DIOK (DIOKI d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DIOK (DIOKI d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma dajte ljudi….Dina ima svoj samostalni racun taj novac se uplati na Dinu i idu plače i vama i nama ali ovdje se nesto opet muti!Moje misljenje je da taj novac uopce nije niti uplačen,prije dva tjedna se pricalo iduci tjedan pa opet iduci tjedan,sad opet iduci tjedan.E pa bas me zanima sta ce izmisliti sljedeci tjedan?Mozda ce reci blagdan je u srijedu pa je ljudima spojeno opet tek iduci tjedan i sve tako dok Hep neda avans za zemljiste na Krku,da sam ja strateski partner ja nebi dao 5 milijuna eura za plače koje nije isplatio R.J.bas bi me boljelo za te plače to je problem od doticnoga.Zato nemojmo opet pus…iste fore jer love nema ceka se procjena Cufa a to ce biti tek za 2 mjeseca,prije je Nasa sletila letjelicu na Mars nego sta ce se odblokirati racun Diokia a mozda ce se i vratiti prije nego mi dobijemo ista!LAŽI I SAMO LAŽI,ovce opet pu….provjereno od kadrovske plače mogu ici preko Dininog racuna malo vise posla za zenskice i to je to,ali ovdje se nesto drugo kuha tako da nemojte nista ocekivati dok Hep neda avans

Dragi moji šljakeri, stavite 5 milja eura oročit na 15 dana, kamatice su vam 300, 400 tisuća eurića! A šljakeri? Pa kad nisu pocrkali ( na žalost uprave ) ovih 7 mjeseci, valjda neće ni tih 15 dana. Kad treba isplatit plaće, gle čuda, svi se pozivaju na zakon. A da se taj isti zakon poštivao, ne bi bili 7 mjeseci bez plaća. O doprinosima da i ne pričam. A i gdje su zakonske zatezne kamate na te naše plaće pa da i mi pokrijemo troškove opomena i ovrha? Sve po zakonu!

Dragi moji šljakeri, stavite 5 milja eura oročit na 15 dana, kamatice su vam 300, 400 tisuća eurića! A šljakeri? Pa kad nisu pocrkali ( na žalost uprave ) ovih 7 mjeseci, valjda neće ni tih 15 dana. Kad treba isplatit plaće, gle čuda, svi se pozivaju na zakon. A da se taj isti zakon poštivao, ne bi bili 7 mjeseci bez plaća. O doprinosima da i ne pričam. A i gdje su zakonske zatezne kamate na te naše plaće pa da i mi pokrijemo troškove opomena i ovrha? Sve po zakonu!

Bravo,i jos nesto ovo tko mi zeli vjerovat neka vjeruje tko nece nemora!Znate li tko mora uplatiti 5 milijuna eura za nase plače?Gospodin Robert Jezic,azeri mu prijete ali on ne zeli uplatit lovu doznao sam to iz sindikalnih redova pa se mi sad zapitajmo do kada ce ove fore drzati vodu od petka do petka ja to nemogu dokazati ali to vam je ziva istina,jer znam da novac moze ici preko racuna DINE rekao je sam Mihaljevic strateski partner zeli uplatit na racun Dine ili Diokia ali eto R.J.neda pare a nedaju niti Azeri pa mi cekajmo Hep,sta se tice nasih kamata necemo ih dobit nikada a kamoli se drzat zakona hahaha.Kad bi barem netko od uprave pokazao taj racun iz Zagrebacke banke da vidimo moje rijeci da je prazan ili nekakav izvadak stanja racuna,da mos mislit cekaju pare lol.Zivjeli sindikati imate li koju sindikalnu karticu za nas obicne sljakere?

Na stranu sve ovo što je bilo ili nije bilo ,u evo već godinu dana , ali postoji li mogućnost da se sve posloži tako da Dioki kakav je bio nekad samo sa normalnim vlasnikom i profitom?
Neznam možda bi to bilo previše očekivati ali što bi se sve trebalo dogoditi kako bi taj scenarij postao stvarnost?

..
.. Pa plaćali su 9 kn .. Zamislite vi koji sada tek kupujete od njih kolika je to zarada .. Kome ćete vi ovo poslije prodati da mi je znati kad se prodavatelji iskrcaju do kraja i maknu potpore na kupnji kojima vas tjeraju da gubite novce i dalje

U zadnja tri dana protrgovano je dionica kao sveukupno u 20 i vise dana prije toga. Gotovo svi koji su kupili po cijenama ispod 20 kuna su se mogli iskrcati u prethodna 3 dana.

