DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I zašto padamo???

O padu DIOK-a će se moći raspravljati kad padne s 5 na 3 kune.
[/quote]
Nije mi jasno u čemu je poanta vašeg postanja na ovoj temi, ako je već dionica toliko smeće i vas ne zanima
[/quote]

to se i ja pitam, gospodin je već odavno na mojoj listi neželjenih korisnika jer njegovi postovi nisu ništa drugo nego drukanje kako njemu paše!!

idući tjedan će bit bolje...

I zašto padamo???

padamo zato jer se na ZSE ne trguje niti jednom dionicom nego sa DIOK-r-a .. to jest svi trejderi su se preselili na ovu dionicu i sad će tu jeb..at ko što su na nekima do jučer!
[/quote]

Prava trgovina kreće kada polovicom 9. mjeseca DIOK-R-A uđeu CROBEX!
Već sada ima sve uvjete uvrštenja!

Vise od 500 000 dionica je van prvih 10 tako da i nije problem ostvarivat ovakav promet…jos ako tome dodamo da velika vecina transakcija je spekulativne naravi…da isti i prodaju pa opet kupuju..i tako vise puta u toku dana ne treba cudit da nema promjena medju prvih 10.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

A nije vam čudno da nema nikakvih promjena u top 10? Zadnji na listi ima 6.400 komada. Tko kupuje i prodaje sve ove količine i otkud one uopće? Ne pitate se?

o tome sam i ja nedavno piso pa su me nagradili sa jedinicama.. taj koji kupuje i prodaje mora imat otvoreno 10 pa i više računa da to ne bude vidljivo u top 10 .. u zadnje vrijeme HPB je prodao 40k i ova jedna gospođa izgleda da trejda jer joj se broj dionica stalno mjenja koju tisuću gore dole… Ima li netko možda uvid u top 20 dioničara??

idući tjedan će bit bolje...

DIOKI ne prodaje igračke, kao MAGMA, niti povrće kao KSST, nije poznata ni jedna firma koja radi s naftom i plinom ili energijom, pa da je propala, pitanje je samo tko je vlasnik i tko mu u politici pruža podršku, to vrijedi pratiti, jer drugo su oscilacije koje su uvijek moguće (a i potrebne da otpadnu kolebljivci)

ova tura igranke je zavrsila…ko je jamio jamio… [yawn]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

DIOKI ne prodaje igračke, kao MAGMA, niti povrće kao KSST, nije poznata ni jedna firma koja radi s naftom i plinom ili energijom, pa da je propala, pitanje je samo tko je vlasnik i tko mu u politici pruža podršku, to vrijedi pratiti, jer drugo su oscilacije koje su uvijek moguće (a i potrebne da otpadnu kolebljivci)

Dajte me podsjetite, čime se bavio Enron?

A nije vam čudno da nema nikakvih promjena u top 10? Zadnji na listi ima 6.400 komada. Tko kupuje i prodaje sve ove količine i otkud one uopće? Ne pitate se?

o tome sam i ja nedavno piso pa su me nagradili sa jedinicama.. taj koji kupuje i prodaje mora imat otvoreno 10 pa i više računa da to ne bude vidljivo u top 10 .. u zadnje vrijeme HPB je prodao 40k i ova jedna gospođa izgleda da trejda jer joj se broj dionica stalno mjenja koju tisuću gore dole… Ima li netko možda uvid u top 20 dioničara??

[/quote]
ma vrijeme je da se cijena dionice smiri i da počne lagano rasti jer ove oscilacije nisu nikome korisne. Oni koji su mislili na brzinu zaraditi će se razočarati i prodati po kupnji…

[/quote]

Zašto je nekome u interesu da se ne vidi s kojom količinom dionica raspolaže???
Mora postojati razlog a moja je procjena CIJENA dionice!
Reče MIhaljević – Dina trenutno ima kapacitet od 400 milijuna eura proizvodnje s silnom mogućnosšću rasta uz neke minimalne investicije – može se i vidjeti po Prostornom planu kakvi su planovi na toj lokaciji!
Zagreb isto tako!
Dakle – svatko bi trebao nešto Diokija uložiti u svoj portfelj jer potencijal kompanije je ogroman!

Sta ste se ulovili ih prvih 10…par spekulanata sa prosjekom od 1000 dionica napravi pola prometa…ostatak nek se odnosi na one koji dokupljuju ili kapitalizaciraju dobit…a kako vidimo po postanim dodacima otvore se 200 puta sto ce reci da je zanimanje poprilicno..i ako u rposjeku uzmemo da svaki dionicar koji trguje a na ovom je forumu ima od 300 do 1000 dionica..a nisu svi samo ovdje i nisu svi stalno samo ovim "zauzeti"….eto vam gdje su ostale.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Enron je izuzetak koji povrđuje pravilo

Dajte me podsjetite, čime se bavio Enron?
[/quote]

to bi mogao biti izuzetak koji potvrđuje pravilo

Da, vidiš, a ipak nitko ne ububa pišljivih 120k kuna i uđe u top10.
Ove teorije zavjere sa skupljanjem na više računa da se ne vidi tko kupuje.. to nikaddo sad nije bio slučaj. Uvijek se radilo o šišanju nažalost.

New Report

Close