DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa netko neko kaže da je grobex dosadan, otvori s 17, prodaj po 12 i onda opet po 17 [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

E decki ko je je jamio jamio je….. ide DIOKi prema 30 kn vrlo lako… [thumbsup]

Potpisan predugovor sa Turcima ,Leo trenutno kod Linića rečeno na RadioRi u 12…

ajd nazovite… pa nam javite dali su vam potvrdili vaš navod… te dali su možebitno spašeni Dina i Dioki ili samo Dina…?
Služba za odnose s javnošću Vlade RH
Trg svetog Marka 2,
10 000 Zagreb
tel (01) 4569 239

ODLIČNO ! [thumbsup] ide preko 30

WWW.KUCILOORO.COM

hahaha, kako bježe navlakači s kupnje….do kraja dana opet na 12 kn [bye]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

Zalosno da zse i hanfa nisu drzali Dioki u blokadi dok se ne dobije sluzbena informacija….inace do podne je bila rasprodaja…popodne krece kupnja.

Pozdrav

Inače su već odavno trebali zatražiti i Plan restrukturiranja koji je sastavni dio ponude Caliskana!!!
Zašto nisu….pogodi?

ODE GORE……………..GOTOVO JE !!!!! [thumbsup]

WWW.KUCILOORO.COM

Opet informacije na vijestima na portalima a nigdi ništa službeno objavljeno.. e HANFA HANFA!!

idući tjedan će bit bolje...

Pa evo, nakon ovoga mislim da se otvoreno može reći da HRVATSKO TRŽIŠTE KAPITALA NEMA REGULATORA!
Petar Pierre Matek – OSTAVKA!

A tko je tolko kupovao na zadnje tri najave stečaja ?

Pa evo, nakon ovoga mislim da se otvoreno može reći da HRVATSKO TRŽIŠTE KAPITALA NEMA REGULATORA!
Petar Pierre Matek – OSTAVKA!

Pred obru plaću primaju za taj nerad da bi dali ostavku . Njima je dobro. Puno ovlasti s malo odgovornosti, kao u raju.

Navodno su radnici na Krku poslani na čekanje – sve osim pogonskog osoblja?

New Report

Close