DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

P/B 0,99 2/12 i to još firma u gubitcima ,a firme koje posluju odlično nemaju takvu vrijednost ,veselite se al držite se slogana od kraša slatko ali kratko traje

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

Šarik Tara: Želim graditi TE Plomin
Šarik Tara, 81-godišnji milijarder i vlasnik turskog građevinskog diva Enka Constructiona, potvrdio je za Business.hr da je ozbiljno zainteresiran za strateško partnerstvo u gradnji termoelektrane Plomin 3, kapitalnom projektu Vlade koji se procjenjuje na 800 milijuna eura.
…o ovome smo jučer nešto pričali na ovoj temi…

vid'la žaba...

P/B 0,99 2/12 i to još firma u gubitcima ,a firme koje posluju odlično nemaju takvu vrijednost ,veselite se al držite se slogana od kraša slatko ali kratko traje

Takva dionica ne postoji – postoji DIOK-R-A – 10. Ukupno kapital i rezerve (AOP 001 do 009) –595.903.203 KUNA!!!!
http://zse.hr/userdocsimages/financ/DIOK-fin2012-2Q-NotREV-N-HR.pdf

A Cuf doo ode po 5xBV – niti ostala neoperativna imovina nije za podcijeniti – visestruko je veca od BV a to znaci da je BV Diokija blizu 300 kuna po dionici.

Radi reda prije ovakvih dezinformacija kakve si naveo otidji i pogledaj kakva je vrijednost npr Dine – samo amortizirana imovina – dakle ono sto ne vidis u bilanci je oko 1 milijarde kuna a sva ta imovina je u funkciji!

iz gužve na prodajnim nalozima rekao bih da je ozbiljniji rast definitivno zaustavljen do slijedeće vijesti (pozitivne, nadam se).

iz gužve na prodajnim nalozima rekao bih da je ozbiljniji rast definitivno zaustavljen do slijedeće vijesti (pozitivne, nadam se).

po gužvi na kupovnim nalozima izgleda da jako griješiš

počele su se opet neke čudne igre igrat i na kupnji i na prodaji!! meni se čini da se ovdje netko iskrcava!!

idući tjedan će bit bolje...

upravo sam htio reći kako ja još uvijek u prvih 20 naloga vidim nalog od 9kn na kupnji a ne vidim 50kn na prodaji…međutim, situacija se brzo mijenja…MOŽDA ipak griješim (ali ne bih rekao JAKO).

Kako bi neki željeli,da više ne raste jer su očito prodali,pa im je sad bed….gle zajeb…. ste se i to je to!Evo još malo pa smo i na 25,dok vi drukate na pad…Ode Dioki u nebesa!!

cash je cash,a sve ostalo je sex!

meni bi itekako bilo drago…komentiram ono što vidim (ili mislim da vidim)

mislim da vidim da nikad veća gužva na prodaji nije bila u zadnjih par mjeseci na cijenam do 28-29kn.
Ako ti vidiš drukčije, OK

@sava
Iznosite neistinite podatke…
Konsolidirano stanje Kapitala i rezervi iznosi: 89.006.430 KNIzvještaj o poslovanju DIOKI Grupe
za razdoblje 01.01.2012 – 30.06.2012. godine a ne 595.903.203 KUNA
konsolidiran, nerevidiran
http://www.zse.hr/userdocsimages/financ/DIOK-fin2012-2Q-NotREV-K-HR.pdf
Shodno tome u buduće malo pripazite što postate…

Kako netko hoće što jeftinije skupiti(jer su ovo očito još jeftine razine) lijepo drži nalog od 2000kom na prodaji da se vidi i onda kada dodje do njega,naglo nestane i onda skužiš da je Šuplja prodaja do viših razina…

cash je cash,a sve ostalo je sex!

New Report

Close