Šalu i (optimizam na stranu)… ja ozbiljno mislim da su Izbori u RH vrlo bitan faktor na koji moramo paziti i pomoću kojega bi mogli detektirati eventualni “pad” cijene.
Kampanja traje 30 dana.
Izbori su 25.11.
Kampanja počinje 25.10.
Što mislite kada bi Sandy mogao “podijeliti sa nacijom sretnu vijest, da Hrvatska gradi vikendicu na moru”?
Dva tjedna?
Tri tjedna?
Deset dana?
ovisi o rezultatima anketa na području pgž i istre… dvije izborne jedinice sa puno kontra glasova…
Zapravo sam mislila na tajming kada bi Sandy mogao tu vijest upotrijebiti kao dio svoje p. kampanje.
Da sam ja na Sandy-evom mjestu i da znam da pred sobom imam dvije županije u kojima dobivam najslabiju podršku ponio bi se prema onoj staroj mudrosti: Divide et impera.
To što će možda spomenuti g. objaviti neće biti odgovor na pitanje gdje ide LNG terminal već će pustiti da se Komadina i Jakovčić (zanimljivi li prezimena [smiley2]) oko toga glođu.
Mislim da nas javna odluka čeka ipak poslije izbora.
Onaj clanak u Jutarnjemu se odnosio na poslovanje za 2006g a da ne govorimo koliko se stvari u medju vremenu promjenilo pocevsi od LNG….[smiley1]
Da sam ja na Sandy-evom mjestu i da znam da pred sobom imam dvije županije u kojima dobivam najslabiju podršku ponio bi se prema onoj staroj mudrosti: Divide et impera. To što će možda spomenuti g. objaviti neće biti odgovor na pitanje gdje ide LNG terminal već će pustiti da se Komadina i Jakovčić (zanimljivi li prezimena [smiley2]) oko toga glođu. Mislim da nas javna odluka čeka ipak poslije izbora.
Tvoje mišljenje ili ti je kakava ptičica to rekla?
Ja mislim da će biti za vrijeme kampanje… kao što je INA “otkrila sasvim slučajno” taman 7dana prije IPO-a veliko nalazište nafte negdje u pustinji” i kao što je “T-ht odlučio preuzeti pola Europe prije svoga IPO-a”.
kaj mislite oce se malo ispuhati sada dioki, il ce i dalje rasti?
Tvoje mišljenje ili ti je kakava ptičica to rekla? Ja mislim da će biti za vrijeme kampanje… kao što je INA “otkrila sasvim slučajno” taman 7dana prije IPO-a veliko nalazište nafte negdje u pustinji” i kao što je “T-ht odlučio preuzeti pola Europe prije svoga IPO-a”.
Nijedna Vlada ti neće, niti smije prije izbora vući neke drastične poteze, pa tako neće niti ova. Teško da će objava biti i u ovoj godini, jer dok se prebroje izborni rezultati, dok se formira nova Vlada itd., itd. Stoga ćemo još malo pričekati o službenoj objavi lokacije za LNG terminal.