DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što dalje? Držati, uzeti profit, sanjati o 30, 40, 50 kuna, ili iskoristiti privremenu euforiju i prije nego se ljudi otrijezne i shvate gdje i kad živimo, zaraditi lijepu lovu?

Retorički pitam, ako netko ima neke ideje za ono što nas čeka, neka kaže.

U konačnici sve ovisi o onome što su dogovorili sa jedne strane Uprava Diokija i s druge strane Turci ali pod broj jedan i trenutno najvažnije je da li će se potpisati ugovor.
Ako se ne potpiše Linić tjera Dioki u stečaj a ako se potpiše barem nema stečaja.
Tek nakon toga treba analizirati dogovore , ako su pozitivni za Dioki ova cijena je sitnica ali ako su pozitivni samo za Turke onda opet cijena ide nizbrdo.
Sve u svemu puno nejasnoća i zato cijena ne može preko 24 kn , barem trenutno.
Ja bi pokušao nagađati da će cijena nakon potpisa ( ako ga bude ) skočiti preko 26 kn ( recimo raspon 26-28 kn ) a sve ostalo ipak ovisi o detaljima i daljnjim informacijama koje izaću na vidjelo.

Dioki potvrdio da su dokumenti o ulasku Turaka u Adriaoil dogovoreni i usuglašeni

http://hr.seebiz.eu/kemijska-industrija/dioki-potvrdio-da-su-dokumenti-o-ulasku-turaka-u-adriaoil-dogovoreni-i-usuglaseni/ar-43193/

@forux "skoro da se samo DIOKI-em trguje na burzi
količine su indikativne, možda su turci krenuli u kupnju kao priprema za javnu ponudu!?!?

p.s. ako DIOKI ne završi u stečaju, onda je ova cijena bagatela….tako da je ovo kockanje s mogućim velikim dobitkom "

Ma koji Turci? Već sam Vam jedanput napisao da sada kupuju Hrvati.
Turci će za koju godinu.

A i inače su mi ovi Turci malo sumnjivi, više mi mirišu na poturice (turske janjičare). [undecid]

Tako da mislim da će DIOKI ipak na kraju ostati u hrvatskim rukama, ma kako ih mi zvali.

Pozdrav !

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Što dalje? Držati, uzeti profit, sanjati o 30, 40, 50 kuna, ili iskoristiti privremenu euforiju i prije nego se ljudi otrijezne i shvate gdje i kad živimo, zaraditi lijepu lovu?

Retorički pitam, ako netko ima neke ideje za ono što nas čeka, neka kaže.

U konačnici sve ovisi o onome što su dogovorili sa jedne strane Uprava Diokija i s druge strane Turci ali pod broj jedan i trenutno najvažnije je da li će se potpisati ugovor.
Ako se ne potpiše Linić tjera Dioki u stečaj a ako se potpiše barem nema stečaja.
Tek nakon toga treba analizirati dogovore , ako su pozitivni za Dioki ova cijena je sitnica ali ako su pozitivni samo za Turke onda opet cijena ide nizbrdo.
Sve u svemu puno nejasnoća i zato cijena ne može preko 24 kn , barem trenutno.
Ja bi pokušao nagađati da će cijena nakon potpisa ( ako ga bude ) skočiti preko 26 kn ( recimo raspon 26-28 kn ) a sve ostalo ipak ovisi o detaljima i daljnjim informacijama koje izaću na vidjelo.

[/quote]

Hvala na pametnom odgovoru, izgleda da je najpametnije čekati.

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

@Hasenfefer, dam se kladit da će kao Turak doći Robert Ježić, samo što će glavu namazati pastom za cipele, a od stolnjaka napravit turban.

@Hasenfefer, dam se kladit da će kao Turak doći Robert Ježić, samo što će glavu namazati pastom za cipele, a od stolnjaka napravit turban.

samo se prije toga treba riješiti malih dioničara….stečaj mi nekako izgleda kao najlakša opcija za to pa potom otkupi postrojenja za sitnu paru

@ lebowski

Ne volim se kladiti, naročito tamo gdje ne mogu dobiti.

Tko zna, možda se pojavi opet neki Tomislav pa ove Mađare, Turke i domaće veleizdajnike (čitaj lopove) stavi na mjesto.

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Fini promet danas, neko se trpa, idemo preko 2 milje danas…

2 miljuna prometa a vrijednost nije narasla!! zanimljivo!!!?

idući tjedan će bit bolje...

jedni su sigurni da dioki opstaje drugi su sigurni da odlazi u stečaj, točno prema izjavama Vlade.

čeka se pozitivan ishod i za hrvatsku (ne samo za tursku) stranu iz više razloga:

– predsjednik Vlade i ministar financija uložili su svoje političke uloge u taj ishod, ako bude negativan ishod za hrvatsku stranu, to je i udarac njima u glavu
– ako poentiraju, to daje vjetar u leđa Vladi, kao njezina prva velika pobjeda
– tek se tada mogu posvetiti drugim pitanjima inače ostaju u glibu (koji će se produbiti)
– loklani izbori za pola godine dovoljno su blizu da predsjednik Vlade i ministar financija u ovom slučaju mogu igrati samo na sigurno
– zato je spektakularan rasplet ovdje moguć, a takva može biti cijena dionice i zato je mnogi sada s pravom kupuju

jedni su sigurni da dioki opstaje drugi su sigurni da odlazi u stečaj, točno prema izjavama Vlade.
[/quote]

Što je točno? Prvo ili drugo?

"Nature is always too strong for principle" - David Hume

New Report

Close