moje skromno mišljenje je da su pametniji i/ili spretniji izašli jučer i danas te čekaju ponovni ulaz na cca 450… eto to je moj scenarij, a sve mi se više čini i realnost… a u međuvremenu idem prvo popiti pivo,a sutra opet ganjam nove dionice…
ovo je u svakom slucaju dobro…sad cemo se stabilizirati izmedu 600-700 neko vrijeme , a onda ponovno gore!mislim da smo i prenaglo rasli…prave vijesti uskoro stizu i nema smisla da sad budemo na npr 1000 kn!to bi samo privuklo previse spekulanata u dionicu!tu se ulazi na rok od bar godinu dana!
u svakom slucaju pripremite lovu za dokup…[smiley2]
Izbor Hrvatske za nestalnu članicu VS mogao bi potaknuti novi rast.
moš mislit. kao i lani u Panami i Južnoafričkoj republici.
@ posejdon – tehnička analiza
ako ćemo učit iz ‘prošlosti’, onda bismo mogli zaključit da će se cijena za koji tjedan stablizirat na oko 500 kn.
no to jednostavno neće biti tako jer situacija oko diokija nipošto nije ista kao početkom svibnja. a mnogi od nas znaju u zašto. čitajući posljednje postove i pretkazivanje male kataklizme koja će nas vratit na ljetne razine dođem u iskušenje da sada, ovdje, napišem sve ono što znam…
[smiley6]
ali neću. nije vrijeme. a i mnogi od nas znaju dobar dio tih informacija. znaju, dakle, kakva je perspektiva pred diokijem.
btw. ja nisam ko cayman – ja sam prodavao (doduše dan prerano) i namjeravam opet dokupljivat (danas sam svoje tri mine pomaknuo na niže razine (jedna je oko 600, a druge dvije ispod). a ako doista padne i debelo ispod 600, svečano obećavam – mičem naloge i s jdpl i ddjh te koristim svo raspoloživo streljivo na ovu dionicu. [smiley7]
a ako bude opet prilike za surfanje, iskoristit ću je.
ps
nemojte prozivat caymana za navlačenje, većina od nas nije tu od jučer i zna mislit svojom glavom.
njemu kapa dolje, samo to[smiley2]
cayman je samo realno rekao (neki od nas su ga i podržali jučer) da ovo nije normalan rast u zadnja 2-3 dana.
Oni koji duže prate burzu ovako nešto su očekivali. Cijena će se sada još malo pasti i onda stabilizirati za neko vrijeme. Nekome se ovo ne sviđa, ali što je tu je.
nekoliko narodnih za dobar san
” jutro je pametnije od večeri ”
“ja uvijek objektivno pišem i predviđam što će se dogoditi. evo dogodilo se što sam predvidio a i dalje će se događati isto tako jer ja nisam podložan utjecajima niti se bavim ovime da bih zaradio jer mi ne treba više od 50 kuna dnevno.”
Ja nisam želio riskirati sa dokupom. Ja sam dokupio čak i (ne)planiranu količinu već danas. Ako cijena još zaroni, kratim druge pozicije i idem dublje u DIOK. Moram priznati da mi nebi bilo mrsko.
Svaka čast ljudima na ovom forumu, ali nismo djeca, svi mi imamo svoje informacije. Neka se ona vrati ponovo na 500kn. Tim će slađe biti dokupljivati. A i naknadno će biti ljepše brojati dobit…
Dionica je u poziciji niskog starta i samo se čeka startni pištolj… A kad opali, mogli bi mnogi surferi ostati mokrih gaća…