DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim, da je jedino kolega Oportunist to nazvao pravim riječima.
Ništa lopovu nije slađe, nego pokrast i drugi put.

Sava ako ovo ikad dobro zavrsi vama ce Dioki morat "spomenicu" urucit.

Pozdrav

Pokušavam biti realan.
Pokretanje Diokija je par postotaka rasta BDP-a – o tome se radi!

Ima li uvjete za CROBEX već sada?

Vezano za Vaš upit dolje obavještavamo Vas da nemamo novih materijalnih činjenica. Kao i dosad, Društvo će investicijsku javnost redovito izvještavati o svim događajima i aktivnostima od važnosti za njegovo poslovanje, i to u trenutku kada one postanu materijalna činjenica u vidu relevantnih i obvezujućih odluka, radnji, dokumenata i dogovora."

bit će bolje................

Pa evo, nakon ovoga mislim da se otvoreno može reći da HRVATSKO TRŽIŠTE KAPITALA NEMA REGULATORA!
Petar Pierre Matek – OSTAVKA!

Pred obru plaću primaju za taj nerad da bi dali ostavku . Njima je dobro. Puno ovlasti s malo odgovornosti, kao u raju.
[/quote]

Šta bi Hanfa ovdje trebala? …..

[/quote]

Pa ništa nebi trebala, već sam napisao, jedino plaću trebaju čekati.

zanimljiv je ovaj "kupac" koji daje potporu na 1 kn sa 20.000 komada [rolleyes]

Sava je naravno, uvijek dobronamjeran.
Sviđa mi se njegov stil.
Oni koji zbig toga gube velik novac, vjerojatno misle drugačije,
Ali, ko sam ja da sudim?

Dioki d.d. – Odgovor na upit Zagrebačke burze

20.8.2012 14:30:09
"Vezano za Vaš upit dolje obavještavamo Vas da nemamo novih materijalnih činjenica. Kao i dosad, Društvo će investicijsku javnost redovito izvještavati o svim događajima i aktivnostima od važnosti za njegovo poslovanje, i to u trenutku kada one postanu materijalna činjenica u vidu relevantnih i obvezujućih odluka, radnji, dokumenata i dogovora."

Sava ako ovo ikad dobro zavrsi vama ce Dioki morat "spomenicu" urucit.

Pozdrav

zašto, zar je sava vodio pregovore? prolistaj radije malo unazad pred par godina kolike je ulagače sava navukao u DIOKI na 300-400 kn …ti su i bez gaća ostali!
[/quote]

Ma sala kolega…ne shvacajte to ozbiljno….Covjek se toliko trudi i vjeruje u pozitivan ishod da eto ponekad izazove takvu reakciju.
A sto se tice cijene..navlacenja ulagaca i sli…pa ne kupujete valjda vrijednosnicu na osnovu pisanja nekog kolege ovdje…?..inace cijena je bila i preko 700…ali to sad stvarno vise nije bitno.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

A, do tada, ostavite nas, koji znamo, da uzmemo naše. Ha ha ha

http://www.index.hr/vijesti/clanak/liniceve-tajne-trgovine–dioki–potpisao-predugovor-o-prodaji-adria-oila-/632406.aspx

Ova naša burza, stvarno je čudesna.

Svi sve znaju jedino oni jos nemaju nikakvih materijalnih cinjenica..

."Vezano za Vaš upit dolje obavještavamo Vas da nemamo novih materijalnih činjenica. Kao i dosad, Društvo će investicijsku javnost redovito izvještavati o svim događajima i aktivnostima od važnosti za njegovo poslovanje, i to u trenutku kada one postanu materijalna činjenica u vidu relevantnih i obvezujućih odluka, radnji, dokumenata i dogovora."

http://www.zse.hr/default.aspx?id=42019

Prestrasno

svi smo mi Crobex

New Report

Close