No ipak, i danas je netko odvalio 250k kuna po asku. Ima tu nesto vise iza i sve mi se izglednije cini da ce ova prica imati pozitivan ishod…

@TA kaže tobogan ide doli. Lp

@TA
kaže tobogan ide doli. Lp

ajde ne muljaj, lijepo napiši da si prodao i gotovo!!!

SVE DRUKERE I NAVLAKAČE TREBA BATINOM !!!!!

Ja mislim da nebi bilo problema robertu jezicu uplatiti 5 mil eur i sam je na sudenju izjavio : AKO JE PROBLEM U 5MIL EUR JA CU IH UPLATITI!!.znaci lova ce svakako biti!!!!!…)))))

Oohoo,vidi vidi šta je ovo…!?!šta je "prognozeri" i "igrači",opet sam pogodio da ovo ide gore i još će ići gore…di su vam sad spikice od 8kn,lol?!?

p.s.do kraja tjedna na 30kn,LP

cash je cash,a sve ostalo je sex!

@ ajkulazg http://www.seebiz.eu/zagrebacka-burza-dioki-u-sest-dana-uzletio-722/ar-42000/ + vaših 7 kn koliko je to % ?

Ovo cu napisati jos makar bio vise dosadan i sebi i drugima ali,da je na zagrebackoj banci novac lako bi zg banka uplatila iznos od recimo 2.5 milijuna eura za plače Dine na nas racun a Diokiu ostane 2.5 kad odblokiraju svoj racun!Ali bas interesantno nece niti tako biti ZATO jer nema love.Racun dine je odblokiran mozemo sve sta hocemo ali samo se nema para pa nije mi jasno kako nas mogu ovi sindikalci ovako muljat a mi i dalje trpimo do kada?

"Hasenfefer
Da sam na mjestu INE ja bih (đentlmenski) raskinuo ugovor pa neka im novi dobavljač isporučuje plin cijele godine. Petrokemija INI i tako nosi samo gubitak"

"Gospodine, ako se malo raspitate u inženjerskim krugovima, doznat ćete da Petrokemija trenutno plaća najskuplji plin u Hrvatskoj. Ina, odnosno Prirodni plin, gubi na kućanstvima, a gubila bi i na Diokiju da Dioki radi, zahvaljujući uredbi Vlade o zamrzavanju cijene plina na 2,75 kn/m3 za one koji troše manje od 100 milijuna kubika godišnje.
Ako se želite baviti ulaganjem u vrijednosne papire, nije zgorega da barate aktualnim informacijama."

Gospodine, kao prvo ja sam kemijski inženjer pa jesam u inženjerskom krugu.

Vidim da me opet niste shvatili (ili me ne želite shvatiti).
Kažete da Petrokemija plaća najskuplji plin u Hrvatskoj. A što sam Vam ja napisao. Da raskinite ugovor s INOM, i sklopite ugovor s novim dobavljačem za cijelu godinu.

Novi dobavljač će Vam sigurno isporučivati plin po puno nižoj cijeni nego INA. [lol] [lol] [lol] [lol]

Što se tiče mojeg ulaganja u vrijednosne papire, itekako proučim sve parametre koji bi mogli utjecati na dionicu u koju ulažem. Jedan od razloga je i taj što sam taj novac krvavo zaradio.

Inače prilikom ulaganja najvažnija mi je uprava (njezina sposobnost).

1. Da li uprava ulaže u nove tehnologije i da li ima viziju razvoja tvrtke
2. Kako se odnosi prema radnicima (zadovoljan radnik je produktivan radnik)
Ako su pametni, onda će i svoje radnike nagraditi dionicama.
3. Odnos prema malim dioničarima

To mi nije važno kod DIOKIA jer kada gospoda iz Turske dođu prvo će letiti Uprava.
I da, imam dionice DIOKIA i to puno. Ovih dana nisam ništa prodavao, već samo kupovao.
Stvarno vjerujem u ovu firmu, i mislim da ima kvalitetniji proizvod nego što ga ima Petrokemija.

DIOKI svoj proizvod (većinu izvozi), dok će se Petrokemija ulaskom Hrvatske u EU suočiti s novim problemima s izvozom na svoja tradicionalna tržišta, te smatram da će joj prihod padati u sljedećim godinama. (Nemam dionice petrokemije i ne mislim ih imati).

Inače ako neko može reči gdje Vam je Uprava. Pa valjda nisu na godišnjem odmoru?
Uprava, javi se!

Žao mi je što niste dobili novac za vikend.
Ove lihvarske banke kad Vam trebaju sjesti na račun zbog duga su vrlo ekspeditivne, a kad treba novce isplatiti onda imaju tehničke probleme.

Pozdrav !

[b]MRAČNI MOD[/b] [b]Do kraja godine raste samo DIOKI zbog Hrvatskih nacionalista koji su ga spasili od zatvaranja.[/b]

New Report

Close