DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da, možda je to bila poruka investitoru : krajnje je vrijeme da se ispoštuje dogovoreno, uzmi ili ostavi .

vid'la žaba...

Linić večeras:

Kaže Bago kao.Dina odlazi u stečaj!?!A šta je s Diokijem,on se ne spominje…!?!Kao što jedan kolega rekao Dioki se ne spominje..ukoliko tek sutra turci kažu ne,onda kaze Linic kad sud odluci tj da vidi da li ima uvjeta za stecaj onda dina odlazi u stecaj,a Dioki!?!? LOL

Sutra je spasonosno DA za sve!!

pozdrav

cash je cash,a sve ostalo je sex!

Kaže Bago kao.Dina odlazi u stečaj!?!A šta je s Diokijem,on se ne spominje…!?!Kao što jedan kolega rekao Dioki se ne spominje..ukoliko tek sutra turci kažu ne,onda kaze Linic kad sud odluci tj da vidi da li ima uvjeta za stecaj onda dina odlazi u stecaj,a Dioki!?!? LOL

pozdrav

Što je? LOL
Nakrcao si se, pohlepniče, pa sad drukaš da si osiguraš kakav-takav iskrcaj nakon Linićeve izjave ?
Malo si se zaje…! Pušing rođo.

pozdrav

kako spasonosno za sve? tj. za one in… ili one out…?

kako spasonosno za sve? tj. za one in… ili one out…?

Za radnike kolega,za radnike…a sad tko je in a tko out ne zelim u to ulaziti… [thumbsup] [cool]

Sutra bi mogao doci info da ce se kupoprodajni ugovor potpisati slijedeci tjedan ili nesto slicno.

Inace, koja je razlika za Dioki d.d. ako DINA ode u stecaj ili se nekome proda?

Baš to koja je razlika za dioki…!?!ja koliko znam Dioki se nigdje en spominje… [cool]

DINA ne moze sama u stečaj,a da DIOKI ne ode,niti DIOKI moze u stečaj a da DINA ne ode!!!

Ako se DINA proda,ostaje samo ZG lokacija. O kojoj od one izjave da nije profitabilna(ludost) nema nista novog.
Isto tako je i s dionicama,imate dionice firme DIOKI d.d koji je vlasnik DINE,i ako se DINA proda vama ostaju dionice matičnog društva.

p2.sem

Dobro da li ste Vi ljudi normalni? To je bilo retoričko pitanje.

Nakon 7 mjeseci gdje Vaše sindikalne vođe se nisu sjetile ni štrajk organizirati, sada kada se je našao ozbiljan investitor, nakon što su se stvari poćele odvijati u jako dobrom smjeru, Vi se predstavite kao skupina luđaka koja će dignuti cijeli Krk u zrak ako Vam se ne isplate plaće.
I što sada da turski investitor misli o ulaganju u Vas i Vaše pogone, da sam na njihovom mjestu ja bih već večeras bio u Turskoj.
A stvarno sam bio dobre volje, jer se je napokon otvorio tračak nade da ćemo osim Zagreba spasiti i DINU.
Znači da pojasnim ovim "dušebriznicima" (prepoznat će se ) koji navijaju da DIOKI ode u stečaj, koji je glavni problem DIOKI-a.
Glavni problem DIOKI-a je DINA čija su postrojenja napravljena na osnovu kredita koji je uzeo DIOKI u Zagrebu i posudio DINI ,a umjesto da donose profit na osnovu kojeg bi se ti krediti vraćali DIOKI-u ona nosi samo gubitke. Nosi gubitke jer je bez LNG i prevelikih kumunalnih nameta proizvodnja neisplativa, ali i za to je postoji rješenje uz malu pomoć Vlade.

Danas ste si stvarno uradili medvjeđu uslugu, ne znam tko Vas savjetuje ali to čini jako loše.
Napisao sam neki dan da ste Vi radnici u najboljoj situaciji(WIN-WIN situaciji) jer Vas trebaju za proizvodnju. A Vi uspijete i to upropastiti hvaleći se da ste psiholabilni. Da sam ja vlasnik firme, takve bi odmah otpustio.
Ovaj put nemate moju podršku jer teroriste (to je onaj koji prijeti kemikalijama okolnom stanovništvu) ne podržavam.
Ugledajte se na kolege u Zagrebu, sjetite se onih dečki koji su ugrozili svoje zdravlje na onoj visini.
Njima na kraj pameti nije bilo da zaprijete Zagrebčanima kemikalijama iz svojih pogona.
A da odleti pogon na Žitnjaku u zrak, leti cijeli Zagreb u zrak.

Pozdrav dečkima iz Zagreba. Vidim da su se nažalost odlučili za stečaj. Nema veze, bar će te dobiti plaće i otpremnine.

Mislim da će zagrebački pogon raditi, nažalost za DINU više nisam siguran.

Pozdrav!

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

Sutra bi mogao doci info da ce se kupoprodajni ugovor potpisati slijedeci tjedan ili nesto slicno.

Inace, koja je razlika za Dioki d.d. ako DINA ode u stecaj ili se nekome proda?

Ugovor je vjerpjatno već potpisan a Linić treba ispuniti svoje – odraditi vjerovnike Dine dd kako je prihvatio prije par dana na sastanku pa se izjavama o MOGUĆEM stečaju Dine već angažirao!
Radnici mogu do plaća puno brže dogovorom s Caliskanom nego da se pokrene stečaj Dine. Za Dioki stečaj Dine ništa ne mjenja jer mu je i sada zbog silnih investicija teret.
Planom restrukturiranja i ulaska Caliskana je predviđeno da Vjerovnici ulaze u vlasničku strukturu Dine – dakle ništa se tu bitnoga ne mjenja a da ide na štetu Diokija.

Uostalo postoji Zakon a prava vrijednost Dine se vidi iz crtica uz IZvješće za 2010. godinu gdje se izrijekom navodi da je vanbilančna dugotrajna imovina skoro milijardu kunu.

pozdrav

Što je? LOL
Nakrcao si se, pohlepniče, pa sad drukaš da si osiguraš kakav-takav iskrcaj nakon Linićeve izjave ?
Malo si se zaje…! Pušing rođo.
[/quote]

bingo [thumbsup]

New Report

Close