vidu relevantnih i obvezujućih odluka, radnji, dokumenata i dogovora."
http://zse.hr/default.aspx?id=42019
29.08.2012 12:20
Dioki d.d. – Status potpisivanja dokumenata s turskim investitorom
23.08.2012 14:03
21.08.2012 19:30
Dioki d.d. – Obavijest za investitore
Dakle – sve usuglašeno je postalo obvezno i materijalna činjenica – to je poanta!
Kreće proizvodnja – kreće profitabilnost!
Proizvodnja koga i čega?
I kako će firma izgledat….
Savo ne zaboravi da se etan ne spominje,i da se govori da je stečaj već zacrtan za DIOKI.
nema ZG-a nema DIOKI-ja.
Puno ljudi nije uletilo u DIOKI na vrijeme i sad žele svima nama pokvariti zabavu, šire i dilaju nezadovoljstvo i frustracije.
administrativni kredit je ,na listi od plaće,još sam i osobno uplatio dvije rate ali im nije dosta
davno sam već napisao da je država trebala staviti banke na čekanje,diokiju i dini dati lovu za kretanje i nakon recimo godinu dana podvući crtu suma sumarum isve je jasno može li dalje ili ne
to bi državu koštalo puno manje od silnih para koje su otete u ovoj zemlji
Službena obavijest je ipak službena obavijest i očito je da će biti kako je i objavljeno na službenim stranicama burze(ipak su to malo ozbiljnije stranice,od ovih na forumu i tamo se nemoze objavljivat svašta kao na forumu..),a možda čak i neki budu jako iznenadjeni onim što saznaju….naravno,u pozitivnom smislu!!
[thumbsup] [cool]
Pozdrav!!
http://www.novilist.hr/Vijesti/Gospodarstvo/Dioki-Radnicima-place-iduci-tjedan
Uprava Diokija i turski investitor također nastoje usuglasiti dokumente koji bi trebali omogućiti provedbu programa restrukturiranja i ponovnog pokretanja proizvodnje u omišaljskoj Dina Petrokemiji
ZAGREB Dioki d.d. objavio je danas na Zagrebačkoj burzi obavijest da je s turskim investitorom Caliskanom usuglašena dokumentacija potrebna za zaključenje transakcije kojom se omogućuje plaćanje avansa za isplatu zaostalih plaća radnicima Diokija i Dina Petrokemije.
Vezano uz ponudu turskog investitora Caliskan obavještavamo javnost da je dokumentacija potrebna za zaključenje transakcije usuglašena, kaže se u obavijesti Uprave Diokija.
U tijeku su aktivnosti vezane uz tehničku provedbu transakcije kao preduvjet za izdavanje garancije, kojom će se omogućiti plaćanje avansa potrebnog za isplatu zaostalih plaća zaposlenicima društava Dioki i Dina Petrokemija. Realizaciju transakcije predviđamo početkom sljedećeg tjedna, stoji u obavijesti.
Prema prijašnjim informacijama, radi se o ulasku Caliskana u tvrtku Adriaoil iz sastava Dioki Grupe, za što će turski investitor uplatiti avans od 5 milijuna eura koji će poslužiti za isplatu zaostalih plaća radnicima Diokija i Dine.
To znači da bi radnici svoje zaostale plaće, zbog kojih su proteklih mjeseci održali niz prosvjeda, mogli napokon dobiti početkom idućeg tjedna.
Uprava Diokija i turski investitor također nastoje usuglasiti dokumente koji bi trebali omogućiti provedbu programa restrukturiranja i ponovnog pokretanja proizvodnje u omišaljskoj Dina Petrokemiji a, prema nekim medijskim spekulacijama, možda i u pogonu Diokija na zagrebačkom Žitnjaku.
Službena obavijest je ipak službena obavijest i očito je da će biti kako je i objavljeno na službenim stranicama burze(ipak su to malo ozbiljnije stranice,od ovih na forumu i tamo se nemoze objavljivat svašta kao na forumu..),a možda čak i neki budu jako iznenadjeni onim što saznaju….naravno,u pozitivnom smislu!!
[thumbsup] [cool]
Pozdrav!!
Dioki je i službeno obavijestio ZSE kada I zašto obaviještava investitero i javnost!
20.8.2012 14:30:09
"Vezano za Vaš upit dolje obavještavamo Vas da nemamo novih materijalnih činjenica. Kao i dosad, Društvo će investicijsku javnost redovito izvještavati o svim događajima i aktivnostima od važnosti za njegovo poslovanje, i to u trenutku kada one postanu materijalna činjenica u vidu relevantnih i obvezujućih odluka, radnji, dokumenata i dogovora.”
http://zse.hr/default.aspx?id=42019
Dakle – sve što je objavljeno je materijalna činjenica iza kojih stoje obvezujuće odluke, radnje, dokumenati i dogovori!!!!!
Evo spiska materijalnih činjenica u zadnjih tri tjedna!
29.08.2012 12:20
http://zse.hr/default.aspx?id=42121
23.08.2012 14:03
http://zse.hr/default.aspx?id=42063
21.08.2012 19:30
Dioki d.d. – Obavijest za investitore
http://zse.hr/default.aspx?id=42034
03.08.2012 14:02
http://zse.hr/default.aspx?id=41914
Ako sve to lijepo posložimo na vremenskoj traci manje – više jasno je – bez imalo špekulacija da se posao uspješno privodi kraju!
A obzirom na set obveza koji je sadržan u objavi od 03.08. mogu samo reći – Mašala!!!!
Savo, danas sam već ispucao dvije ocjene za tebe. I za ovaj vrlo sadržajan post sam ti želio udjeliti istu ocjenu, konkretno, broj za jedan manji od 9.
Ako ostali malo bolje razmisle, naš Savo nije zavrijedio ni jednu drugu ocjenu.
Proizvodnja koga i čega?
I kako će firma izgledat….
Savo ne zaboravi da se etan ne spominje,i da se govori da je stečaj već zacrtan za DIOKI.
nema ZG-a nema DIOKI-ja.
S tim se slažem čekaju se plaće i šta onda? di su novci za kupnju sirovine, za početak proizvodnje.. Nitko ne pregovara za etan.. Kako stvari stoje i meni se ovdje čini da je stečaj neizbježan.. pre sporo se sve to odvija, prihoda nema a svaki mjesec nove plaće i troškovi za isplatiti..