DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nevjerojatno da ljudi ne kuže da se imovina rasprodaje, a da ova firma, čijim se dionciama trguje na burzi, po svemu sudeći ide u stečaj pa plaćaju dionice po čak 18 kn!?!??!

I sami ste sigurno potpisali puno predugovora…ugovora…raznih pisanih dogovora…ali tek kad novac promjeni vlasnika onda ste sigurni u njegovu realizaciju….novac govori vise od svih rijeci i potpisa…zalosno ali tako je.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

I sami ste sigurno potpisali puno predugovora…ugovora…raznih pisanih dogovora…ali tek kad novac promjeni vlasnika onda ste sigurni u njegovu realizaciju….novac govori vise od svih rijeci i potpisa…zalosno ali tako je.

Pozdrav

Pa upravo zbog toga je i traženo jamstvo Vlade!

GOTOVO JE !!!!!

znači ipak stečaj? [bye]

forumsko pisanje nije investicijsko savjetovanje niti preporuka za kupnju ili prodaju dionica !!!

Ništa nije potpisano,tek se čeka potpis kako turaka tako i pristanak linića,jer ako turci i potpišu ne znači da će Linić pristati na uvjete koji se stalno mijenjaju.
Zato mogu izreći divljenje kao i kolega s prethodne stranice koji kaže da su svi navalili kupovati dionice firme koja ide u stečaj.
Koliko će vrijediti dionica DIOKI-a kad se proda DINA.

pixma

Kada Dolezil preda Ugovor onda bi trebao dobiti jamstvo, tako bar ja mislim!
S jamstvom se osiguravaju plaće i svi ostali detalji iz Ugovora!

Kada Dolezil preda Ugovor onda bi trebao dobiti jamstvo, tako bar ja mislim!
S jamstvom se osiguravaju plaće i svi ostali detalji iz Ugovora!

ti uvijek nešto msiliš, a na kraju ispadne sve potpuno drugačije [bye]

moji poruke nisu investicijski savjeti niti poziv na kupnju ili prodaju dionica

Ništa nije potpisano,tek se čeka potpis kako turaka tako i pristanak linića,jer ako turci i potpišu ne znači da će Linić pristati na uvjete koji se stalno mijenjaju.
Zato mogu izreći divljenje kao i kolega s prethodne stranice koji kaže da su svi navalili kupovati dionice firme koja ide u stečaj.

http://teletekst1.hrt.hr/images/119-01.gif

Ulagat u dionice firme koja ide u stečaj,mi nema smisla…
A upravo govore i Čačić i Linića da DIOKI ide u stečaj.

p2.sem

http://teletekst1.hrt.hr/images/119-01.gif

Kako izgleda Ugovor možeš vidjeti u odluci Vlade od 02.08. a 13.08. je sve finalizirano što isto možeš vidjeti na stranici Vlade!
Tada je izrijekom rečeno – potpis Ugovora između Diokija i Caliskana je jedini uvjet za isplatu plaće.
A po objavama Ugovor je potpisan!

Isto tako kolega "divljenje" i onima koji bi bili najsretniji da Dioki ode u likvidaciju…dionica se povuce sa trzista i nestane zajedno sa radnicima i proizvodnjom kao da ih nikad nije ni bilo…samo da bi se mogli smijat…uzivat i nasladjivat se time kako su oni to predvidjeli….

Pozdrav

svi smo mi Crobex

New Report

Close