Kada Dolezil preda Ugovor onda bi trebao dobiti jamstvo, tako bar ja mislim!
S jamstvom se osiguravaju plaće i svi ostali detalji iz Ugovora!
ti uvijek nešto msiliš, a na kraju ispadne sve potpuno drugačije [bye]
[/quote]
Ja mislim da to proizilaza iz odluke vlade od 02.08 i zaključka s sastanka od 13.08.
Jasno piše da je ugovor Dioki – Caliskan uvjet za držanu garanciju koja se koristi u isplati plaća.
Imate nove izjave na radio Ri….ugovor je potpisan od strane uprave i poslan natrag u Tursku (po tome bi se reklo da Linic pristaje na uvjete) i sutra ili preksutra bi trebao biti vracen natrag, sto znaci da isplata placa ide krajem tjedna a najkasnije sljedeci utorak…to be continued
Pozdrav
Imate nove izjave na radio Ri….ugovor je potpisan od strane uprave i poslan natrag u Tursku (po tome bi se reklo da Linic pristaje na uvjete) i sutra ili preksutra bi trebao biti vracen natrag, sto znaci da isplata placa ide krajem tjedna a najkasnije sljedeci utorak…to be continued
Pozdrav
poslušao [thumbsup]
Isto tako kolega Lucijan, slažem se sa vašim tvrdnjama.
Ali, koče postoje, riba je u moru.
Ribari, ma ko ih mmmm.
Va\no da je slatko.
Pozdrav
poslušao [thumbsup]
[/quote]
Umjesto u stečaju eto nas ponovni u CROBEX-u od polovice 9!
Ovi novinari brkaju neke stvari. Problem je u tome što ZG ide u stečaj,a to je matična firma,to je 450 ljudi i to je ogorman novac. DIOKI d.d ako ode u stečaj više neće postojati….
…šta onda…*
Pa evo, nakon ovoga mislim da se otvoreno može reći da HRVATSKO TRŽIŠTE KAPITALA NEMA REGULATORA!
Petar Pierre Matek – OSTAVKA!
Pred obru plaću primaju za taj nerad da bi dali ostavku . Njima je dobro. Puno ovlasti s malo odgovornosti, kao u raju.
[/quote]
Šta bi Hanfa ovdje trebala? Imate sve dostupne informacije samo možete zaključiti jedini mogući razvoj situacije.
Jedino što bi po meni Hanfa trebala istražiti Savu zbog dugogodišnjeg manipuliranja i izrvćanja činjenica.
Sava ako ovo ikad dobro zavrsi vama ce Dioki morat "spomenicu" urucit.
Pozdrav
zašto, zar je sava vodio pregovore? prolistaj radije malo unazad pred par godina kolike je ulagače sava navukao u DIOKI na 300-400 kn …ti su i bez gaća ostali!
Pozdrav
Trakavica se nastavlja.. znači opet drugi petak ;))))))))