A sto je tocno rekao?
[/quote]
Nesto u smislu da dolazi jaka turska delegacija u Zagreb te da je ENKA ozbiljan partner za Plomin!
Ako to povezemo s Diokijem onda ima smisla smatrati da se radi o strateskom povezivanju gospodarstava u sferi energetike i kemije!
[/quote]
Lahko je zaključiti zašto su zainteresirani za trading kompaniju Adriaoil SPA!
Dvosmjerna četverotračna – energija, petrokemija a očito i ćumur!
Samo koliko će odškrnuti od Adriaoila?
[/quote]
Nešto u smislu milijun tona ćumura preko Adriaoil SPA – NE BI BILO LOŠE a i Petrokemija iz Kutine treba prodat svoju robu!
dakle, turci kupuju Adriaoil i DINU….
koliko će imovine ostati DIOKI-u nakon toga, a koliko dugova?
sve mi se čini da će DIOKI-u samo ostati dugovi i gubici i da mu stečaj ne gine [bye]
Iznimka na zse-u, dionica koja 8 dana raste gotovo dvoznamenkasto!
dakle, turci kupuju Adriaoil i DINU….
koliko će imovine ostati DIOKI-u nakon toga, a koliko dugova?
sve mi se čini da će DIOKI-u samo ostati dugovi i gubici i da mu stečaj ne gine [bye]
Gledajte,DINA je dužna DIOKI-ju oko 150mil kuna,nije tako lako prebaciti samo dugove na DIOKI.
kakvo čišćenje prodaje cca 10 000
zanima me tih 10000 je uzeto u komadu.. dali će tih 10000 biti vidljivo u top 10 ili se opet može prebaciti na više računa??
ako je dinin račun deblokiran a diokijev nije..kao šta sam čuo..zašto onda ne isplate plaće preko dininog računa?????? Da ne bi ispalo opet da u diokiju dobiju sve a dininim radnicima šta ostane…to bi bio pravi bezobrazluk!!!!!!!!!
Opasna se igra vodi na ovoj petrokemijskoj dionici!
Fora je u tome što će se najbolji dijelovi DIOK-ija izvući van i prodati Turcima – DINA i ADriaoil. A Dioki potom čeka ili stečaj ili povećanje broja dionica za još par miliona na ime nagomilanih dugova .
Tako da je neminovan pad ove dionice nazad na 8 kn prije ili poslije , tko god bude pohlepan i dalje ne prodaje i ne bježi u nove igre u pripremi (Belje, Ingra, KSST, JDPL i sl ) će izgubiti sve što je zaradio ovih tjedan dana [bye]
ako je dinin račun deblokiran a diokijev nije..kao šta sam čuo..zašto onda ne isplate plaće preko dininog računa?????? Da ne bi ispalo opet da u diokiju dobiju sve a dininim radnicima šta ostane…to bi bio pravi bezobrazluk!!!!!!!!!
Zato jer strateski partner nije uplatio nista!Novca na posebnom racunu nema ali ovi nas i dalje lažu