Sve je vidljivija još jedna u nizu prevara skuhana u kuhinji R.Ježića i S.Linića o Caliskanu i isplati zaostalih plaća radnicima.Sada se navodno ta ozbiljna Turska kompanija sjetila da ide u pregled postrojenja pa da će poslje toga famoznog pregleda uplatiti 5 000 000 eura sa kojima svakodnevno radnički prestavnici (sikdikati i Matić)mašu ispred noseva gladnih radnika. Gospodo takozvani radnički prestavnici krajnje je vrijeme da dobrovoljno ostupite sa funkcija koje su vam povjerili radnici koje ste vi izdali radeći na njihovu štetu.Stožer za obranu diokija je uzurpirao Mladen Matić i nepada mu na pamet da ga sazove i da se na njemu donesu odluke kako dalje .Kolega pixma tvoj frend Rumeni je presjednik nazornog odbra,presjednik sindikata,podpresjednik radničkog vjeća i član uzurpiranog Matićeva stožera koji svakodnevno istupa u javnosti sa dezinformacijama koje preko njega plasira vlasnik i uprava Diokija. Pa kada ste frendovi onda ga upitaj zašto to radi. Slažem se sa Vama da ima i drugih jako glasnih ali samo pred radnicima npr:Matić kojeg sada nigdje nema .
Što se tiče rusa slažem se, MOL-u bi se malo stisle gaće da su rusi ovdje uletili, međutim turci su ok. Zadnje veće preuzimanje u hr je bilo od strane turaka i uopće ne sumnjam da će tako biti is Diokijem
I da, stvarno sam loše volje i ako se Uprava ne očita o Karlovačkoj banci, ja ću dati zahtjev za pokretanje stečaja. Bar će ljudi dobiti lovu.
Pozdrav!
Samo naprijed i svakako javi rezultat. Nekako čisto sumnjam da se toga već nitko nije dosjetio. Bojim se da ćeš se razočarati.
A inače, događa se ono što sam i napisao prošli tjedan. Na žalost, ljudska glupost i naivnost nemaju granica.
Kolega CIK prijatelj sam od Rumenog i znam da mu nije lako nešto prenijeti a poslije ispadne laž.Netko mora prenositi informacije uprave.Baš me zanima šta bi drugi na tom mjestu napravili,da ne kažem da je on organizirao sve prosvjede u ZG dosada.Bori se za svoje plaće i otpremnine kao i mi.
Kad se piše loše o firmi onda polude svi koji trguju dionicama i uvaljuju ih da bi zaradili.Kako njih nazvati,ljude koji se koriste tuđom nevoljom da bi zaradili i pri tome šire dezinformacije.
A isto tako kako ova vlada laže pa to je nejluđe dosad što smo doživjeli,bez ikakvog srama izađu pred ljude i kažu bit će plaće ,a poslije još tvrde da to nisu niti rekli.Sramota.
1.DIOKI HOLDING AG (80628186533) 3.068.525 75,91Osnovni račun
2.ZAGREBAČKA BANKA D.D. (92963223473)/FILIPOVIĆ MARIJAN (70267961542)155.100 3,84 Skrb.
3.DIOKI D.D. (71451172026) (1/1) 153.984 3,81 Osnovni račun
4.VABA D.D. BANKA VARAŽDIN (38182927268)/FILIPOVIĆ MARIJAN (70267961542) 25.528 0,63
5.FILIPOVIĆ MARIJAN (70267961542) 18.281 0,45 Osnovni račun
6.SIMČIĆ SILVANO (89218061692) 11.773 0,29 Osnovni račun
7.MITROVIĆ SINIŠA (09669341039) 7.000 0,17 Osnovni račun
8.BRČIĆ GORAN (20476836201) 6.555 0,16 Osnovni račun
9.ZAGREBAČKA BANKA D.D. (92963223473) 6.400 0,16 Skrb. račun
10.POŠTEK GORANA (45157779873) 5.664 0,14 Osnovni račun
Ukupno: 85,57
HPB skrbnicki je aut
Sada se navodno ta ozbiljna Turska kompanija sjetila da ide u pregled postrojenja pa da će poslje toga famoznog pregleda uplatiti 5 000 000 eura sa kojima svakodnevno radnički prestavnici (sikdikati i Matić)mašu ispred noseva gladnih radnika.
Zanimljivo, šverceri konjima će provjeriti u kakvom su stanju pogoni. Stvarno su sposobni, nema šta. Naravno da će naći zamjerke pa opet neće uplatiti novac, jer nisu ni mislili. Li čim se zamjerke uklone, lova odmah stiže. Zato zasučite rukave i na posao. Lova samo što nije sjela.
Kolega CIK prijatelj sam od Rumenog i znam da mu nije lako nešto prenijeti a poslije ispadne laž.Netko mora prenositi informacije uprave.Baš me zanima šta bi drugi na tom mjestu napravili,da ne kažem da je on organizirao sve prosvjede u ZG dosada.Bori se za svoje plaće i otpremnine kao i mi.
Dao bi ostavku na sve funkcije iz moralnih razloga. Al onda možda ne bi lovu dobivao. Jbg. onda bolje ovako.
Kad se piše loše o firmi onda polude svi koji trguju dionicama i uvaljuju ih da bi zaradili.Kako njih nazvati,ljude koji se koriste tuđom nevoljom da bi zaradili i pri tome šire dezinformacije.
Pa normalno da je to tako. Ovo je forum o dionicama, ne o radničkim patnjama. Šta se čudiš, tako ej od prvog dana. Evo ti Save i njegovih pisanja godinama pa mi reci gdje je dionica i firma nakon svih tih godina i njegovog pisanja. Šta draže ti je to čitati?
Naravno da mi je draže čitati lijepe stvari,ali zar i laganje ne podliježe sankcijama ili se varam pošto živimo u Takvoj državi gdje je to i poželjno.
Radnici na forumu barem iznose donekle pravo stanje pogona jer nisu takvi da lažu ljude oko sebe.
Kolega pixma najmanje što mi pada na pamet je prepucavanje sa Vama jer se uglavnom sa Vama i velikom većinom Vaših komentara slažem, ali radi istine moram reći da je Rumenović bio samo jedan od organizatora prosvjeda na inzistiranje članova stožera dok isti nije uzurpiran.
Dao bi ostavku na sve funkcije iz moralnih razloga. Al onda možda ne bi lovu dobivao. Jbg. onda bolje ovako.
Pa normalno da je to tako. Ovo je forum o dionicama, ne o radničkim patnjama. Šta se čudiš, tako ej od prvog dana. Evo ti Save i njegovih pisanja godinama pa mi reci gdje je dionica i firma nakon svih tih godina i njegovog pisanja. Šta draže ti je to čitati?
[/quote]
Tako je kolega Mister,ovo je forum o dionicama,a ne o radničkim pitanjima i problemima,(pola radnika nece ni biti na forumu kada dobijeu plaće a tu nas sad "ubijaju" informacijama)..nije ovo burza rada….
[thumbsup]
A isto tako kako ova vlada laže pa to je nejluđe dosad što smo doživjeli,bez ikakvog srama izađu pred ljude i kažu bit će plaće ,a poslije još tvrde da to nisu niti rekli.Sramota.
A zašto taj Rumeni ne kaže predsjedniku uprave neka on izadje u javnost i blamira se! Vrlo je jednostavno, Rumeni dobiva lovicu za to i bok! Nadam se samo da nije prkno jeftino prodal!