Stala je prodaja, moj nalog za kupnju na 18,80 je sad potonuo, ostalo je još 5 dionica u nalogu. Uglavnom, drhtave ručice su se uplašile za svoju veliku lovu.
Stala je prodaja, moj nalog za kupnju na 18,80 je sad potonuo, ostalo je još 5 dionica u nalogu. Uglavnom, drhtave ručice su se uplašile za svoju veliku lovu.
Sad če to gore, Belje nije odradilo kako je trebalo, pa evo ekipe nazad, prije nego Dioki nešto objavi u vezi turaka
bolje drhtavo prodati danas na 18-19 kn, nego za par dana na 12 kn….
[/quote]
A zašto bi prodavali za 12?
[/quote]
a zašto su pred par dana prodavali po 12 ?
dosta da izađe vijest da se nešto zakompliciralo ili da MF traže neka dodatna pojašnjenja i sl. pa da vidiš kako će DIOKI dolje
HPB se iskrcava nadam se da nema više puno dionica… a tko je pod skrbničkim od HPB?
Lako za njih (to su nekad vodili pod M. Filipovića), veći problem su trezorske, koje je izgleda pod svoje uzela Karlovačka banka, i taj Filipović je oduvijek bio nepredvidiv.
Lako za njih (to su nekad vodili pod M. Filipovića), veći problem su trezorske, koje je izgleda pod svoje uzela Karlovačka banka, i taj Filipović je oduvijek bio nepredvidiv.
[/quote]
mislim po mojoj procijeni da ce se danas HPB iskrcat
potpisi bi trebali uslijediti do sjednice Vlade u četvrtak, vrijeme je da se ovo stavi ad acta, a onda polijetanje
Evo dolazi i taj ponedjeljak a love nema niti ce je biti!Opet ste uhvaceni u lazi znate tko nemoram niti pricati vise,nece stecaj jer ce njihov sef R.J.onda zavrsiti u buksi jer ce uskok vrlo brzo naci nepravilnosti u firmi.Zasto lazete i muljate kako vas vise nije sramota a vi coravi sljedbenici takvih lazova vi se sramite jos vise jer vjerujete takvima,zapamtite ovo sad ceka se avans Hepa za plače nikakvi turci to je Jezic koji neda lovu.Ako je potpisano zasto nema love ZASTO?Mozda zato jer je bura na Jadranu pocela puhati ili zato jer je pala kisa pa se kabeli namoceni pa nema transakcije moze bit.Vidjet cete moje rijeci da nece biti plača cijeli tjedan niti iduci tjedan jbg….dobili smo sta smo trazili jos malo agonije umjesto da proglasimo stecaj i dobijemo neke novce ovako cemo dobiti k….Jezic kupuje vrijeme da ne zavrsi u buksi eto sta se tu radi,provjereno na zg banci imam neku vezicu nema nikakvog racuna niti ce se ubrzo otvarati hvala svima na lazima