Diokijevci, dajte se malo strpite za vaše probleme, Milanović sada nema vremena za državu, a komili za vas ?
Porezna je prikupila neke novce, valja ih potrošiti brzo;
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/208928/Milanovic-zeli-vidjeti-kako-vaterpolisti-osvajaju-zlato.html
P. Mihaljević je opet kupio vrijeme za Linića i Ježića. Umjesto da su radnici blokirali most u petak i subotu, on tobože hrabro najavljuje blokadu za utorak a u ponedjeljak će reći da je sve dogovoreno između Turaka i Linića i opet ništa od akcije…
Zašto bi P. Mihaljević išao na most kad u ovom momentu ne da ima 5, ima 10 miljona eura na računu. Prvo je na Radio Rijeci dao izjavu da je UEC uplatio 5 miljona, a onda neki dan i da su Turci uplatili još 5. Dinaši moji, pa vi nemate razloga ići na most. Imate duplo više love nego što vam treba. Nije to moja izmišljotina, bilo je na radio Rijeci. Pisalo u Novom listu a izjavu je dao sindikalista.
Svaka čast,onima, koji brinu.
Stvarno, ste obzirni.
Ako danas, nama ide dole, Vama će sutra.
Jedino se pitam, prema kome ste to obzirni?
Sad vas plaćaju.
Nije to sveto pismo.
Znam.
Tko god dođe.
Trebat će vaše usluge.
Samo se vi uzdajte.
Tako sam i ja.
Živjeli.
Ne zamjeram vama ništa.
Shvatiti ćete me već.
Moderatori
Danas konacni dogovor,u cetvrtak sjednica vlade,place u petak,a ako ne u ponedjeljak ispocetka!
Zašto bi P. Mihaljević išao na most kad u ovom momentu ne da ima 5, ima 10 miljona eura na računu. Prvo je na Radio Rijeci dao izjavu da je UEC uplatio 5 miljona, a onda neki dan i da su Turci uplatili još 5. Dinaši moji, pa vi nemate razloga ići na most. Imate duplo više love nego što vam treba. Nije to moja izmišljotina, bilo je na radio Rijeci. Pisalo u Novom listu a izjavu je dao sindikalista.
Plus 5-10 milijuna eura na računu Dioki Holding AG, 34 milijuna eura EIB-ova kredita na računu HBOR-a koji da je iskorišten ne bi ni bilo ove trakavice jer bi se dobavljači naplatili iz tih kredita a ne bi se ni zaduživali kod banaka pod daleko lošijim uvjetima…..
Pljussssssssss!!!!!!!!!ode dolje…
Plus 5-10 milijuna eura na računu Dioki Holding AG, 34 milijuna eura EIB-ova kredita na računu HBOR-a koji da je iskorišten ne bi ni bilo ove trakavice jer bi se dobavljači naplatili iz tih kredita a ne bi se ni zaduživali kod banaka pod daleko lošijim uvjetima…..
[/quote]
Savo, nisi ti svoj. Tih 34 mil eura je bio namjenski kredit za projekte na Krku, a ti bi od toga isplaćivao vjerovnike. Care! Ale netko nas je obojicu zeznuo. Niti su se projekti završili, a niti su vjerovnici isplaćeni…
[/quote]
Savo, nisi ti svoj. Tih 34 mil eura je bio namjenski kredit za projekte na Krku, a ti bi od toga isplaćivao vjerovnike. Care! Ale netko nas je obojicu zeznuo. Niti su se projekti završili, a niti su vjerovnici isplaćeni…
[/quote]
Namjenske vjerovnike – Dioki je bez tih kredita završio VCM i uložio 165 milijuna kuna u PVC pa računaj kakva bi situacija bila u Grupi da se proslijedio kredit krajnjem korisniku!
Ima li logike obustaviti kredit za koji je država jamac i izdala je državno jamstvo a sada prati ruke od svega!
Pa projekt nikada ne bi bio nizapočet da nisu bila osigurana vrlo povoljna sredstva – zašto nisu na kraju završili u Dini – pitaj Vladu!