i i kako su izgledali na izlasku? ono govor tijela, ekspresija lica?? 😉
Linić bi s Turcima mogao popriličito pritisnuti MOL obzirom da svi energetski pravci tzv JUžni koridor za Europu idu preko Turske!
Dakle dogovor s Turcima imao bi strateški upliv na HR energetiku:
Linić bi s Turcima mogao popriličito pritisnuti MOL obzirom da svi energetski pravci tzv JUžni koridor za Europu idu preko Turske!
Dakle dogovor s Turcima imao bi strateški upliv na HR energetiku:
Sokar finansira Jadransko- jonski gasovod
10. avgust 2012.
http://www.portalanalitika.me/ekonomija/vijesti/70190-sokar-finansira-jadransko-jonski-gasovod.html
Kažu na vijestima HRT-a da sse treba dogovoriti o isplati prve dvije plaće radnicima,koji smo mi luzeri.
I? Što su gospoda odlučila/dogovorila se?
Med i mlijeko stiže zemlje ćumura ako izdržimo još par godina. Ako i onda ne bude bolje stižu radikalnije mjere sindikata.
Neće biti prosvjeda za Veliku Gospu, nije baš uljudno. Možda na Žalosnu Gospu, ipak nije takva gužva. Pa nismo valjda država vandala i lopova.
Nagnimo se još malo, nema smisla da se muče dok ga stavljaju. Ipak su to gospoda.
http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/dioki-dina-i-alikan-na-odvojenom-ce-sastanku-precizirati-svoje-odnose/
Pa ne možeš više vjerovat da se to događa ali istinito.
Pa šupci jedni da šupci.
Nema vise cekat cemo!Evo vam prilike sindikalisti za napustanje pogona ajde da vidimo sta ce biti u taj petak ocemo li ili necemo.Opet iste fore neznas tko pije tko plača,kakve dvije place u ministarstvu je dogovoreno da ce se doprinosi odgodit na tri mjeseca da bi nam se isplatile sve plače ali samo je pitanje kada?Bas me zanima tko bi pripremao pogone sa dvije place hahahah znam nitko,Mihaljeviću nebudi p…..petak svi napustamo pogone pa da vidis kako ce se sve odjednom ubrzati ako treba idemo u stecaj
Vlada RH / Priopćenja za javnost / 2012
Priopćenja za javnost
13. kolovoz 2012. danas
Održan sastanak s tvrtkom Çalişkan
U Ministarstvu financija danas je održan sastanak predstavnika tvrtke Çalişkan i njihovih odvjetnika s predstavnicima DIOKI-a, DINA-e, Ministarstva gospodarstva i Ministarstva financija.
Na sastanku su razjašnjeni međusobni odnosi i obveze države koja vodi brigu oko osiguranja 5 milijuna eura za isplatu prve dvije plaće radnicima DINA-e i DIOKI-a.
Država se obvezala na aktivno sudjelovanje oko nagodbe vjerovnika bankarskog sektora, državnih poduzeća i Porezne uprave te oko financijskog restrukturiranja DINA-e.
Predstavnici DIOKI-a, DINA-e i tvrtke Çalişkan na odvojenom će sastanku precizirati svoje odnose u postupku kupoprodaje DINA-e. Kad njihov dogovor bude postignut, bit će uplaćen i novac za plaće radnicima.
Čiča miča gotova je priča!!!!
Bas su se lipo dogovorili cak DVIJE PLACE treba prvo njih usranom palicom po kicmi onda sindikaliste ako pristanu na to a na kraju i mi jedan drugog ako popusimo tu foru.
Zar sindikate nije sram???? Kako je lijepo citat da ce Krk imat skup u ČETVRTAK… Mogli ste ga organizirat za 2-3 godine… Sto se tice Zagreba nisu vrijedni spomena… pa zar vas ljudi nije sram??? kada cete progledat??? Kad netko umre od gladi??? Poznavajuci Zagrebacku lokaciju svi nesto gugucu u svojim coskovima i tako ce i ostat… niko nema muda podici glas… ponekad mi je drago gledat vas kako ste gladni (nazalost i ja s vama)… ja sam se brinuo za kolektivni kad je trebalo (spavao sam u jebenoj upravnoj zgradi dok se nije potpisao)a sad kad se opet treba netko pobrinut da se nes rijesi onda nema nikog… sjecam se pred godinu dana bilo je nesto ljudi kad smo isli pred upravnu, sad vise nema ni tih ljudi… stvarno ne shvacam di je ova drzava otisla… sta se desilo s ljudima…