DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zalosno da zse i hanfa nisu drzali Dioki u blokadi dok se ne dobije sluzbena informacija….inace do podne je bila rasprodaja…popodne krece kupnja.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Potpisan predugovor sa Turcima ,Leo trenutno kod Linića rečeno na RadioRi u 12…

Što sve tu nije prožeto.
Lopovluk, koji se više neda sakrit, obmanjvanje radnika i dioničara, navlačenje potencijalnih ulagača itd. itd.
Prava sapunica. Ljetni hit.
I mediji su tu našli svoj interes u sezoni kiselih krastavaca iako im to uopće nije bilo interesantno u prvom dijelu godine.
Lova na burzi se vrti. DIOKI je hit.
Hazarderi, ujedinite se. Ha ha
A meni odavno nije do smijanja, i sve mi je jasno odavno.
Ježić i comp. vade vam i zadnju mast.
Nama su je izukli odavno.
Vama preostaje, da i dalje optužujete jadne i prezadužene radnike, da su krivi što nisu ovo ili ono.
Zgubil bi možda i ja lovu, da je imam, ali nebi zbog toga krivio nikoga, osim svoju pohlepu.
A možda je i ovo sada, zadnja prilika, da se kupi jeftino. Tko zna?
Lijep pozdrav svima.

ekipa se natrpala na 12 pa sad diže na 15 kn da se iskrca, uvijek ista priča, samo naivci stalno gube.
ljudi nikako ne kuže da se spašava eventualno DINA a da po svim do sad objavljenim scenarijima koje sam pročitao DIOKI tako i tako ide u stečaj [bye]

ako je…? a što piše u predugovoru…?

Link kolega, inače je kazneno djelo….

Ozbiljan investitor ne vjeruje da se obogatio ili da je osiromašio zbog dnevnih ili mjesečnih fluktuacija cijena.

a što ako se ustanovi da će kupiti DINU, a DIOKI poslati u stečaj?? [undecid]

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

Kakve veze imaju Čačić i Linić s Diokijem, nije država vlasnik niti ima manjinski udio. Zna se dobro tko je vlasnik i tko je upropastio firmu. To nije država. Nije ovo komunizam i SFRJ da je država u svakom poduzeću i da je državni komesar kriv za sve. Ne pišite gluposti. U Americi i EU bi odavno ovdje bio Chapter11….O zatvoru za neke aktere da ne pričamo.

Ali taj Chapter 11 nije stečaj!

divno je surfati na ovim valovima, samo oni koji igraju na duži rok mogli bi ostati bez gaća…

sve što pišem moje je mišljenje i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica...

Odluka o sudbini radnika Dine i Diokija

U Ministarstvu financija danas bi se trebalo odlučiti o daljnjoj sudbini Diokija i Dine. Jedna je mogućnost da turska tvrtka Caliskan uplati obećani predujam od 5 milijuna eura za isplatu zaostalih plaća, a druga proglašenje stečaja i za omišaljsku tvrtku.

HRT

obratite pažnju na veznik "i"

sve što pišem moje je mišljenje i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/linic–je-mjesecima-zavlacio-radnike-i-javnost-ili-turski-milijuni-ili-stecaj-za-dinu-i-dioki/632406.aspx

kako se slažu lažnjaci na kupnji jer znaju da ih prvih 8 minuta nitko neće nakititi, a onda će na brzinu zbrisati prije nego krene varijabilni dio [bye]

moji postovi nisu savjet za kupnju ili prodaju dionica nego moje osobno mišljenje

New Report

Close