DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vijest su prenijele i turske novosti…sad bi vec covjek stvarno i mogao pomislit da ce bit nesto od ovog dogovora.

ISTANBUL – Hürriyet Daily News
Turkish company buys Croatian Adriaoil asset
http://www.hurriyetdailynews.com/turkish-company-buys-croatian-adriaoil-asset.aspx?pageID=238&nID=28471&NewsCatID=345

Pozdrav

Normalno!
[thumbsup]
[/quote]

Turska: Od "bolesnika" do ekonomske sile
http://www.dw.de/dw/article/0,,16189542,00.html?maca=bos-rss-bos-all-1475-rdf
….. Pritom su na važnosti dobili investitori iz arapskih zemalja. …..
Izgleda kao odličan izbor!

Vidjeti ćemo i što Qatar ima reći o LNG terminalu za mjesec dana?

Ne uništava suša, požar, potres…..nego neodgovorni pojedinci, grupe i Vlade.

tako je i R.J. s nesposobnim pojedincima iz uprave uništio DIOKI!

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Da to sam i ja baš malo prije gledao, ona gospođa trejderica je ispala iz 10 a kako ste napisali iz ovog se ne može zaključiti koliko sada ima računa pod brojem 10..
Ne znam kad bi se poslao upit na skdd dali bi htjeli napisati ko se sve nalazi u toj grupi računa!?

Ne bi napisali naravno jer je to tajna informacija koju treba platiti, a ista se ne smije distribuirati dalje. Nego daj mi reci tko prodaje ove količine. Ne pratim TOP10 pa ne znam, ali vidim da netko svom silinom iskrcava zadnja 2 dana po Bidu. Banke?

[/quote]

To niko nezna ko prodaje ni ko kupuje, vjerovatno dnevni trejederi… da bi bili u top 10 treba imat 5000kom a u zadnja 3-4 dana je protrgovano sa 300k dionica a u top 10 se eto pojavio taj račun sa više računa sa istim iznosom! možda večeras bude nekih promjena!

idući tjedan će bit bolje...

[/quote]

Zaboravljaš da je cijela država u krizi pa je jednostavno zaključiti tko je odgovoran u državi!!!

Ali ništa zato – sada ćemo dobiti partnera koji je odgovarn i zna dobro svoj posao – što bi značilo da Dioki izlazi iz krize ranije od ostalih u HR!

[/quote]
A trenutno na čelu DIOKIja – Leo Dolezil – dugogodišnji član uprave (zajedno sa pok. Beloševićem) i član NO-a, trenutno opet član uprave. Bojim se da sve ovo tako šlampavo ide zbog potvrđene "sposobnosti" navedenog…

Anonimno, 24.08.2012. u 11:21
sava

Tko je pokušao uništiti DIOKI je retoričko pitanje.

Poanta je u tome da ga se spriječi da ga i dalje uništava.

Treba toj bandi reći već jednom da je dosta, vremena su se promijenila.

Ali ja ne mogu sam promijeniti Hrvatsku, svi Vi se naprosto morate početi boriti za Hrvatsku u kakvoj bi željeli živjeti.

Dosta smo bili nečije ovce.

LP

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

[/quote]

Zaboravljaš da je cijela država u krizi pa je jednostavno zaključiti tko je odgovoran u državi!!!

Ali ništa zato – sada ćemo dobiti partnera koji je odgovarn i zna dobro svoj posao – što bi značilo da Dioki izlazi iz krize ranije od ostalih u HR!
[/quote]

Naravno – ostajem kod toga da je Caliskan ZASTOR za pravog kupca – što manje informacija je bolje za posao!

[/quote]

[/quote]
Naravno – ostajem kod toga da je Caliskan ZASTOR za pravog kupca – što manje informacija je bolje za posao!
[/quote]

Tako je govorio i R.J.

balon se ispuhuje? dokle će pasti ovaj puta cijena, nazad na 12 kn ili će stati oko 15 kn?

moji postovi osobno su mišljenje bez nagovaranja na kupnju ili prodaju dionica!

Do ponedjeljka, pa onda opet gore, jer i dijete ovdje zna da se sada samo čeka kolika će biti vrijednost ugovora sa Turcima pa da opet poletimo jer realno ovo vrijedi puno više od ove cijene…. živi bili pa vidjeli…

Keširanje za vikend!

manje je više, a više još više

Do ponedjeljka, pa onda opet gore, jer i dijete ovdje zna da se sada samo čeka kolika će biti vrijednost ugovora sa Turcima pa da opet poletimo jer realno ovo vrijedi puno više od ove cijene…. živi bili pa vidjeli…

Ne razumijem kako tvrditi da nešto vrijedi a ide u stečaj.Lokacija žitnjak se zatvara,a ona dva pogona ionako nisu rentabilna da ne kažem da su ti isti turci htjeli kupiti pogon EPS-a i preseliti ga u Tursku.O tome više nitko ne govori ali bojim se da je to jedan od razloga ulaska turaka u DIOKI.Dakle kad to rastave i odvezu nema ništa vrijedno na žitnjaku osim zemlje,a skoro zaboravih da je sve pod hipotekom banaka.

pixma

New Report

Close